Заслужава ли си да купуваме katyusha?

Автоматизираната апаратура "Katyusha" се произвежда от фабричното оборудване от неръждаема стомана от най-високо качество. Той е многофункционален дестилатор, който позволява да се произвежда обикновена варя от класическата захар-дрожди и да се отдели алкохолът от всякакви течности, съдържащи алкохол.

При инсталиране на допълнителна релса (дестилационна колона

) "Katyusha" dungareter е доста подходящ за коригиране на алкохол с висока чистота. Производителят произвежда три типа царе, които позволяват да се получи алкохол с различна степен на пречистване. Резултатът от процеса зависи от дължината на колоната.

В нея е монтирана специална спирална вложка от неръждаема стомана. Тя е предназначена да ускори отстраняването на топлината от парата и съответно активирането на процеса на кондензация. Такива вложки се използват в много индустриални дестилационни колони, не само за производството на алкохол, но и за много технически течности.

Колони за коригиране

Най-късата - 12 см дължина осигурява почистване 20 пъти, 35-сантиметров - 50 пъти. Най-дългата, 65 см, ви позволява да получите 65-кратно почистване с алкохол. Почистването се извършва и при инсталиране на няколко колони в серия. В този случай се повишава качеството на алкохола, но дестилацията намалява.

Кейт от Катюша

Коригираща колона "Katyusha"

Принципът на работа на прътите е съвсем прост - температурата на обвивката на колоната е различна при различни височини. Алкохолните пари, наситени с различни добавки, които обикновено се наричат ​​"фюзелови масла", се издигат и постепенно се охлаждат. Степента на охлаждане зависи от височината на колоната.

Разликата в температурата на долната и горната страна на лентата е много малък - 3 - 4 ° С, но това е достатъчно висока температура пари на течности, които се вари след началото на етилов алкохол започва да кондензира и връща обратно в куба.

Алкохолните пари продължават да се движат нагоре и влизат в хладилника, където те кондензират и се вливат в приемника за алкохол под формата на лунен лук или суров алкохол. Колкото по-висока е колоната, толкова повече примеси могат да се кондензират и по-чистият продукт да се получи.

Добривар "Катюша"

"Катюша" Добровор се произвежда под формата на дестилационна дюза с течащ кондензатор и набор от ректификационни колони, закупени отделно. Маркучите за свързване на хладилника към водопроводната мрежа са включени в обхвата на доставката, но адаптерът за миксера трябва да бъде претърсен сам в магазините.

Добровор Катюша

Не е включена в комплекта и капацитет за брага. Контейнерът Katyusha може да бъде монтиран на всеки съд или кутия, оборудван с херметически затворен капак с монтаж с диаметър 17 mm. (Гайката, гайката и уплътнението са включени в комплекта). Силата на дестилатора е доста достойна - до 3 l / h при многократна дестилация и 1,5 l / h при първата.



Възможно е инсталирането на "Катяша" на "Добровари" върху контейнери с обем от 10 до 50 литра, така че цялостната производителност на устройството се избира от всеки човек въз основа на неговите възможности и нужди. Особеностите на устройството включват наличието на въздушен дросел, който се отваря при монтиране на допълнителна пола и регулатор на скоростта на извличане на кондензат. Сухият бокс "Добровари" не е оборудван.

Katyusha Dobrovar отваря широко поле за експерименти с различни рецепти за напитки, включително такива изящни такива като коняк, бренди, калвадос, уиски и джин. "Narodnye" - slivovitz, chacha, rakia и други напитки на базата на плодове и ягодоплодни също не са лоши. Единственото нещо, което липсва в устройството, е термометърът. Без постоянно наблюдение на температурата на парата в горната част на дестилационната колона е трудно да се получи алкохол с висока чистота.

Препоръчваме: Самоизработеното устройство "Меркурий" - уверен среден селянин

"Katyusha Lux"

Това устройство взема предвид недостатъците на предишната версия и стана по-удобно да се използва, спестявайки почти всички успешни технически решения, използвани при изграждането на "Добровари". Пълният комплект включва неръждаеми резервоари в широк диапазон от обем - 17, 23, 35 и 51 литра.

Можете да изберете каквото и да е, както при нерядкото производство на лунен лук или алкохол за лична консумация, както и за обработка на голям брой градински култури в напитки, съдържащи алкохол.

Дестилационните резервоари с голям обем са оборудвани с кранове за отводняване на бард, капаци на 8 агнета, с уплътнения от силикон. Диаметърът на капака е достатъчно голям, че е лесно да се напълни шлепчето. Кутиите 35 и 51 литра са снабдени с капак с монтирано на него водно уплътнение. Това отваря възможността за използване на резервоара на машината Lux, както за готвене на класически хлябове, така и за ферментиране на грозде или други плодове и плодове.

Не забравяйте дизайнерите и термометрите. В модела "Lux" има два от тях - на куба и на върха на дестилатора. Възможно е да се регулира температурата с висока точност, което превръща "Лукс" в мини-дестилерия с възможности много по-широки от тези на "Добровари".

"Katyusha Lux" е завършен и допълнителен хладилник, който е инсталиран на маркуча за кондензат след напускане на основния дестилатор. Неговата роля е да охлади крайния продукт - лунен лук от машината може веднага да се сервира на масата. Той не изпълнява повече технологични функции.

Оборудвайте "Lux" парен барабан с аромат не е технически трудно. Вместо страна-бар, или в пакет с него можете да зададете барабана за пара, например, направени в пара барабана на устройството CD 4. Опции позволява не само пречиства допълнително алкохол двойка, но и да се насити на техните аромати на билки или други ароматни вещества. Апаратура "Катюша Suite" с барабана за пара може да се купи в производството на фабрика. Тази модификация е осигурен от производителя, и в същия обем на куб като конвенционален апарат.

Височината на устройството в комплекта от 80 до 115 см (със суха клетка - малко по-висока), в зависимост от обема на използвания куб. Дъното на резервоарите е направено от стомана AISI 430, която има отлична топлопроводимост и устойчивост на температурна деформация, която се използва широко в производството на кухненски прибори. Дебелината на дъното е 2 мм, стените - 1 мм. Дори и за куб от 51 литра това е достатъчно.

Katyusha "Lux" изглежда е доста работещо устройство за домашно производство на широка гама висококачествени алкохолни напитки. Възможностите да експериментирате със степента на пречистване трябва да привличат феновете да създават свои оригинални рецепти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
На ясен език за смелата колонаНа ясен език за смелата колона
Най-популярните видове луниНай-популярните видове луни
Как да изберем подходящата мая за лунен лудКак да изберем подходящата мая за лунен луд
Характеристики на колоната за балон на устройствотоХарактеристики на колоната за балон на устройството
Кой се нуждае от смели колониКой се нуждае от смели колони
Защо не е нужно да избирате между колоната и лунната светлинаЗащо не е нужно да избирате между колоната и лунната светлина
Устройството и принципът на работа на дестилационната колонаУстройството и принципът на работа на дестилационната колона
Структурата и принципа на въгледобивната колонаСтруктурата и принципа на въгледобивната колона
Преглед на лунните машини luxstahlПреглед на лунните машини luxstahl
Ректификационна колона или суха клеткаРектификационна колона или суха клетка
» » Заслужава ли си да купуваме katyusha?
© 2021 BggeHat.com