Модерният сатурно апарат на съвременната класика

Серията "Космос" е интересна, защото апаратите в нея са подобни на две капки вода, различаващи се по размер и производителност. Схемата е различна само за "Юпитер". Оптималните индикатори за нуждите на домакинствата са характерни за живака. Moonshine "Сатурн" е не по-лошо, но тя е предназначена за производство на големи количества дестилат - минималният размер на казана, равен на 23 литра, а максималната - 50.
Апаратура Сатурн

Апарат "Сатурн" на кутия - отляво - Сатурн устройство с терморегулатор - отдясно

"Сатурн" ще бъде много удобен за собственици на градини с изобилие от плодове и овошки - всички плодове, може да бъде приготвена домашна бира и спиртни дестилирана базирани ароматизирани напитки по какъвто и количество. Как да готвя сутиен, кажете книгата, която е прикрепена към устройството, и много оригинални рецепти могат да бъдат намерени в интернет.

Това е като класическите народни рецепти и е разработено от нашите читатели. Те обаче могат да се считат за популярни. Не е тайна, че повечето от известните напитки, произведени чрез дестилация, са национални напитки, които се произвеждат от време на време в тази или тази страна. Техните рецепти бяха разработени не от учените в областта на химията, а бяха полирани от векове на практика.

Характеристики на устройството "Сатурн"

Първото нещо, което хваща окото ви, когато гледате устройството, е неговият размер. Тя не изглежда огромна или неудобна, а напротив - компетентно е подредена, чиста колона, уютно направен хладилник. На куб от около 30 литра всичко изглежда компактно и технологично.

При по-внимателно разглеждане на първото впечатление не се разсейва и се поддържа - с височина на кондензатора tsargi надвишава 70 см и диаметър на тръбата на колона (вътрешен) -. 4 см от общата височина на колоната, хладилник отнема почти 30 см и е с вътрешен обем от около 5 литра. За един работещ охладител е достатъчно, и претендираната производителност от 7 литра във вторичната дестилация не изглежда фантастична.

Космически апарати

Серия луна "Космос"

Но дестилатори, аматьори, които се опитват да работят с устройства с много дизайни, ще кажат, че тези цифри са привлекателни само за начинаещи. Всъщност на това устройство можете да получите около 3 литра чист алкохол на час. Ако не мислите за нейното качество, можете да увеличите скоростта от един път и половина. Но в същото време ще бъде много трудно да се контролира температурния режим - все пак, обемът на баржата и масата на куба са доста значителни и тяхната термична инерция е висока.

Промяната на температурата в минута или две е невъзможна, а прегряването е изпълнено с някои проблеми, като изхвърляне на пара, например. Въпреки че обемът на хладилника и компетентно изобретил намотка практически изключва такава възможност, но ако внезапно спадане на налягането на водата или други проблеми се случи с охлаждане, след това спрете машината прегрял, че ще бъде трудно.

При дестилирането основното нещо не е скоростта на дестилация, а спазването на всички режими, от подготовката на варенето до получаването на последната капка алкохол от оградата. Не е случайно, че Сатурн е оборудван с алкохолен метър, ферментационен резервоар и хидравличен печат. Дори има електрически нагревател, който позволява поддържането на оптимален температурен режим при ферментация на сладка или храсти.

Терморегулаторът на лунната светлина

По-скъпите модели са оборудвани с терморегулатор



Както е необходимо за устройства с голям обем, всички кубове са оборудвани с дренажни кранове, което позволява да се отстрани барът след дестилация, без да се премахва тежкият капацитет от плочата. След покупката трябва незабавно да проверите дали е монтиран кранът - практиката показва, че това място е един от най-слабите в лунната светлина. Не само в "Сатурн", но и в много други, дори в елитната категория.

Препоръчително: Сравнение на съвременните устройства "Селянин"

Персоналът на Сатурн

Подобно на хладилника с куб, царят също има приличен размер - височина 435 мм с диаметър 40 мм. За бърза работа - доста подходящи размери. Но за обявената висока производителност и за собственото спокойствие, по-добре е да купите още един елемент на царя, който се произвежда от завода и е подходящ за колоната перфектно. Само при монтажа не забравяйте да монтирате силиконови уплътнения на всички резбовани връзки.

Такива уплътнения се доставят с апарата. Но в нейния изход от системата - в края на краищата силикон-скоро кратък живот, това не е трудно да се намери подобен, дори и без да се прибягва до услугите на специализирани сайтове. Намерете уплътнението, което можете да съхранявате в аксесоарите за домашна употреба или изрежете от подходящ лист силикон.

Не се препоръчва използването на гума, дори храна, използвана като уплътнение. За две или три сесии ще бъде достатъчно уникално, но за постоянна употреба гумата не е добра. Оставащите деформации бързо водят до неговата безполезност и уплътняването става ненадеждно. Особено обидно при дестилация на голямо количество продукт, когато в средата на процеса колоната започва да "сифонира", с алкохолни пари.

Вътре на царя е пълна с малки спирали от неръждаема стомана или мед - спирално-призматична дюза. Производителят предлага два типа дюзи - мед и неръждаема стомана. Ако апаратът, който имате, е мед, след това купете и допълнително парче с мед. Ако неръждаема стомана, а след това с неръждаема стомана. Няма да има конфликт на метали, но е по-добре да не експериментирате, особено за парите си.

Царът на Сатурн

Царят на лунния "Сатурн"

Ако искате да си купите лунна луна "Сатурн", тогава изберете оборудвана с ТЕМ. На практика във всяка серия има такива. Това е удобно поради диверсификацията на нагревателите. Можете да го използвате на всички видове плочи, освен това - без тях, просто го включете в гнездото. Освен това всички нагреватели на "Сатурн" са предназначени за два температурни режима на дестилация.

По принцип устройството "Сатурн" може да се счита за практично и удобно за употреба у дома, когато често се произвежда дестилерия и в големи (сравнително) обеми. В един град апартамент ще бъде малко тромав, но в дача, във вила или вашата собствена къща - точно така.

Ако използвате "Сатурн" - пишете ни за вашия опит. Може би нещо липсва в описанието. Ние и нашите читатели се интересуват.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Да се ​​научиш да караш лунна светлина правилно, колко пъти, до каква степенДа се ​​научиш да караш лунна светлина правилно, колко пъти, до каква степен
Рецепти за най-добрите напитки от домашно приготвени домашно приготвениРецепти за най-добрите напитки от домашно приготвени домашно приготвени
Брага от тайните на конфитюра на вкусна луница разкриБрага от тайните на конфитюра на вкусна луница разкри
Най-популярните модели луненцарски машини във ФинландияНай-популярните модели луненцарски машини във Финландия
Дизелови котли за отоплениеДизелови котли за отопление
Заслужава ли си да купуваме katyusha?Заслужава ли си да купуваме katyusha?
И какво можете да направите, апарат ivanovitch?И какво можете да направите, апарат ivanovitch?
Цялата истина за лунен апарат от медЦялата истина за лунен апарат от мед
Лошо и добро в лунна машинаЛошо и добро в лунна машина
9 Начини за ароматизиране на лунната светлина през сушилня9 Начини за ароматизиране на лунната светлина през сушилня
» » Модерният сатурно апарат на съвременната класика
© 2021 BggeHat.com