Метални рафтове

6Металните стелажи са идеален начин да се съхраняват или временно да се съхраняват стоки и продукти, което ви позволява да систематизирате артикулите по тип, категория, предназначение и т.н.

В зависимост от предназначението на стелажа, типът, дизайнерските характеристики и материалите, от които се произвеждат металните стелажи, могат да се различават значително.

Видове и дизайн на метални стелажи

Основните видове покрития за метални стелажи са:

-прахообразен полимер;
-поцинковани.

Характеристиките на полимерното покритие са неговата устойчивост на корозия и запалване. Металните стелажи от поцинкования профил са устойчиви на замръзване, благодарение на което те могат да се използват в неотопляеми помещения и също така имат повишена устойчивост на агресивни среди.

Фронтовите палетни стелажи ви позволяват да съхранявате стоки директно в палети, като спестявате голяма част от използваемата площ и позволявате използването на складови товарачи за поставяне на контейнери на стелажи, без да ги изваждате от палети.



Металните рафтове Krasnodar са удобни за ръчно съхранение на малки стоки, благодарение на множество рафтове, лесно да настанят голям брой продукти, като запазват полезния обем на склад или супермаркет. Търговските метални стелажи се инсталират лесно в залите на магазините, те са икономични по отношение на разходите и удобни за работа.

Мобилните стелажи се използват главно в архиви и институции с много съхранена документация. Управлението на такива стелажи може да бъде ръчно или автоматизирано, което е удобно при работа и помага да се спести работното пространство.

С помощта на гравитационни шкафове, складовата площ се използва възможно най-ефективно, което позволява работа в автоматичен режим, като се използват до 80 работни зони.

Архивните стелажи се инсталират и оперират лесно. За да ги сглобите, крепежни елементи не са необходими, те са лесни поради перфорирани рафтове и стелажи.

Аксесоари за метални стелажи

Дизайнът на металните стелажи е прост и стабилен. За монтажа им се използват елементи: стелажи, рафтове, странични и задни стени, окачени елементи, палети. В зависимост от предназначението и условията на работа за производството на рафтове се използват различни материали, включително метали, ПДЧ, шперплат, MDF, пластмаса.

Металните стелажи, благодарение на техните дизайнерски характеристики, са оптималното решение за съхранение и показване на продукти с различни обеми, тегло и конфигурация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стелажи със собствени ръце от импровизирани материалиСтелажи със собствени ръце от импровизирани материали
Рафтове в гаража със собствените си ръцеРафтове в гаража със собствените си ръце
Стелажи за гаража как да се създаде перфектната поръчка сред инструментите?Стелажи за гаража как да се създаде перфектната поръчка сред инструментите?
Как да направите рафтове със собствените си ръцеКак да направите рафтове със собствените си ръце
Шкафове и шкафове за тяхШкафове и шкафове за тях
Приложение на валцувани метални изделияПриложение на валцувани метални изделия
Рафтове в ролята на дялРафтове в ролята на дял
Метални вратиМетални врати
Дървени броячи за вашия магазинДървени броячи за вашия магазин
Неразглобяем кофраж и технология за бързо строителствоНеразглобяем кофраж и технология за бързо строителство
» » Метални рафтове
© 2021 BggeHat.com