Дали националният апарат е антонич?

Самоизработеният апарат, като велосипед, е трудно измислен. Факт е, че простотата и ефективността на строителството са балансирани толкова успешно, че е просто невъзможно да се излезе с нещо съвсем ново. При велосипеда е възможно да се установят дискови спирачки, многостепенен трансмисион, амортисьори, електрически мотор, най-накрая, но той остава велосипед.

По същия начин, в случая на лунната светлина - с всички трикове, той остава обикновен дестилатор, предназначен да извлича алкохол от брага. Суровините могат да бъдат наречени още нещо, но принципът е един - в процеса на жизнената активност на дрождите (ферментация) се образува течност с повишено съдържание на алкохол (до 13 обемни процента).

Процес на ферментация

Също захар дрожди каша използва за извършване на водка вино (гроздова Braga), ябълков, жълт от зърнени храни и други смеси, в които алкохолът е с капацитет, който позволява да се отстрани чрез дестилация.

дестилация

Същността на този физичен процес е разделянето на компонентите на сложна смес от различни физикохимични свойства на веществата във фракции, най-желаният от които е етилов алкохол. Принципът на дестилация е този: при нагряването на течността компонентите се изпаряват неравномерно.

При 56.5 ° С се изпарява ацетон, последвано от метанол и етилацетат (съответно 64 и 77 градуса). След това етиловият алкохол се изпарява. Този процес започва при температура от 78 ° С и неговата ефективност е максимална до 80-82 ° С. Тази температура трябва да се поддържа в куба на лунната светлина.

След това двойките попадат в частта на системата, наречена кондензатор, където температурата им рязко спада и те отново се превръщат в течност. Естествено, от самото начало най-лесно летливите части кондензират, после средните и в самия край - обикновена вода.

За да хванете момента на началото на кондензацията на алкохола и да я изберете в най-чиста форма, е основната задача на луненцар (дестилатор). Тя се дава с различна степен на съвършенство, така че лунната светлина се получава съвсем различно в състава.

Просто имайте предвид, че кристално чист алкохол се получава само в промишлени настройки и създатели на приложения лунна светлина, включително и марката "Antonovich", че техните устройства са способни да произвеждат почти аптека алкохол 96С крепост - от лукавия.

Получената течност е обогатен алкохол с допустимите минимални онечиствания но от водка (вещества, които имат точка на кипене над 78 ° С), ацетон, етери и метилов алкохол елиминира напълно не успяват им грижи.

Препоръчваме: Автоматизираното устройство "Сатурн" - класика на нашето време

Самостоятелният апарат на Антонич, подобно на повечето подобни структури, не е нищо друго освен имитация на промишлени инсталации, предназначени за любителско производство на лунен лук и други напитки, съдържащи алкохол.

Антоничският плавателен съд

Антонич Дестилер

Компоненти на дестилатора "Антоних"



Дизайнът на това устройство, което беше доста оригинално и добре изработено, се възползваше много от другите модели и се позиционираше като практично и лесно. По-внимателно погледнете, ние сме убедени, че е така.

Имате всичко, от което се нуждаете, в оптимална комбинация, а лунната светлина "Antonych" може да се счита за успешен модел за домашно дестилиране. той:

  1. достатъчно компактно;
  2. продуктивни (до 2 л / ч);
  3. лесно се поддържа;
  4. сейф (което е важно).

Технически характеристики

Това е устройство само с дестилационна дюза с хладилник, монтирана на едно устройство. Капацитетът за дестилация не е включен в комплекта, както и адаптерът за монтиране на дюзата, което намалява потребителската стойност на устройството. Ако купувачът няма възможност да направи монтаж и да намери подходящи съдове за резервоара, апаратът е безполезен.

Апаратът Антонич

Дестилер "Антоних"

Но за феновете, които са склонни да подобряват непрекъснато луксозните си машини и искат да опитат нови възможности за дестилация - устройството на Антонич дори ще трябва да се обърне към съда. Някои технически решения не се намират в други устройства.

Ковчежето е изпълнено със спирално-призматична дюза от Selivanenko, която е усукана като парчета от неръждаема стомана от 12Х18Н10Т стомана. Дюзата увеличава контактната площ на парите с метала и повишава нивото на кондензация на висококипящите компоненти (сиропи), като изчиства парите от замърсявания, преди да влезе в хладилника.

Височината на цевта около един метър дава основание да се надяваме, че почистването се извършва ефективно и качествен алкохол може да се получи при първата дестилация. В повечето превозни средства от този клас се използва закрепването на мрежата на Панченков. Има ли забележима разлика в ефективността и на двете устройства на талига на тази дължина - трудно е да се прецени. Но кондензаторът за обратен хладник "Antonycha" работи доста ефективно.

Хладилник на устройството Антонич

Проточен хладилник

Адаптообразният адаптер свързва краля с хладилник с вертикален поток, който работи добре, въпреки компактните му размери. Температурата на лунната пейка на изхода не надвишава стайната температура.

Устройството за руско развитие се произвежда в китайските предприятия. Цената му е доста висока, като дестилатор без резервоар. Производителите твърдят, че в процеса на разработване е куб не по-малко от оригиналния дизайн. Чакаме появата на "Антоних" в пълна пълнота, за да видим всичките му възможности.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подобряване на лунната пепел чрез повторна дестилацияПодобряване на лунната пепел чрез повторна дестилация
Да се ​​научиш да караш лунна светлина правилно, колко пъти, до каква степенДа се ​​научиш да караш лунна светлина правилно, колко пъти, до каква степен
Слънчогледа от пшеница подготвя висококачествен алкохолСлънчогледа от пшеница подготвя висококачествен алкохол
Bezdorozhevaya braga на пшеницаBezdorozhevaya braga на пшеница
Ябълка от ябълково дърво като основа за калвадо, ракия и ябълкаЯбълка от ябълково дърво като основа за калвадо, ракия и ябълка
Как да изберем подходящата мая за лунен лудКак да изберем подходящата мая за лунен луд
Инвертиране на захар за braga, плюсове, минуси и правила за готвенеИнвертиране на захар за braga, плюсове, минуси и правила за готвене
Какво е алкохолната мая по-добра от хлебната мая?Какво е алкохолната мая по-добра от хлебната мая?
Брага от тайните на конфитюра на вкусна луница разкриБрага от тайните на конфитюра на вкусна луница разкри
Как да разберем, че е време да разсеем хваленето вече?Как да разберем, че е време да разсеем хваленето вече?
» » Дали националният апарат е антонич?
© 2021 BggeHat.com