Монтаж на канализационна система

Един от необходимите удобства, които задължително трябва да присъстват в различни сгради, е, разбира се, канализация. Но дори и сега има сгради, в които няма удобство, което се отнася до селски къщи.

В много селски къщи водата, използвана за различни цели, все още се използва с конвенционална кофа. Дори в вече издигнатата сграда на къщата е възможно да се извършва канализация без да се прибягва до извършването на необходимата работа за специалисти.

Първото нещо, което трябва да се направи, е да решите колко завои за водата. Обикновено началната канализацията включва баня с вана, мивка, вана, и разбира се, пералня, кухненска мивка и тоалетна чиния. За една селска къща трябва да е достатъчен подобен брой кранове, но е възможно, ако е необходимо, и да се увеличи броят им до желаното. Когато те качват всички необходими материали, т.е., тройници свръзки, колена себе си, всеки човек може да притежава, без никаква помощ, за да се монтира в канала. Самото строителство на канализацията е разделено на три етапа.



Първо, инсталирана е вътрешна канализация, която се намира вътре в къщата, след което се събират всички елементи, които излизат извън къщата. Последният етап на канализацията е място, където ще се слеят канализацията. Обикновено за тази цел се изважда специален резервоар или се монтира голям контейнер, в който по-късно ще се събира водата, използвана преди това.

Сега, изработен от тръби от различни материали, са лесни за използване и най монтаж тръби, изработени от пластмаса. Тези тръби не само имат различни диаметри, но дължината и, следователно, с избора на желания размер, същите проблеми няма да възникнат. Обикновено се използва за канализационни тръби до 4 метра. Сам диаметър на тръбата е избрана, зависи от различните нужди на жителите на една селска къща. За стандартен набор от канализационни страничните тръби обикновено се използват в диаметър на тръбата между 5 и 11 см. По време на придобиването на пластмасови тръби трябва да се обърне внимание на камбани, те трябва да бъдат О-пръстени, ако те няма да бъдат събрани от канализационната система ще тече.

Изработени от лека пластмасова тръба е лесно и просто да се инсталира, и тъй като такива тръби имат една и съща вътре гладкостта както отвън, и задръстването едва ли ще възникнат. За вътрешен монтаж използват пластмасови тръби с дебелина на стената 2 мм и външната монтиране за използване на тръбата, ширината на стените на който трябва да бъде най-малко 3 mm.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Водоснабдяване на банятаВодоснабдяване на банята
Как да оборудваме баняКак да оборудваме баня
Кухненска мивка, която е подходяща за вас?Кухненска мивка, която е подходяща за вас?
Монтиране на мивка за кухня майсторски класМонтиране на мивка за кухня майсторски клас
Как да направите канализация в частна и селска къщаКак да направите канализация в частна и селска къща
Ъглова мивка за кухнятаЪглова мивка за кухнята
Автономна канализация модерно решение за частна къщаАвтономна канализация модерно решение за частна къща
Инсталация и видове автономна канализация за собствена къщаИнсталация и видове автономна канализация за собствена къща
Как да изберем правилните водопроводни инсталации?Как да изберем правилните водопроводни инсталации?
Проектиране на баня в къщаПроектиране на баня в къща
» » Монтаж на канализационна система
© 2021 BggeHat.com