Безпристрастен преглед на лунната термосфера

Произведените от производителя устройства "Thermosphere" се отличават сред инсталациите за промишлено производство, основно външен вид. Чисто, компактно, направено на високо технологично ниво. Изглежда, че те съдържат всички подробности, необходими за дестилацията. Това ли е така?

Нека се опитаме да обмислим по-отблизо лунните устройства. Сравнение с други модели няма да се произвежда - това е друга тема, просто погледнете на декларираните и реалните възможности "термосфера" серия модели от гледна точка на получаване на висококачествена водка и други напитки у дома.

Тематични апарати Термосфера

Характеристики на лунната светлина "Thermosphere"

Самостоятелен апарат "Източник на термосфера"

Той е конструктивно най-простият апарат от поредицата, но по никакъв начин не е толкова примитивен, колкото и значителна част от домашните дестилатори на занаятчийството. Пакетът включва:

  1. кипящ куб;
  2. височина на царя 30 см;
  3. работещ охладител;
  4. термометър;
  5. Нагревателен елемент;
  6. Изцедете кранчето;
  7. Уплътнения, гайки, агнета, скоби, адаптор за крана.
източник

Самостоятелен апарат "Източник на термосфера"

Опционално е включен нагревателят и изпускателният петел - можете да поръчате устройството със или без тях. Сортовете на резервоарите завършват устройството в пълен размер. Можете да изберете капацитет от 12 до 30 литра, оборудван с изпускателен клапан, нагревателни елементи, конектор за свързване на генератора на пара, индикатор за нивото на течността.

Както можем да видим, на създателите на дизайна на резервоара на устройството се приближи отговорно и се опита да разширите възможностите на устройството, за да задава въпроси на нивото на не само феновете, но и хора, занимаващи се професионално с производство на домакински алкохолни напитки.

Думата "професионално" означава не производство за продажба, а производството на елитни напитки за собствена консумация. На лунна светлина "Източник" е напълно възможно да се направи всеки от продуктите, получени след дестилация - ракия, ChaCha, бренди, ракия, Калвадос.

Възможността за свързване на парогенератора ви позволява да получите дори такава сложна напитка, като малцовото уиски. Но за това трябва да овладеете напълно основите на дестилацията и да наблюдавате внимателно технологията за подготовка на суровините.

Най-простата напитка, под която се приспособява "Източник" - захарна мая лунна пързалка от първата дестилация. Това изисква минимално оборудване. Ние премахваме царя от него и инсталираме само хладилника - дестилаторът е готов. Производителността достига 2 л / час.

За повторна дестилация използваме разширен пълен комплект - инсталираме скрепер с решетка вътре и хладилник. В двата варианта на монтаж се използват термометър, предпазен клапан и мини-хладилник.



Няколко думи за хладилника - в устройствата на термосферата се използват много ефективни кондензатори, които позволяват получаването на дестилат с температура не повече от 20С при нормално водно налягане. Заслугата за това е една гофрирана навита тръба за 5 оборота с диаметър 12 мм. Районът на топлообмен е достатъчно висок, поради което кондензацията и охлаждането възникват бързо. Такива хладилници са характерна черта на всички модели на тази марка.

Препоръчваме: "Hop-Master" - двойна дестилация в една сесия

Moonshine "Източник Lux" се различава от класическия вариант разширената конфигурация - вместо tsargi Panchenkova дюза използва колона капачка аромат с четири плочи. Неговата работа е по-сложна от кралете, но ви позволява да получите както висококачествен алкохол, така и сложни дестилати със специфичен вкус и мирис. Промяната на "Lux" е почти два пъти по-скъпа от тази на "Classic".

Самостоятелният апарат "Geyser Classic"

Той се различава по външен вид от наклонен хладилник Dimrot, монтиран на клин с височина 340 мм. Както при предишния модел, камбанална колона, получаване на името на самостоятелното устройство "Geyser Lux". И двете версии на апарата могат да бъдат използвани с отстранената колона или колона, в обикновен дестилационен режим.

Това не само опростява работата с тях, но също така ви позволява да получите дестилирана вода за разреждане на алкохол, например при производството на водка или за други цели.

Самостоятелният апарат "Geiser Lux" може да бъде оборудван с нагревателни елементи, парогенератор и котел за мъст. Работата на машини Geyser се различава до известна степен от дестилацията на конвенционалните инсталации, затова преди да започне дестилацията е необходимо внимателно да се разгледат приложените към нея инструкции.

"Термосфера със суха клетка"

Това устройство с резервоар от 15 или 30 литра е предназначено за привърженици на традиционните технологии за пивоварство. Той е оборудван с обикновена хладилна камера и хладилник. В допълнение към тях апаратът осигурява конектор за парогенератор, изпускателен клапан и термометър. Нагревателят не се използва в този модел.

Термосферата със суха клетка

Термосфера със сушилня

В допълнение към превозни средства в колекцията, можете да си купите дестилатори за използване на резервоари на различни дизайни, допълнителен страничен бар, дестилационни колони и друго оборудване за подобряване на съществуващите купувач Moonshine различни дизайни.

Плюсове и минуси на термосферата

Както и при всички висококачествени устройства значително повече предимства - умен дизайн, многофункционалност, ниво производство, използването на независими отоплителни уреди, предпазни клапани и калибри нивото на течността, което е много важно, когато се работи като нагревател и парогенератор.

Недостатъци - цената, особено на устройства с капачка-колона. Недостатъците включват трудността да се поддържа оптимален температурен режим при работа с колонка и колона, но хората, които купуват такова устройство, знаят как да се справят с тях. И за начинаещите има по-прости модели на дестилаторите.

Общото впечатление на устройствата "Thermosphere" - положително.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Най-популярните видове луниНай-популярните видове луни
И каква полза има в лунните машини?И каква полза има в лунните машини?
Защо не е нужно да избирате между колоната и лунната светлинаЗащо не е нужно да избирате между колоната и лунната светлина
Най-популярните модели луненцарски машини във ФинландияНай-популярните модели луненцарски машини във Финландия
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Кой термометър е подходящ за лунната светлинаКой термометър е подходящ за лунната светлина
Характеристики на устройството със суха клетка и мехурчеХарактеристики на устройството със суха клетка и мехурче
И какво можете да направите, апарат ivanovitch?И какво можете да направите, апарат ivanovitch?
Модерният сатурно апарат на съвременната класикаМодерният сатурно апарат на съвременната класика
Лошо и добро в лунна машинаЛошо и добро в лунна машина
» » Безпристрастен преглед на лунната термосфера
© 2021 BggeHat.com