9 Начини за ароматизиране на лунната светлина през сушилня

До XV век в Русия алкохолните напитки са били произведени в дестилерии. Преди това дори думата "лунен луд" означаваше преследването на звяра по лов. Силни аперитиви се появиха по-късно и олицетворяваха просперитета. Те се правели само в семействата на благородниците. Днес много домове имат своя лунна светлина. Все пак, не всеки знае какво да постави в суха клетка за вкуса на получения продукт. Мнозина дори не разбират напълно какво представлява тази част от апарата и какво служи. И междувременно, с неговата помощ, можете да направите от обичайното домашно приготвяне най-невероятните, екзотични и широко разпространени алкохолни напитки по света. Технологията е на разположение, а рецептите са прости.
пара-купол

Купа за сушене от неръждаема стомана

Защо ми трябва суха клетка

Сухата щайга е устройство, чрез което се получава ароматизиране и пречистване на дестилираната течност. Той често се нарича заселник. Ако конвенционален пара постъпва сварено апарат веднага върху вътрешната стена на колбата и кондензиране, се превръща директно в варя, след друг междинен процес се появява в присъствието на пара барабана. Намалената налягането и температурата в съда причинява допълнително двойка на суров етилов алкохол кондензира. Това разделя кондензацията на ненужните примеси. Кипене и изпаряване на фракции от злонамерени висока от тази на чист етилов алкохол, те се отлагат капчици по стените на барабана за пара, и след това протичане на приоритет резултат кондензация събира на дъното на съда. по този начин се пречистват алкохол парите на превърнати директно в течността в апарат хладник произведена.

Принцип на действие на суха клетка

Машината за химическо чистене е допълнителна система за почистване на лунната светлина

Почистването се извършва без използването на никакви химикали. И това, което е по-важно и по-добро за производството на качествена алкохолна напитка, няма нужда от вторична дестилация. Подобен дизайн позволява не само да има лунен лук без характерна миризма и вкус, но също така да ароматизира течността с различни рецепти.

Какво мога да добавя към суха клетка

Ако има някакви миризливи вещества, билки, плодове в допълнителния капацитет на домашно приготвената апаратура, тогава можете да получите приятен оригинален продукт в изхода. Необходимо е да знаете, че стягащият вкус може да се появи при използването на танини, горчивият характер е присъщ на гликозидите и сладостта се придава на различни модификации на глициризина. Остава само да се разбере кои продукти съдържат тези елементи, за да могат по-добре и по-пълно да използват етеричните си масла в апарата. Трябва да се помни, че най-голямата концентрация на естери се концентрира в кожата на плодовете, семената и кората.

Ето някои от най-често срещаните начини за "набиране" на национална алкохолна напитка:

  1. Този метод е бил използван в продължение на много стотици години, за да даде аперитив на стягането, приятния цитрусов вкус и мирис. Необходимо е да се постави суха клетъчна рязана на малки пластинки от портокал, мандарина или грейпфрут. По-добре е да не използвате лимон.
  2. За да получите мекота и приятен послевкус със сладък плодов сянка, достатъчно е да хвърляте стафиди на дъното на контейнера. Тази луничка е трудно да се различи от домашната шаха. Преди това стафидите трябва да бъдат докоснати и измити.
  3. За да се подобри качеството на плодовете или бобовите плодове, е целесъобразно да се използват листата от касис. Необходимо е да добавите малко вода към дъното на контейнера.
  4. Calvados - френски коняк, която се получава по време на дестилацията на ябълка (и понякога круша) сайдер, могат лесно да бъдат произведени чрез поставяне на пара барабана нарязани на парчета ябълка. За тази цел е подходящ само плодов брага.
  5. По същия начин можете да придадете на лунната светлина вкуса на праскови, круши, банани и дори пъпеши. И какъв интересен кехлибар ще дойде, ако добавите шепа сушени плодове към дъното на ямките!
  6. "Candy" лека "женска" водка може да бъде получена чрез нанасяне за ароматизиране на такива силно миришещи подправки като канела и ванилия. Ако резервоарът за обратен хладник е 1 литров буркан, ще бъде достатъчно да поставите супена лъжица от тези добавки.
  7. Много често се използват различни аромати за придаване на характерна миризма. Например, за да получите монета от мента имате нужда от:
  • мента - 16 части;
  • пелин цветя - 2 части;
  • градински чай - 2 части;
  • розмарин 1 част;
  • карамфил - 1 част.
  1. Anisovaja vodka - украшение от всяка маса:
  • anis - 2 части;
  • резене - 1 част;
  • badonia - 1 част.
  1. За да направите джин от лунната светлина, ще трябва да добавите суха клетка в равни пропорции:
  • хвойна;
  • кимион;
  • дъбова кора или пресни чипове.
ароматизиране на лунна светлина през сушилня

Експериментирай ще вдигнеш вкуса си

Много рецепти могат да бъдат изобретени чрез композиране на различни комбинации от вече изброените съставки или експериментиране с нови.

Препоръчваме Ви: Видове алуминиеви и техните разлики от лунна машина

Допълнителни съвети

Освен знанието за това какво може да се добави към сухата клетка, за успешното производство на вкусни алкохолни напитки, трябва да помните колко ароматни вещества, продукти трябва да бъдат подредени.

Обикновено количеството силно миришещи добавки е достатъчно, за да се излее слой от 0,5-2 см върху дъното на кутията. Броят на нарязания плод не трябва да надвишава ¼ от капацитета.

При дестилирането на брезовете чрез суха клетка, тя се използва като вкус, който ви позволява да насищате домашно лунен лук с приятна миризма. Въпреки това с неговата помощ е трудно да се придаде ярък вкус на аперитив. Можете да получите само малко сладък, пикантен или микс аромат и приятен характерен послевкус. Ако е необходимо да се подсили вкусът, достатъчно е да се добавят съставки във водата, която ще бъде приготвена на лунна светлина до желаните и полезни 40 градуса якост.

Също така трябва да се има предвид, че след дестилацията през сухата клетка изходът ще доведе до лунгвин по обем четири пъти по-малко от обема на варя. Увеличаването на изгонения продукт заплашва да влоши вкусовите му качества.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Да се ​​научиш да караш лунна светлина правилно, колко пъти, до каква степенДа се ​​научиш да караш лунна светлина правилно, колко пъти, до каква степен
Аромати за лунна светлина за вкус и цвят не са едни и същиАромати за лунна светлина за вкус и цвят не са едни и същи
Най-популярните видове луниНай-популярните видове луни
Теория и практика за изработване на суха клеткаТеория и практика за изработване на суха клетка
Сортираме устройството на лунната светлинаСортираме устройството на лунната светлина
Най-популярните модели луненцарски машини във ФинландияНай-популярните модели луненцарски машини във Финландия
От а до з на сухото помещениеОт а до з на сухото помещение
Какво могат да направят маймунските занаятчииКакво могат да направят маймунските занаятчии
Характеристики на устройството със суха клетка и мехурчеХарактеристики на устройството със суха клетка и мехурче
Das moonshine germaniumDas moonshine germanium
» » 9 Начини за ароматизиране на лунната светлина през сушилня
© 2021 BggeHat.com