Бърза конструкция на леки стоманени тънкостенни конструкции

Бърза конструкция на леки стоманени тънкостенни конструкциитехнология Frame въз основа на профила ви позволи да се изгради и двете бързо строещи къщи, както и всяко имущество, включително търговски вид - е молове, големи офис сгради, производствени помещения дестинации, хотели, заведения за бързо построени магазини, бензиностанции, сервизи. В допълнение, LSTC може да извършва реконструкция на сгради, повишаване на тавана, както и добавяне на разширения и добавки, като се използват сложни или отделен набор от системи - на стени, тавани и подове система.

LSTC означава светлина стоманени тънкостенни конструкции, които ги използват, строителството се извършва с бързото изграждане на сгради, къщи, вили, рамка технология бързо строещи конструкции са много популярни по целия свят, те са лесно да се събере.

LSTC се произвежда от естествени химически инертни суровини, които, когато са в контакт с кислород, не се окисляват и следователно не отделят вредни за здравето химикали. При изграждането на съоръжения няма практически отпадъчен материал, който да позволява да бъде строителна площадка в чиста форма, което има благоприятен ефект върху екологичната среда.

Мнозина твърдят, че металът за изграждане на къщи е студен, в този случай има причини, поради които стоманата не е била използвана за външни стенни конструкции преди. Днес тези структури се прилагат термо стомана с малкото напречно сечение с по бразди, залитна за увеличаване на път преминаването на топлинния поток. Това намалява загубата на топлина до 90%. Благодарение на това решение проблемът за топлопроводимостта като такъв е изчезнал.



Безплатното планиране - също резултат от използването на LST структури - ви позволява да подреждате тавански етажи с леки гребени до 9-12 метра. Първоначалният план позволено поради способността на тънкостенни дял на разстояние се простира до 14 метра на покрива, без междинни подпори, както и до 8 метра в припокриването между етажите. Пространството вътре в стените на стоманената рамка и същите припокривания е идеално подходящо за локализиране на комуникации.

Поради лекотата на сградните елементи на рамковата конструкция, точността на техните размери, сглобяването на конструкциите на LSTC наподобява голям конструктор. Екип от пет строители може да построи къща с площ от 140-210 квадратни метра на седмица.

Е, ако се интересувате от центрова машина за заваряване и всичките й характеристики - посетете mikst.ru. Само там ще намерите най-добрата машина за заваряване на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Заварена зидана мрежа и нейното приложениеЗаварена зидана мрежа и нейното приложение
Монолитна конструкция Какви са основните функции на кофража?Монолитна конструкция Какви са основните функции на кофража?
Изграждане на сгради без модулно жилище на конвояИзграждане на сгради без модулно жилище на конвоя
Как бързо да се изгради склад?Как бързо да се изгради склад?
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Методи за техническа проверка на сградиМетоди за техническа проверка на сгради
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Валцована метална конструкцияВалцована метална конструкция
Изграждане на хангариИзграждане на хангари
» » Бърза конструкция на леки стоманени тънкостенни конструкции
© 2021 BggeHat.com