Как да сглобим рамката на къщата?

Как да сглобим рамката на къщата?Дървената рамка сега е по-икономична и практична алтернатива на скъпата тухлена конструкция. И това не е само цената на материала, но и съкращаването на строителното време на къщата. В края на краищата, изграждането на рамковата сграда отнема само няколко месеца, а самата рамка може да бъде инсталирана за около седмица. Тази опция има още едно предимство - на практика премахва грешките по време на инсталирането.

Факт е, че рамковите къщи са продукт на индустриалното производство, всичките им елементи се подлагат на пълна корекция в завода. За тази цел се използват съвременни компютърни програми, които отговарят за прецизното производство на части. Следователно, при инсталирането на рамката и няма никакви проблеми, свързани с грешни изчисления на дизайна. По този начин, разработчиците отнема само няколко месеца за всички произведения: зима налее основите, през пролетта и лятото монтиране рамка и провеждане на финала, а през есента в къщата вече, можете да въведете.

качество дървени греди влажност до 12, която елиминира възможността за деформация на материала, използван за направата на структурата на труп. Те са поставени вътре в панела на рамката, на външния слой, които са направени от OSB, под който е монтиран нагревател и (базалт вълна) и пара контрол слой. Вътре, панелите са покрити с двоен слой гипсокартон. За помещения с високо съдържание на влага използват листове от влагоустойчив гипсокартон.



За да фиксирате панелите на рамката към основата, първо трябва да фиксирате подпорите, както и регулируеми опори. Това се прави с помощта на котви. На тази конструкция са поставени панели за външни стени и вътрешни преградни стени на къщата. Укрепвайте ги с помощта на специални елементи. Първо, изграждането на първия етаж е сглобено и когато е готово, те преминават към монтажа на втория етаж и покривната система. След това къщата ще може да изгради комуникации и да подготви пода за изливане.

За да се затопли къщата, се прави външна изолация. На скелетните панели се поставят горни плочи от минерална вата, които служат като амортизиращ слой за външната мазилка, нанесена отгоре. Ако фасадата е покрита с сайдинг, няма да е необходима допълнителна изолация.

И, разбира се, за дървена къща ще ви е необходима защита от дървесина. Така че посетете сайта veres.ru и изберете висококачествена защита за дърво.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технология на модулното строителство на къщиТехнология на модулното строителство на къщи
Животът на рамката зависи от това, от какво зависи и от това как да се разшири?Животът на рамката зависи от това, от какво зависи и от това как да се разшири?
Проекти на рамкови къщи 6x6Проекти на рамкови къщи 6x6
Изчисляване на основитеИзчисляване на основите
Къде да купя къща?Къде да купя къща?
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Конструкция на къщи до ключКонструкция на къщи до ключ
Технологията на изграждане на рамка къща - 3d рамкаТехнологията на изграждане на рамка къща - 3d рамка
» » Как да сглобим рамката на къщата?
© 2021 BggeHat.com