Конструкция на рамката, нейните предимства

Сега в съвременното строителство най-важният фактор е скоростта на изграждане на желаната структура, а цената на такава сграда трябва да бъде много достъпна. Тези изисквания се изпълняват изцяло от сградите, построени от LSTC.

Чрез тези тънкостенни стоманени конструкции може да се изгради почти всяка сграда, която може да бъде жилищна сграда или търговски център. Да, сградите, построени от LSTC, нямат архитектурна красота, но те са надеждни и стилни.

Предимството при изграждането на сгради от LSTC е точността им, всички геометрични размери, свързани с отворите на прозорците, стените и покривите, напълно съвпадат с размерите, които се съдържат в създадения специален проект. Но все пак основното предимство на къщите, издигнати от LSTC, разбира се, е скоростта на тяхната ерекция. Типична къща с площ от 200 кв.м. е възможно да се издигне буквално в продължение на 3 седмици, като за изпълнението на всички необходими работи се изисква само 5 човека. Притежавайки лек метал, той се събира лесно като обикновен детски дизайнер, който вече буквално в рамките на няколко седмици се превръща в рамка за бъдещата структура.



Тънкостенните стоманени конструкции, използвани в строителството, намаляват размера на необходимия консуматив. Ето защо, такава сграда 30 отива по-малка маса, в сравнение с други подобни сгради, построени от други строителни материали, както за икономиката може да се види в цената на такава основа за сградата. това не е необходимо за изграждането на стоманената конструкция, за да инсталирате кран оборудване, както и леснота на елементите, които изграждат цялата структура дава възможност за изграждането на собствената си сила.

Следователно, такива структури често се използват на места, където теренът е трудно достъпен за кран и друго тежко оборудване. За такава сграда е топло-спестяване, използвайте ширина нагревател около 20 см, а в такъв дом ще бъде по-топло от сградата построена от тухли. Профилите са изработени само от висококачествена стомана и всички части на рамката са точно изчислени с помощта на съвременни програми. Под формата на покрив за сгради от стоманени профили се използва главно метална плочка. Предимствата на рамковите сгради са много, но има няколко недостатъка, те на практика не, така че популярността на рамковата конструкция продължава да печели популярност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на търговски недвижими имоти откъде да започнетеИзграждане на търговски недвижими имоти откъде да започнете
Характеристики на поддръжката и експлоатацията на сградитеХарактеристики на поддръжката и експлоатацията на сградите
Методи за техническа проверка на сградиМетоди за техническа проверка на сгради
Брус от дълбините на вековете до наши дниБрус от дълбините на вековете до наши дни
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Конструкция на къщи до ключКонструкция на къщи до ключ
Бърза конструкция на леки стоманени тънкостенни конструкцииБърза конструкция на леки стоманени тънкостенни конструкции
Предимствата на стенните блокове за стениПредимствата на стенните блокове за стени
Предимства на къщи, издигнати от блокове с газобетонПредимства на къщи, издигнати от блокове с газобетон
Изграждане на тухлена къща, която тухла да изберете?Изграждане на тухлена къща, която тухла да изберете?
» » Конструкция на рамката, нейните предимства
© 2021 BggeHat.com