Изграждане на сгради без модулно жилище на конвоя

1

Модулни сгради KONVEYT имат огромен брой предимства, в същото време и тяхното дълголетие е на ниво, съизмеримо със срока на експлоатация на къщи от тухли и е най-малко петдесет години. Всички елементи на такива сгради имат възможно най-висока степен на готовност за производство. Стените са изработени от специални сандвич панели, които в своя дизайн съдържат специален профил. Тя служи като основна пречка за проникването на студ в сградата. В допълнение, тези елементи служат като доста добър компонент, който подобрява характеристиките на якост на панела.

Сред всички останали, струва си да се подчертаят основните предимства на модулните сгради:

Здраве и безопасност

Производителят се грижи не само за устойчивостта на своите конструкции, но също така гарантира, че те са възможно най-безопасни за човешкото здраве и околната среда. Ето защо конструкцията използва естествени и синтетични материали, които се доказаха само от най-добрата страна.

Качествен продукт

Максималната точност на производството на всички елементи, постигната благодарение на използването на най-модерното оборудване, е ключът към бързото и висококачествено изграждане на сгради. Всички продукти от този тип са напълно сертифицирани и отговарят на всички стандарти и стандарти.

Кратки срокове и възможности за спестявания

Всички конструкции от този тип имат доста малко тегло и следователно те могат да бъдат поставени на тънки замазки или малки лентови основи. Това не само съкращава времето за строителство, средният срок на строителството е около един месец, но също така значително намалява разходите.

Дълъг експлоатационен живот



Материалите, от които се произвеждат панелите на модулните сгради на CONVEYT, практически не са обект на биологично разрушаване. Това означава, че периодът на тяхната експлоатация няма да бъде по-малък от този на къща, построена от тухли, дърво и други традиционни материали.

Простота по всяко време

Дизайнните характеристики на панелите осигуряват използването само на специални винтове, без да е необходимо заваряване. Благодарение на това обстоятелство и благодарение на свойствата на използваните материали, те могат да бъдат издигнати по всяко време на годината.

Пожароустойчивост

В допълнение към наличието и високите топлоизолационни характеристики, панелните материали се отличават с отлични характеристики на огнеупорност.

Топлоизолация на сгради

Този индикатор в модулните сгради е един от най-високите. Те позволяват на хората да се чувстват комфортно в тях под температурен режим от минус 55 до 45 градуса по Целзий.

Специална механична устойчивост

Дизайнът на панелите и начинът, по който са закрепени, позволяват модулните сгради да издържат на следните естествени натоварвания:

  • земетресения до девет точки по скалата на Рихтер;
  • снежно налягане на покрива до 320 килограма на квадратен метър;
  • натоварване на вятъра до 85 килограма на квадратен метър.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Газов блок за изграждане на модерна къщаГазов блок за изграждане на модерна къща
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
Предимства на сандвич панели и техните недостатъциПредимства на сандвич панели и техните недостатъци
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Технологии на нискоетажно строителствоТехнологии на нискоетажно строителство
Укрепване на стените на напълно сглобени сградиУкрепване на стените на напълно сглобени сгради
Пластмасови PVC панелиПластмасови PVC панели
Използването на армировка от фибростъкло при строителството на сгради и съоръженияИзползването на армировка от фибростъкло при строителството на сгради и съоръжения
Сандвич панел предимства на използванетоСандвич панел предимства на използването
» » Изграждане на сгради без модулно жилище на конвоя
© 2021 BggeHat.com