И какво можете да направите, апарат ivanovitch?

Производството на алкохолни напитки отдавна се е превърнало в мощна индустрия и, както и в други отрасли, преследването на количество е убило качеството. В магазините теоретично можете да си купите качествена водка или ракия на разумна цена, но как да разграничите фалшива от оригинала до закупуване. И да плати за бутилка, за да се увери, че е заместител - не всеки е толкова богат.

Съветите за закупуване на скъп алкохол също се отнася до категорията не е, че подигравка, но невъзможно за повечето обикновени хора. Да се ​​пие алкохол на цена, равна на средната седмична заплата, е съдбата на няколко. И така, какво е решението? Точно така, направете си водка.

лунна светлина

И не само водка - в дома може да се дестилира почти всички напитки, като "фолк" и "елит", което в действителност са едно и също варя, просто направени от висококачествени суровини, с добро оборудване и при спазване на всички технологични правила.

С суровината е проста - дори и в един град, апартамент, можете да направите с високо качество домашно приготвена бира, захар, мая, плодове или грозде, от което различните видове варя нарича сливова ракия, бренди, ChaCha, ракия, джин.

Почти всички видове алкохолни напитки, получени след дестилационния процес, не са нищо друго освен лунен лук с различни проценти ароматични вещества и специфични ароматични добавки.

А оборудването за придобиване на още по-лесно - в магазините или специализираните интернет сайтове продават много инсталации под скромното име на "домашни дестилатори". Това е лунен апарат на различни нива на качество, от примитивни, занаятчийски, до качествени, претендирайки за титлата на професионални промишлени асамблеи.

"Ивайч БТФ, ОСТ и ВБТ"

Това устройство е направено в няколко модификации, различаващи се в капацитета на дестилационните кубове, със стъкло или метален остатък и някои малки детайли. Общото впечатление на дизайна е положително.

Самоизработеният апарат "Иванович" не се преструва, че е професионален, не е оборудван с коригираща колона или с обратен хладник. Съставът на устройството е само най-необходимият - все още куб, проектиран да работи с газови или електрически печки, суха клетка и хладилник.

Резервоарът е снабден с широко гърло с капак на четири болтове. Капакът е плътно прилепнал към краищата на резервоара, а плътността е осигурена от силиконово уплътнение, което е доста дебело, за да се опасява, ако е прекалено плътно затегнато.

Машината за резервоари се предлага в широк диапазон от обем - от 13 до 50 литра. В най-голямата сесия можете да получите до 15-17 литра първичен дестилат или малко по-малко (до 13 литра) вторичен суров алкохол.

Сгъваема парния котел, стъкло (в устройства с индекс БФТ) или метал (ОСТ) работи доста ефективно и отвара се отървава от най-водка в първата дестилация. Ако е необходимо, получената бира може да се дестилира отново и да получите доста прилична алкохол, което, разбира се, по-малък от качеството на алкохол от дестилационната колона, но е доста подходящ за производството на ликьори, ободрителни напитки или редовен водка 40C.

Препоръчваме: Самоизработеното устройство "Меркурий" - уверен среден селянин


При цялостно изследване на устройството по някакъв начин веднага става ясно, че то се прави в полу-домашни условия. Шевовете са малко тромави, фитингите не се опъват, уплътненията се изрязват неравномерно. Освен това, в апарата на "Ivanych VBT" те са изработени от неизвестен материал, очевидно силикон не е като, по-вероятно, гума за храна. Как реагира на алкохолните изпарения и отоплението все още е неясно.

Стъклената изба в машините BTF също е от значение, тя е обикновена банка със стандартно покритие с резба, в което са направени два отвора за тръбите. Познавайки силата на тези покрития, тригодишната гаранция е съмнителна - в атмосферата на горещите водни пари корозията ще изяде капака много по-рано.

Извършването на хладилник със суха клетка отстрани причинява натоварване на свързващите тръби на паропровода. Когато качеството на заваряване определено не е промишлено, връзките няма да продължат дълго и появата на пукнатини е неизбежна. Ако апаратът е оборудван допълнително с барботьор, натоварванията на паропровода и капачката на капака ще бъдат забранени.

Хладилникът на машините, със своята компактност, работи доста добре и лунната светлина тече почти студена. Очевидно е, че всъщност е инсталирала намотка от гофрирана тънкостенна тръба с висока топлопроводимост.

"Иванович-C"

Устройства "Иванич-С"

Устройството е с една степен по-високо от предишните модели. В допълнение към факта, че вместо суха клетка с барботьор е инсталирана пълна коригираща колона. Резервоарът за 20 литра е напълнен с 16 литра варене и ви позволява да получите до 5,5 литра луна с прилична степен на пречистване или около 3 литра алкохол.

Крал с височина 40 см, дори и с пълнител, не може да пречисти алкохола по време на първата дестилация, но многократната дестилация го освобождава от повечето примеси и е напълно възможно да се получи 30-кратно пречистване. Скоростта на дестилация се декларира при 3 литра на час при температура на варене 86 ° С. Това е съмнително, но може да се получи 1,5-2 литра на час без риск от издухване на пяна в тръбата за пара.

Ако "Ivanych-Ts" изглежда компактно надежден, дизайнът на "Ivanych-CB flanged" за 13 и 20 литра със суха изба изумява със своята тромавост и очевидно лошо замислен дизайн. Както казват те, "ослепително от това, което беше". Може би по отношение на дестилационния апарат и работещ, но неговата надеждност и дълголетие въпрос.

В серията "Ivanch KCF, KCBF и KBTF" се произвеждат устройства с цилиндрични резервоари за 35 литра. В допълнение към формата на резервоара, те не се различават от другите модели. Интересна серия от "BBT" за 13 литра с два стъклени сушилни и "OT" за 13 и 20 литра. Те са способни да произвеждат луна с висока чистота, но отново механичните натоварвания на тръбопроводите и заваръчните шевове са твърде големи, за да може уредът да работи правилно поне за гаранционния период.

Иванович

Въпреки броя на моделите, Ivanychi не може да се нарече професионално промишлено устройство.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Популярни рецепти за хрян и 3 интересни фактораПопулярни рецепти за хрян и 3 интересни фактора
Рецепти за най-добрите напитки от домашно приготвени домашно приготвениРецепти за най-добрите напитки от домашно приготвени домашно приготвени
Как да изберем подходящата мая за лунен лудКак да изберем подходящата мая за лунен луд
Как да подготвим истинска череша водка на водкаКак да подготвим истинска череша водка на водка
Сортираме устройството на лунната светлинаСортираме устройството на лунната светлина
Характеристики на колоната за балон на устройствотоХарактеристики на колоната за балон на устройството
Купувате ли или не луксозния луксозен комплект 3?Купувате ли или не луксозния луксозен комплект 3?
Избор на бързи и прости рецепти от тинктура от касисИзбор на бързи и прости рецепти от тинктура от касис
Структурата и принципа на въгледобивната колонаСтруктурата и принципа на въгледобивната колона
Заслужава ли си да купуваме katyusha?Заслужава ли си да купуваме katyusha?
» » И какво можете да направите, апарат ivanovitch?
© 2021 BggeHat.com