Общ преглед на моделната гама

Когато се запознава с дизайна на самостоятелно изработено устройство "Dobrynya" веднага припомни "немски" апарат "Бавария", "Вагнер" и много други типични проекти. Производителите не предлагат нищо съвсем ново, с изключение на две модификации на един и същ модел - Progress and Standard.
Добриня

Стандарт и напредък на Добриния

Ще направим резервация наведнъж - собственикът на къщата "Добриня" във всеки случай не може да се счита за неуспешен, лош или не е подходящ за неговата цена. Това е доста надежден домашен дестилатор, с който можете да получите качествена лунна светлина и с многократна дестилация - и суровият алкохол е добра степен на пречистване.

"Dobrynya" във форма и хора, които възнамеряват да се направи у дома си в продължение на няколко класически водка и нищо повече планиране и "чревоугодници", производство на домашно приготвен алкохол базирани суров вкусно и ароматно питие, не по-лоши ракия, джин или ракия.

Въз основа на домашно отгледаното устройство Dobrynya е лесно да се приготвят обичайните ароматизирани лунна светлина от захар и мая, както и плодови и ягодови напитки от сливи, ябълки, плодове и други суровини. Невъзможно е, с изключение на това, да се дестилират малцовите напитки с гъста мъст. За да направите това, имате нужда от парогенератор и с него "Добриня" не може да работи без промяна.

Модел на линията Добриня

Докато продавате, можете да намерите само две версии на апарата от тази марка с капацитет от 12 литра. Кубчета от този обем за домашно ползване в градския апартамент или в дачата са оптимални - на една сесия можете да получите до 3-3,5 литра рафинирано в луксозна суха къща с мощност около 50 градуса.

Много или малко, потребителят трябва да реши. Но трябва да се има предвид, че 3,5 литра лунен лук е 7 бутилки с по 0,5 литра всяка. Акциите, които ще се съгласите, са доста сериозни.

Моделите "Прогрес" и "Стандарт" се различават по диаметъра на шията. "Стандарт" е тесен и е проектиран да работи с течност. Новото устройство има много по-широка врата, което ви позволява да използвате квас с плодове, големи плодове и измийте резервоара е много по-лесно.

Dobrynia Progress

Dobrynia "Progress" се отличава с по-широко гърло

Резервоарът е изработен от неръждаема стомана 12H18N10T - аустенит, хром-никел. Хромът в стоманата е причина за висока устойчивост на корозия във всеки температурен диапазон и в контакт с киселини, основи, разтворители и други агресивни газообразни и течни вещества. Никел - за аустенитна структура, т.е. способността да се запазва вътрешната структура при всякаква температура.



Тази стомана е обичана не само от химици и машиностроители, но и от производители на кухненски съдове. Той има отлична здравина и висока топлопроводимост, което елиминира изгарянето на продуктите, в нашия случай бг, с интензивно нагряване.

Препоръчваме: И каква полза има в домашните уреди "Магарих"?

Дестилационният куб е изработен от стоманена ламарина с дебелина 2 мм по метода на индустриално заваряване с аргон. Всички шевове са гладки, херметически запечатани, размерите са изпълнени. Втулките на шийките, гайките и фитингите са изрязани с висока точност и няма проблеми с връзките нито по време на студената инсталация, нито при изваждането на топъл уред след работа.

Хладилник и хладилник

Апаратът "Standard" използва несегрегирана суха клетка с обем повече от 0,5 литра. За такова компактно устройство това е повече от достатъчно. При ниска степен на дестилация - до 1,5 л / ч, той редовно изпълнява функциите си и кондензира значителна част от "тютюна", която след дестилацията се излива в канализацията.

Течността, образувана в сухата клетка, е храчка, състояща се от химични съединения, образувани също по време на ферментация, но с по-висока точка на кипене от алкохола. Това е на тази разлика и построи суха клетка. Фюзеловите масла кондензират на сравнително студени стени, а алкохолните пари "пътуват" в хладилника.

Начинаещите правят голяма грешка, изливайки рефлексия в бирата за повторно дестилиране. Нищо добро не го прави. Съдържанието на алкохол при рефлукс е минимално и има повече токсични вещества, отколкото в отпадъчните продукти на химическото предприятие. То трябва да се излива в канализационната система, дори и за технически нужди тази течност е неподходяща.

Аксесоари за напредъка

Хладилник и суха клетка на машината Progress

В апарата "Прогрес" сухият елемент е сгъваем. Това подобрява неговата функционалност. След като сте натоварили ароматни вещества в сухата изба, например мента, мелиса или портокаловата кора, лесно можете да получите напитка с уникална миризма и вкус. Алкохолните изпарения при високи температури извличат ароматни вещества от вкуса и те се разтварят в лунна светлина, като я "наподобяват".

Хладилникът в устройството принадлежи към стандартен тип поток, но по някаква причина дизайнерите решиха да го инсталират почти хоризонтално, с лек наклон към приемника на алкохол. Практиката показва, че вертикалните хладилници са много по-продуктивни - за същия обем и дължина на серпентината лунната светлина води до по-студена. Това означава, че кондензацията е по-ефективна.

Общата неадекватност на всички лунни устройства от този тип е голямо натоварване на точката на закрепване на тръбата за пара и самите тръби, а те са доста тънки в Добриня. Когато хладилникът е пълен, на тях се отразява доста значително тегло и при продължителна употреба на апарата може да се появят деформации или дори пукнатини.

В останалата част, лунния "Добриня" - типичен представител на класическата екипировка за домашно пиво.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
И каква полза има в лунните машини?И каква полза има в лунните машини?
Купувате ли или не луксозния луксозен комплект 3?Купувате ли или не луксозния луксозен комплект 3?
Защо не е нужно да избирате между колоната и лунната светлинаЗащо не е нужно да избирате между колоната и лунната светлина
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Заслужава ли си да купуваме katyusha?Заслужава ли си да купуваме katyusha?
Характеристики на устройството със суха клетка и мехурчеХарактеристики на устройството със суха клетка и мехурче
И какво можете да направите, апарат ivanovitch?И какво можете да направите, апарат ivanovitch?
Лошо и добро в лунна машинаЛошо и добро в лунна машина
9 Начини за ароматизиране на лунната светлина през сушилня9 Начини за ароматизиране на лунната светлина през сушилня
Добър и не много добър в апаратаДобър и не много добър в апарата
» » Общ преглед на моделната гама
© 2021 BggeHat.com