Изграждане на складове и хангари

Изграждане на складове и хангариХангарът се счита за бърза сграда, която се състои от леки метални конструкции и се използва за промишлени цели. Днес става много популярно да се изгради хангар от леки метални конструкции. За производствени, складови и спортни съоръжения се използват бързо сглобяеми хангари.

Например, хангар склад, е в състояние да издържа на всяко време (металната му конструкция може да издържа на всички метеорологични условия). Сглобяемите хангари са изработени от боядисана велпапе, което им придава естетически вид. Металните хангари могат уверено да се използват за съхранение на зърно, храна, селскостопански продукти, машини или животни. Разходите за издигането на хангари зависят от много фактори, но в този случай не е препоръчително да се спестят пари, защото изграждането на сглобяем хангар от висококачествени материали винаги ще се оправдае. Използвайки технологията на сглобяемите сгради при изграждането на складове, спестявайте само вашите пари и време.



Най-важната е цената. Сглобяеми метални рамки или хангари без рамки са няколко пъти по-евтини от подобни хангари, които са построени по обичайния начин с помощта на фундамент, тухла, бетон. При сглобяеми хангари от метални конструкции времето за изграждане е минимално. Например, хангар с площ от 1000 квадратни метра се произвежда 2-3 седмици. След одобряването на проекта за хангар започва изграждането и изграждането на хангара. Първоначално основата се излива, след което се поставя силна метална рамка. С помощта на крана на подемно-транспортното средство, монтирайте гофрираната плоскост.

Последният етап на изграждането на метален хангар се състои от монтаж на вътрешната част на сградата, като за тази цел са инсталирани преградни стени, ако е в хангара, електрическа инсталация, стелажи, отоплителна система. Вместо отоплителната система, можете просто да използвате изолация, защото помещението не трябва да е студено. За изолация често използвам материали като памучна вата или полиуретанова пяна. В някои хангари инсталирайте вентилационна система. Сглобяемите хангари имат много дълъг експлоатационен живот, това е приблизително 20 години, но само ако се спазват всички технологии за правилна ерекция.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технология на смилане на бетонТехнология на смилане на бетон
Характеристики на реконструкцията на сгради и съоръженияХарактеристики на реконструкцията на сгради и съоръжения
Индустриална порта, как да направите правилния изборИндустриална порта, как да направите правилния избор
Как бързо да се изгради склад?Как бързо да се изгради склад?
Бърза конструкция на леки стоманени тънкостенни конструкцииБърза конструкция на леки стоманени тънкостенни конструкции
Демонтаж на метални конструкцииДемонтаж на метални конструкции
Метални рафтовеМетални рафтове
Изграждане на конструкции с метални конструкцииИзграждане на конструкции с метални конструкции
Изграждане на хангариИзграждане на хангари
Сглобяемо училищеСглобяемо училище
» » Изграждане на складове и хангари
© 2021 BggeHat.com