Как да изберем хладилник за дома

Почти всички домашни хладилници - чрез пресоване, в които се произвежда студена за сметка на физическите свойства на газ, фреон или изобутан.

За да изберете правилно хладилник, трябва да спазвате няколко правила. Хладилниците са оборудвани с фризер с долна или горна част.

Системата «Не замръзване», позволява да не размразявате хладилника, тази функция следи състоянието на самия изпарител и се изключва устройството включва, че с помощта на вградения PETN размразяване за да се избегне появата на палта в хладилника.

Размери на хладилника и неговия обем. Най-често срещаните височини - около 2 метра ширина, обикновено от 40 см до 121 см, а в обем - от 250 литра до 350 литра. Това са най-популярните параметри, но има и устройства за голямо семейство, например с обем повече от 700 литра. Необходимо е да се обърне внимание на размерите на бъдещия хладилник, така че да е лесно да го приберете в апартамент или къща.

Разнообразие от цветове и нюанси на външния вид на хладилника. Можете да изберете почти всеки интериор и дизайн.



Разделяне на пространството в хладилника в камерите и техния брой. Обикновено - 2 или 3 камери за съхранение на храна и замразяване. Много е удобно да има отделение за дълбоко замразяване на плодове и плодове.

Брой компресори. Има хладилници с един компресор, който стартира охладителната система или две, отделно на всяка камера. Предимствата на последните видове правят възможно отделянето на всяка камера отделно, тъй като хладилните и замразяващи отделения не зависят един от друг.

Класове на потреблението на електроенергия от А до Ж. Най-икономичното потребление на енергия е клас А, А +. Трябва да се помни, че предоставените данни е на теория, това е, в действителност, тези параметри се влияе от много фактори, като на юг или север, където има хладилник, и колко често се отваря вратата в него. За икономия на средства е необходимо да изберете устройството с клас на потребление A.

Механичен или електронен контрол. При хладилници с механично управление температурата се задава в ущърб на регулатора на копчетата, в случаите, когато се охлажда електрониката, чрез натискане на бутоните на специалния панел. Те имат удобна функция - звуков сигнал, ако вратата не е затворена сигурно. Но механичните устройства обслужват порядък по-дълго, защото са по-надеждни.

Най-важното при закупуването на хладилник е наличието на гаранционна карта за него и срока, който производителят дава за безплатен ремонт. Колкото по-дълъг е този период, толкова по-добре за потребителя.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Преглед на лунните машини luxstahlПреглед на лунните машини luxstahl
Модерният сатурно апарат на съвременната класикаМодерният сатурно апарат на съвременната класика
Добър и не много добър в апаратаДобър и не много добър в апарата
Мундзийн вагнер! Да видим какво има вътреМундзийн вагнер! Да видим какво има вътре
Общ преглед на моделната гамаОбщ преглед на моделната гама
Характеристики и преглед на домашно произведените устройстваХарактеристики и преглед на домашно произведените устройства
Поглед отстрани на лунната машина славянскиПоглед отстрани на лунната машина славянски
Преглед на японския апарат за пивоварство в ЯпонияПреглед на японския апарат за пивоварство в Япония
Как да удължим срока на годност на пушената камбалаКак да удължим срока на годност на пушената камбала
» » Как да изберем хладилник за дома
© 2021 BggeHat.com