Правила за оформяне на плодове и зеленчуци

1

Плодовете и зеленчуците се продават замразени, консервирани и свежи. Ярките и сочни плодове не се нуждаят от допълнителна реклама, а самите те привличат вниманието на купувачите само по себе си. Въпреки факта, че този продукт е сезонен с навлизането на съвременни технологии за съхранение на плодове и бърза транспортна система, ние можем да се наслаждаваме на пресни плодове през цялата година с вас.

Важен аспект от продажбата на такива продукти са правилата за съхранение и полагане на плодове и зеленчуци. За тази цел се използват специални стелажи. Популярността набира зеленчукови гъби, обикновено са изработени от иглолистни дървесни видове.

Използват се и хладилни витрини, които обикновено се намират около периметъра на институцията. Някои устройства може да съдържат допълнителна функционалност. Например, ултразвуково овлажняване, специално осветление. Често пързалки са оборудвани с огледала, за да подчертаят красотата и изобилието от плодове.

Замразените зеленчуци и плодове се съхраняват в хладилници, хладилни сандъци. Продажбите на тази категория стоки нарастват основно през зимния сезон, защото добре замразените плодове и зеленчуци запазват полезните си вещества.



Когато подготвяте продукта за продажба и го излагате на дисплей, трябва да разгледате търсенето на стоките. Зеленчуците и зелените се купуват много по-често плодове, на празниците, напротив - по-добре е плодовете да се разпространяват на преден план.

За да провокира ръст в продажбите, търговията оборудване за плодове поставя на дясната стена на магазина, или директно в бокс-офис броячи, тъй като този вид стоки принадлежи към класа на така наречените импулсни покупки. Избягвайте комбиниране на полагането на плодове и пресни сокове.

Друго правило за мърчандайзинг - излагането на най-атрактивните и големи плодове на преден план, те ще накарат потребителя да купи. На плодовете обикновено се използват ярки ценови етикети и се разпространяват плодове според принципа на контрастите, така че всеки вид ще изглежда добре и ще ви хване окото.


Компанията "Април" произвежда мебели за плодове и зеленчуци от различни размери. Слайдове, хладилни агрегати, стелажи и зеленчукови колапси - всичко това можете да си купите във фирмата "Април". Дизайнерите на фирмата могат да проектират индивидуални мебели специално за вашия магазин. Продуктите ще изглеждат добре с търговското оборудване "Април", а най-важното е, че тази мебел ще работи в своя магазин в продължение на много години, защото "Април" работи само с най-висококачествени материали.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да подготвим истинска череша водка на водкаКак да подготвим истинска череша водка на водка
Как да изберем кухненски ножовеКак да изберем кухненски ножове
Сочни витаминени салати с пушено пиле и плодовеСочни витаминени салати с пушено пиле и плодове
Избор на бързи и прости рецепти от тинктура от касисИзбор на бързи и прости рецепти от тинктура от касис
Ние събираме плодова пушенеНие събираме плодова пушене
Най-лесният начин да пушите слива вкъщиНай-лесният начин да пушите слива вкъщи
Как правилно да маринован свинското месо преди пушенеКак правилно да маринован свинското месо преди пушене
Рецепта за пипер пълнени с пушено пилеРецепта за пипер пълнени с пушено пиле
Най-добрите слот машини са гаминатор!Най-добрите слот машини са гаминатор!
Озеленяване на вашия сайтОзеленяване на вашия сайт
» » Правила за оформяне на плодове и зеленчуци
© 2021 BggeHat.com