Преглед на японския апарат за пивоварство в Япония

Разнообразието от варианти на дизайна на лунните машини усложнява донякъде избора. Те се произвеждат в различни ценови категории, а не винаги цената съответства на качеството на продукцията и възможностите на устройството. Японското собствено устройство на модела 2016 е в най-високата ценова категория, която напълно отговаря на неговото качество. Той е изработен от висококачествена неръждаема стомана с професионално оборудване и е мисъл за дреболии.

Японският собственик на жилища в Тайван се произвежда, както и много "японски", "американски" и "европейски" продукти. Но в този случай, производителите декларират директно произхода, което е несъмнено предимство - няма какво да криете и да маскирате истински производител под митичен завод в Осака или Токио, няма нужда.

Съдържание на опаковката

Завършване на самостоятелния апарат "Япония"

Структурно устройството е малко по-различно от обичайните потребителски стоки. Той включва обратен хладник и хладилник с оригинален дизайн, някои от които не се намират в други устройства, разширявайки функционалността.

Пълнота на доставката

В основната конфигурация включеното устройство "Япония" включва:

  1. резервоар за 28 литра (единична опция);
  2. обратен хладник;
  3. хладилник;
  4. два термометъра;
  5. ферментационна дюза;
  6. свързващи маркучи за вода;
  7. комплект от кранове;
  8. яки;
  9. дефрагментираща мрежа;
  10. уплътнения (силикон);
  11. инструкция.

Универсалното устройство (2016) е създадено напълно сгъваемо. Основните възли са свързани много хитро, с помощта на затягащи вилици. Това прави монтажа и демонтажа бързи и надеждни. Уплътненията са направени точно по размер на висококачествен хранителен силикон - перфектно задържат тежестта и не реагират на високи температури.

Капакът на устройството е прикрепен към куба с помощта на ключалки, които държат здраво и не са склонни към самоотваряне. Деформиращата се мрежа се монтира под капака. Диаметърът на резервоара е 325 мм, височината - 345 мм.

Той е направен специално за домашно приготвено устройство от храна, киселиноустойчива стомана. Дебелината на дъното - 4 мм, стените - 1,5 мм. Такова гъсто дъно леко увеличава времето за загряване преди началото на дестилацията, но напълно елиминира изгарянето на варена или по-гъстата мъст, а също стабилизира температурния режим на дестилацията.

Reflux кондензатор

Устройството "Япония" е снабдено със сгъваем дефлегматор с височина 380 мм от много оригинален дизайн. Вътре е оборудван с филтър за пълнене и кондензационна намотка. Горната част на обратен хладник се охлажда чрез връщане от хладилника. Всъщност в един случай е инсталиран двустепенен обратен хладник, който напълно освобождава парите на лунната пепел от фракции с тежки примеси.

Reflux кондензатор

Снимката показва, че обратен хладник е оборудван с всички необходими



В долната част на тялото има клапан за оттичане, в горната част има въздушен кран за освобождаване от налягането. След края на дестилацията, докато барът в резервоара не се охлажда, лесно се изпарява в атмосферата и ускорява охлаждането на апарата. Върхът на върха на кранчето позволява да се прикрепи въздушен маркуч към него и да се изнесе на улицата, така че кухнята да не ухае с хляб.

Препоръчително: Преглед на най-популярните немски устройства

Обратният хладник е снабден с биметален термометър с ясно видима скала. Вторият подобен термометър е монтиран на резервоара. След като сте задали желаната температура (90 на резервоара и 80 на дефлегатора), лесно е да настроите оптималните условия за дестилация и капацитета на машината до 3 l / h.

хладилник

Охладителят в устройството за освобождаване на 2016 също е двуетапен - от серпентината и корпуса и тръбната система, работеща серийно. Малките размери на хладилника (височина само 305 мм) не ограничават неговата ефективност. Двустепенното охлаждане позволява получаването на продукта на изхода с температура около 35 ° С.

Reflux кондензатор и хладилник

Водоснабдяване отдолу нагоре се осигурява от потапящата се помпа

Потокът от вода в хладилника е отдолу нагоре. Отпадъчната вода навлиза в сондата на обратен хладник и увеличава нейната кондензираща способност. Как действа това, обяснява инструкцията.

Свързване на тръби

Високата производителност на устройството до голяма степен се дължи на добре проектирана система за свързване на тръби. Те се различават не само по отношение на монтажната скорост и херметичността, но и в доста голям диаметър от 60 мм. Преместването на алкохолните пари не пречи на нищо и те свободно падат както от резервоара в обратен хладник, така и от хладилника.

Тръбата за изтичане на кондензат е с дължина 20 см (диаметър 13 мм), огъната с много удобен ъгъл. Проблеми с избора на лунна светлина не възникват. Водната тръба с диаметър 10 мм перфектно се справя с подаването на вода към охлаждащата система, има отлична гъвкавост, а дебелината на стените елиминира възможността за фрактура, която блокира свободния поток на потока.

Комплектът включва и набор от професионални спидометри (хидрометри) за измерване на якостта на водни разтвори на алкохол в диапазона 0-100. Те са напълно аналогични на професионалните сертифицирани инструменти ASP-3. Функционалността на апарата се разширява със специална ферментационна дюза. С негова помощ апаратът може да се използва за приготвяне на бир, мъст или вино.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво трябва да знаете при избора на собственик на жилищеКакво трябва да знаете при избора на собственик на жилище
Най-популярните модели луненцарски машини във ФинландияНай-популярните модели луненцарски машини във Финландия
Кухня с японски стилКухня с японски стил
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Преглед на лунните машини luxstahlПреглед на лунните машини luxstahl
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Цялата истина за лунен апарат от медЦялата истина за лунен апарат от мед
Лошо и добро в лунна машинаЛошо и добро в лунна машина
Безпристрастен преглед на лунната термосфераБезпристрастен преглед на лунната термосфера
Доктор на провинцията елит на лунна машинаДоктор на провинцията елит на лунна машина
» » Преглед на японския апарат за пивоварство в Япония
© 2021 BggeHat.com