Самозареждащи се устройства само за възрастни

Фирмата от Санкт Петербург "GreenAlco" произвежда луксозни машини от 2009 г. насам. В асортимента на предприятието около 20 достойни инсталации от средната и най-високата ценова категория, предназначени за ценители на качествен алкохол. Апаратите се отличават с фабрично качество на производството, високо ниво на инженерно развитие и прилагане на съвременни технологии.
Производител Гриналко

Производител Гриналко

Трябва да се отбележи, че почти всяко домашно приготвено устройство "Гриналко" изисква уважение. Не само заради цената, но преди всичко в сложността на технологичния процес. Само ако всички тънкости на коригиране или дори просто дестилация са изпълнени, може да се постигне резултатът, който е потенциално вграден в тях.

Постоянното регулиране на температурата на два термометъра, балансираната работа на предварителните и главните хладилници, регулирането на отоплението и скоростта на подбор изискват внимание и определени действия през целия дестилационен процес. Това чака човекът, който е купил устройството "Гриналко", и се опитва да получи оригиналната напитка на интересна рецепта.

В случай на обикновена дестилация на обичайните лунна светлина, всички тези трикове няма да са необходими, но няма да се изисква апарат от това ниво. По-добре е половината от цената на "Гриналко" да купи по-прост и обичаен дестилатор със сушилня и да не се занимава с ректификация.

Модел на гамата от устройства

Условно лунните машини "Grinalco" могат да бъдат разделени на два подвида - дестилатори и ректификационни инсталации. Условно, защото всеки от тях може да се използва както като дестилатор, така и като дестилационна колона. Но характеристиките на дизайна определят "специализацията" на всеки подвид, посочвайки посоката, в която се използва най-добре.

Модели на grinalko

Гриналко "Светлина", "Средна", "Лукс", "Гранд"

Моделът на устройствата е разделен на четири серии - Light, Medium, Lux и Grand. Всички модели, които трябва да разгледат, нямат възможност, така че ние ще се ограничим само до най-интересните от всяка серия. По тяхното ниво и характеристики могат да бъдат съдени други.

Дестилър Светлина

Той се изработва под формата на колона с височина 556 мм с течащ кондензатор. Диаметърът на колоната е 40 мм, което предполага висока производителност и възможност за използване на значителен обем с дестилационни кубове. Капацитети, оборудвани с дренажни клапани и термометри, се отличават с широко гърло с диаметър 19 сантиметра и дъно с феромагнитна вложка.

Гриналко Светлина

Автоматизираното устройство Greenallo "Light"

Кубчетата се произвеждат в количества от 12-70 литра. Изборът е много голям, но вкъщи повече от 36 литра капацитет не е необходим. Дали имате голяма градина или лозе и има намерение да преработвате значителна част от културата в алкохол.

Препоръчваме: Апарат "Pervach" - това, което трябва да знаете

Устройството е снабдено с два сензора, дестилатор колона може да бъде допълнително запълване Panchenkova окото на мед или неръждаема стомана, и ако покупката дестилационна колона (която има същите диаметрите на свързване като дестилатор) получават универсалната малък дестилатора.

Дестилатор Среден



Тя се различава от "Light" с някои технически детайли, които позволяват по-прецизен контрол върху процеса на производство на алкохол и постигат по-добри резултати по отношение на дестилацията и качеството на получения продукт.

Например, две цифров термометър които контакт директно с околната среда, възможността за наблюдение на процеса, като се използва колона интегрирана диоптъра, две dephlegmators охлаждащата верига, на която предварително може да бъде забранено. Такива или подобни устройства могат да се видят на устройства на други производители, например "Doctor Guber" или "Gradusoff".

Гриналко Коз

Автоматичното сигнално устройство Grenalco "Medium"

Устройството е предназначено за кубове със същия обем и неговите инсталационни размери са идентични. В работата е по-трудно, но ефектът може да бъде постигнат по-добре.

Дестилър "Лукс"

Той е подобрен модел на "средната". Оборудването е оборудвано с дискове с капачка, което води до по-перфектно почистване. В допълнение към мехура, медната дюза на Панченков и два термометъра, потопени в парата, се монтират в колоната. Производителността на дестилацията се определя при 4 l / h, което е напълно възможно с такъв впечатляващ диаметър на колоната.

Grinalko

Гриналко Лукс

Дестилър "Гранд"

Това е колона с височина 77,5 см и диаметър от 53 мм, извита под формата на буквата "P". Такива впечатляващи размери позволяват постигането на дестилация от около 6 l / h. От техническа гледна точка Grand е дестилатор с охладен обратен хладник. Предварителното охлаждане подобрява ефективността на обратен хладник, чието действие се засилва от привързаността на Панченков вътре.

Рециклиращо оборудване

Обръщах се на кратък преглед на дестилаторите, защото повече хора се интересуват само от такова оборудване и много по-рядко читателите се занимават с поправка. Но трябва да се кажат няколко думи за такива устройства.

Фирмата произвежда широка гама коригиращи колони от различни типове, с термометри, капсули за игли, дискови колони. След като купихте едно устройство и постепенно придобихте необходимото оборудване, можете да го превърнете в съвсем различно.

токоизправител

Гриналко Фесси

Тези, които сериозно се занимават с дестилация, е по-добре да си купите дестилационна колона, начинаещи и тези, които карат лунен луд няколко пъти в годината, достатъчно дестилатор.

Впечатлението за семейството "Greenalco" остава положително, но донякъде неудобно за цените. Те не са достъпни за всички. За вашите впечатления от тези устройства пишете ни на сайта. Това е интересно за всички.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да си направим кубКак да си направим куб
Какво трябва да знаете при избора на собственик на жилищеКакво трябва да знаете при избора на собственик на жилище
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Известни чуждестранни и местни производители на биогориваИзвестни чуждестранни и местни производители на биогорива
Кой термометър е подходящ за лунната светлинаКой термометър е подходящ за лунната светлина
Какво могат да направят маймунските занаятчииКакво могат да направят маймунските занаятчии
Лошо и добро в лунна машинаЛошо и добро в лунна машина
Доктор на провинцията елит на лунна машинаДоктор на провинцията елит на лунна машина
Spirtmash сироп машини с многослойно дъноSpirtmash сироп машини с многослойно дъно
Лайтхаус сред евтини луксозни машиниЛайтхаус сред евтини луксозни машини
» » Самозареждащи се устройства само за възрастни
© 2021 BggeHat.com