Доктор на провинцията елит на лунна машина

Самостоятелно произведените автомобили от Санкт Петербург от фирма "Доктор Губер" се отличават с оригиналния дизайн и грижливостта на всички детайли. С очевидната сложност на инсталацията не е трудно да се сглоби, както и да се използва. По-долу ще разгледаме лунната светлина "Доктор Губер" в два основни дизайна - "Midge" от 2016 г. за освобождаване и обикновен дестилатор.

Този професионален клас устройства и закупуват тях трябва да бъдат тези, които имат варенето на умения, знае технологията на този процес и иска да произвежда не само отстраняване дух и водка, и висококачествени напитки на основата на техните класически и собствени рецепти.

Д-р Хубер

Дизайн на д-р Губер

По-простият дестилатор "Doctor Huber" на моделната година 2016 не е твърде различен от този на 2015 г. Това е обикновен домашен уред. Истинската висококачествена изработка, която с добра причина може да бъде приписана на първокласния клас.

Самостоятелният апарат "Doctor Guber" се отличава с две "чипове", които превръщат конвенционалния дестилатор в пълномащабна мини-дестилерия. Това е дънната конструкция и наличието на два термометъра. Дъното е направено в трислоен сандвич вариант - алуминиево уплътнение е монтирано между два слоя от неръждаема стомана.

Разликата в топлопроводимостта на металите работи, за да се разсее топлината, а дъното се затопля равномерно в цялата равнина. Това е много важно за ускоряване на процеса на дестилация и премахване на заплахата от изгаряне на крадци.

Две термометри - потник и горната част на дестилационната колона позволяват опростено създадени машината за оптимално режим дестилация, в зависимост от вида на напитката, която се произвежда във всеки случай.

дестилатор

Дестилър д-р Хубер в разглобена форма

Апаратът "Doctor Guber" е оборудван умишлено с опростена колона - задачата му е основната дестилация на суров алкохол от различни суровини. Производствените калвадос, уиски, джин, ракия, бренди и други "популярна" запазване напитка предполага специален аромат и вкус, който може да бъде коригирана за пълен дестилационна колона, характерни за по-напредналите модели "Midzhet".

Произведен "Доктор Губер" в томове от 13, 21 и 36 литра и е в състояние да отговори на всички искания. Производителността на устройството е до 2 л / час. Консумацията на вода е до 60 л / ч. Всички връзки са скоби - устройството се сглобява много бързо и запазва целостта си през дестилационното време.

Отличителна черта на апарата на "Доктор Губер" е тяхното обединяване - всяка част или сглобка, разработена в лабораторията, може да бъде инсталирана в дизайна и нейните параметри са променени. Купете допълнителни устройства на уеб сайта на компанията. Апаратурите от Санкт Петербург са направени на модулна основа, като детски дизайнер.

Препоръчваме: И каква полза има в домашните уреди "Магарих"?

Домашна дестилерия "Midge"



Моделът се произвежда от 2014 г., през 2015 г. той е променен и подобрен през 2001 г. В момента той е едно от най-модерните домашно произведени устройства за занаятчийско производство на висококачествен алкохол. В допълнение, редица допълнителни устройства ви позволяват да приготвите бира в нея и да направите най-сложните напитки с високо съдържание на мъст.

Апаратура Majet

Устройство на устройството Majjet

Резервоарът на устройството "Midge" е многофункционален. Можете да избирате обичайното, с многопластово дъно, за отопление на табелка от всякакъв вид или да използвате куб с парогенератор за сублимация на алкохол от суровини с висока плътност.

Устройството на моделната година 2015 е проектирано да изпълнява две операции - конвенционална дестилация и ректификация. За тази цел тя осигурява сложна коригираща колона от модулен тип, от елементи, инсталирани в различни комбинации, променящи се технологични възможности.

Колона доктор Губер

Така изглежда като многостепенна дестилационна колона

Основната част на колоната е модулен елемент с връщащи капачки, кондензиращи примеси с висока температура на изпаряване. Дизайнът на модула е патентован и се използва само в устройства, произведени от доктор Губер. Такива възли може със стъклени стени да инсталират няколко - всеки един от тях повишава степента на пречистване без промяна на изпълнение, че апаратът "Midzhet" достига индикаторът е 5 литра / час в режим на дестилация и до 1,5 литра в режим поправка.

Височината на колоната с обратен хладник достига 1,6 м алкохол дестилационна колона, снабдена с механизъм избор игла регулируем вентил, термометър (вторият - на резервоара)., Адаптер за потока през охладител. Резервоарът на устройството е снабден с кран за изтичане. Същата кранче е и в модела на дестилатора "Доктор Губер".

Моделът 2016 е по-перфектен. В комплекта от части се появи сферична капачка, която може да се монтира на две места - купа нагоре и купата надолу. Във второто положение, тя се използва за подобряване на работата на модула за поправка - двойки допълнителни разстройства на вдлъбнатата част на капачката и тече надолу в резервоара, и алкохолни изпарения се повишават през тръбата в централната част на капачката, свързан към следващия модул.

Колона за коригиране

Коригиращата колона е снабдена с голям набор от монтажни варианти

В позицията на купата в капачката е монтирана мрежа за ароматни вещества, "кошница джин", в която се влагат различни аромати. Те се контактуват само с алкохолни пари и не са импрегнирани с храчки, които текат по стените.

Цената на д-р Губер е доста висока в сравнение с по-простия промишлен дизайн. Но възможностите на инсталациите са почти неограничени. Те са предназначени за любителите на експерименти и гастрономи в областта на алкохолните напитки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Характеристики на колоната за балон на устройствотоХарактеристики на колоната за балон на устройството
Кой се нуждае от смели колониКой се нуждае от смели колони
Защо не е нужно да избирате между колоната и лунната светлинаЗащо не е нужно да избирате между колоната и лунната светлина
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Какво могат да направят маймунските занаятчииКакво могат да направят маймунските занаятчии
Характеристики на устройството със суха клетка и мехурчеХарактеристики на устройството със суха клетка и мехурче
Закон за инсталирането на водомери в 2016-та годинаЗакон за инсталирането на водомери в 2016-та година
И какво можете да направите, апарат ivanovitch?И какво можете да направите, апарат ivanovitch?
Лошо и добро в лунна машинаЛошо и добро в лунна машина
» » Доктор на провинцията елит на лунна машина
© 2021 BggeHat.com