От апарата на магьосника на чудесата не е необходимо да чакаме

Изобилието на дизайна на лунните машини, които могат да се купят в интернет или в магазините за домакински уреди, прави избора много труден. Понякога устройствата са почти неразличими визуално и разликите трябва да се търсят само в техническите характеристики:
  • диаметър на свързващите тръби;
  • дебелина на стоманата;
  • материал за производство;
  • дебелината на тръбите на паропровода;
  • брой намотки на охладителната бобина.

Като правило, всички тези тънкости не са плод на сложни инженерни изчисления, но илюстрират само възможностите на производителя.

Например, устройствата "Katyusha" и "Kudesnitsa" са на практика практически неразличими. Ако търсите в Интернет, можете да намерите още няколко модела дестилатори, подобни на външен вид, като близнаци. И "докторът на вещицата" също се различава малко от тях. Всички те принадлежат на компанията "Добровар", така че е ясно желанието на производителя да увеличи продажбите чрез разширяване на линията модели.

Но в този случай, разликата е в промяната на името - принципът на дестилатора е същият, а увеличаването на производителността се постига само чрез увеличаване на диаметъра на пръчките.

Луната на Луната

Самостоятелното устройство "Kudesnitsa" се предлага в различни версии

При интензивна дестилация, която самоизработеното устройство "Кудешница" рекламира в рамките на 4 л / час, това се дължи на намаляването на качеството на получения продукт. Повишеният обем алкохолни пари просто няма време да се подложи на цялостно почистване в късата обвивка.

Обратният кондензатор, разбира се, работи, но наполовина и дори на една четвърт от неговите възможности. Кондензацията ще има време, в най-добрия случай 10-15% от фюзеловите масла. Дори наличието на два термометъра - на резервоара и хладилника - не прави възможно постигането на такава забележима разлика в температурата (5-8 ° С), така че загубата на топлинна енергия води до кондензация на значителен обем на кипене. При тънките тръби този процес е по-ефективен.

Тук има термотехническа илюстрация на "златното правило на механика". Ако го промените, ще звучи така: поради повишената производителност, ние жертваме качеството на лунната пепел (намалява степента на почистване).

Превод на прост език, това означава, че в своето действие лунна светлина "Kudesnitsa" с излаз повишава до 40 mm в диаметър, не се различава от обичайното домашно произведена апарат с бобина без пара барабана. Освен производителността, разбира се. Ако трябва да превишите за известно време голямо количество варя или вино в лунна светлина, тогава "Kudesnitsa" в това отношение е един от най-добрите.

Термометри на устройството kudessnitsa

Устройството е оборудвано с два термометъра

Възможности за подобрение



Компанията "Добровари" произвежда широка гама оборудване за комплект от луксозни машини. Включително коригиращите колони и размера на дължината на крал. Ако си купите tsargami 40-60 см дължина и да го попълнят дюзата или Panchenkova Selivanenko, качеството на почистване значително да увеличи дори когато първата дестилация, а в препредаване е възможно да се получи доста висококачествен алкохол.

Препоръчително: Преглед на японското домашно произведено устройство "Япония"

Две термометри разположени на разстояние от около половин метър ще позволи на повече или по-малко пара за регулиране на температурата на изхода от дъното и в точката, тя влиза в хладилник, за да се даде възможност за работа с dephlegmator ефективност по-голяма от 50.

При повечето домакински уреди, разположени като "елитни" и "професионални", това не е възможно. Работата е там, че копиране устройството и дестилатори промишлени дестилационни колони, много производители не считат съотношението на височината на колоната и нейния диаметър, топлопроводимостта на стомана и специфичната топлина на кондензация и изпарение.

В ефективността на индустриалните инсталации основната роля играе балансът на топлинните свойства на материалите и динамиката на процесите, които се случват в тях. Например, ако замените стоманата AISI314 с алуминий, повечето промишлени предприятия няма да могат да работят, а луксозните машини е малко вероятно да реагират на това.

Не е, че лунната светлина "Кудешница" е с лошо качество или неизползваема. Тя е доста работеща, но тя се различава малко от подобен дизайн на марката "Dobrovar" или други производители и ви позволява да получите доста силна лунна светлина или среден клас алкохол.

За положителните качества на "Kudesnitsy" може да се припише:

  • голям диаметър на прътите и тръбопроводите, гарантиращи безопасността на дестилацията при всякаква скорост. Те не могат да се запушат по принцип.
  • Вертикална конфигурация, с изключение на външния вид на натоварващите сили, дори при минимално запълване на куба;
  • липса на фактори, които могат да доведат до появата на пукнатини в заваръчните шевове (същата вертикална подредба);
  • възможността за безкраен модификации, дължащи се на прибавянето на царпинците, сухия изба, колоните за таблата и други елементи;
  • цена.

Против - недостатъчна степен на пречистване на кондензата в основната версия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
И какво можете да направите, апарат ivanovitch?И какво можете да направите, апарат ivanovitch?
Лошо и добро в лунна машинаЛошо и добро в лунна машина
Добър и не много добър в апаратаДобър и не много добър в апарата
Безпристрастен преглед на лунната термосфераБезпристрастен преглед на лунната термосфера
Общ преглед на биметалните радиаториОбщ преглед на биметалните радиатори
Топлоизолация за тръби MIRLONТоплоизолация за тръби MIRLON
Sololift за канализацияSololift за канализация
Безплатните устройства ще ви накарат да се чувствате като господар на света на хазарта без рискБезплатните устройства ще ви накарат да се чувствате като господар на света на хазарта без риск
Избираме домакински уредиИзбираме домакински уреди
» » От апарата на магьосника на чудесата не е необходимо да чакаме
© 2021 BggeHat.com