Sololift за канализация

Sololift за канализацияРемоделирането на помещенията не е необичайно. Те са свързани с:

  • промяна на местоназначението;
  • естетически нужди;
  • технически параметри;

Първият случай се отнася до превръщането на жилищни апартаменти в търговски площи. Складовата база е съобразена с нуждите на производството. Естетиката се отнася за жилищни недвижими имоти и офиси. Техническата категория се отнася до неспособността на предишното споразумение. Пример за това е неудобството при разполагането на баня. Прехвърлянето, отделянето, увеличаването на броя на устройствата е възможно благодарение на сололифта за канализация.

Прилагането на системата за солидант (принудителна канализация)

Прехвърлянето на банята е проблемна задача, изискваща значителни разходи. Особено трудно е да се инсталират уреди в мазето под нивото на канализационните тръби. Разходната част е полагането на проводими продукти. Те трябва да осигурят подходящо пристрастие, което понякога не може да бъде направено.

Монтирането на солидара е специално проектирано за такива случаи. Неговото използване изключва стагнацията на канализацията. Благодарение на вградените филтри се унищожава неприятната миризма. Тръбопроводите са възможни с най-малка дължина.

Вграден в модела шредер, позволява използването на малки диаметри канализационни тръби. Това насърчава икономиката и удобството на произведенията. Детайлите заемат малко място и имат възможност за множество точки на свързване.

Видове помпи за принудителна канализация

Помпа за принудителна канализацияПомпите са разделени според механизмите, включени в техния състав. Номенклатурата на производителя предоставя няколко означения за определяне на наличието на функции.

Буквите WC в името на модела говорят за функцията за рязане. Устройството смила твърдите фракции, превръщайки ги в утайка. Консистенцията е по-удобна за преминаване на малки диаметри, без да се запушват. Изключване на образуването на охлюви и анализа на тръбопровода за елиминирането им.

Писмото C предполага компактност на монтажа. Устройството е предназначено за ограничени условия.



D-конфигурацията е инсталирана на домакински уреди с малко замърсяване на водите. Тя е проста и надеждна. Ще задръсти механизма, за да получите много косми или други материали за навиване. Не е подходящ за свързване на съдомиялната машина.

Фигурата след символите, в името, характеризира броя на връзките. Предоставя се от един до три входа.

Свързване на солалкофта към канализационната система

Монтаж на сололифтТрябва да се отбележи, че работата на канализационната система е от източник на енергия. Напрежението 220V е достатъчно. Не се нуждаете от адаптери и преобразуватели.

Преди да инсталирате солиift, важно е да се определи ясно комплекта водопроводни инсталации. Видът на помпата зависи от това. Принудителната циркулация ви позволява да поставите тръбопровода с произволен брой ъгли. Дължината е ограничена само от икономиката на собствениците. Има достатъчно наклон от 1 °.

Закопчалките на всички модели означават един тип отвор. Следователно няма да е необходимо да търсите специализирани части. Връзката се дължи на еластичните ленти. Те позволяват малка настройка на височината на връзката.

Помпата може да бъде свързана дистанционно от устройствата. Дължината на тръбопровода е допълнителен ограничител на захранващия флуид.

Вентилацията е задължителна. Вграденият термостат не винаги спестява. Свързването на модела изисква определен температурен режим. Някои помпи не могат да бъдат свързани с перални машини.

Преди устройството, солдингът за крановете на канализационната система. Тя ще служи като източване и ще изключи течността. Превантивните мерки ще облекчат затрудненията при разрушаването на оборудването.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правила за водоснабдяване и изхвърляне на водаПравила за водоснабдяване и изхвърляне на вода
Изсипете гореща водаИзсипете гореща вода
Договор за водоснабдяване и управление на водитеДоговор за водоснабдяване и управление на водите
Полагане на външна канализацияПолагане на външна канализация
Как да направите канализация в частна и селска къщаКак да направите канализация в частна и селска къща
Устройство за технологични канализационни системиУстройство за технологични канализационни системи
Автономна канализация модерно решение за частна къщаАвтономна канализация модерно решение за частна къща
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Характеристики на поддръжката и експлоатацията на сградитеХарактеристики на поддръжката и експлоатацията на сградите
Монтаж на канализационна системаМонтаж на канализационна система
» » Sololift за канализация
© 2021 BggeHat.com