Най-популярните модели луненцарски машини във Финландия

Производството на лунен лук и други алкохолни напитки, получени чрез дестилация, не е нещо сложно и недостъпно. Но на класически апарат с намотка и дестилационен куб, изработен от алуминиева кутия или емайлиран съд, е много трудно да се получи висококачествен продукт.

Да, това е доста работещ дизайн, но можете да го заварявате само с обикновена варя, която има остър вкус и специфична миризма. За подготовката на висококачествени напитки ще ви е необходима промишлена инсталация, например домашно приготвената апаратура "Финландия".

Характеристики на конструкцията на апарата "Финландия"

Характеристики на апаратурата Финландия

Характеристики на машините Финландия

Структурно, финландското домашно приготвено устройство е модулен дизайн, състоящ се от няколко части, които бързо се сглобяват и бързо се демонтират. В основната конфигурация устройството включва:

  1. Контейнерът за шлеп, който също е тялото на апарата, към който са прикрепени другите части;
  2. блокирана суха клетка и хладилник;
  3. термометър;
  4. термометър;
  5. маркучи за свързване с вода;
  6. силиконови уплътнения.

Корпусът е направен от неръждаема стомана с дебелина 4 мм. Клас стомана - EN 1.430. Принадлежи към групата на аустенитните хромо-никелови сплави с повишена корозионна устойчивост, одобрена за употреба в хранителната промишленост. Самоизработена апаратура Финландия се произвежда в обхвата на моделите с капацитет от 12 до 30 литра.

Случаите на всички модели устройства имат цилиндрична форма с широка уста (120 мм) и удобни носещи дръжки, заварени в горната част. Около шията има 5 винтови резба, здраво заварени в тялото. Те закрепват капак със сушилня и хладилник, монтирани върху него.

Капакът се поставя върху доста гъст силиконов уплътнител и се завинтва с агнета, включени в доставката. Трябва да се отбележи, че всички връзки в апарата "Финландия" са резбовани, те се държат здраво. Конецът е перфектно нарязан. Всички заварки са направени от двете страни на фугите, а металът е добре почистен. Заплахата от появата на огнища на корозия е изключена.

Този телефон "Финландия" е наличието на кошница-аромат, който може да запълни различни подправки и билки, да имат приятна миризма - дъбова кора, лимон или портокалова кора, джинджифил, мента. Ароматът се използва активно при производството на джин и други напитки със специфична миризма. Обхватът на доставката включва адаптери за кранчето за вода, което позволява устройството да бъде свързано към всеки тип смукателен клапан.

Номер на модела на машини Finlandia

В специализирани онлайн магазини можете да закупите няколко модела на финландското домашно произведено устройство, произведено в различни версии (различаващи се в обема на резервоара). На всички превозни средства е приложена инструкцията за монтаж на руски език и книга с рецепти за силни алкохолни напитки, които те могат да произвеждат.

Автоматично устройство "Източник на Финландия"

Финландия Източник

Самоизработеното устройство Финландия "Източник"

Това е един от най-съвършените модели. Произвежда се в количества от 12 до 30 литра на стъпки от 5 литра.

Характерна особеност е наличието на кран за източване на отработените berg на устройства с капацитет от 20 литра.

От друга страна модификациите на крана не са, което донякъде намалява използваемостта - горната част е хоризонтална и образува доста широки страни на шията. За да излеете шлеп, трябва да въртите кораба вертикално. Това не винаги е удобно.

Всички модификации на "Източник" са оборудвани с тел дюза Panchenkov, която облекчава алкохолните изпарения от фюзеловото масло и други примеси. "Източник" е комбинация от класически апарат за пивоварство и дестилационна колона (пръчки) с височина 340 мм. Това дава възможност да се получи изключително чист продукт по време на първата дестилация. Специалната скоба DN40 ви позволява да оборудвате устройството с барбекю или суха клетка. Безопасността на работата се осигурява от вградения взривен вентил.

Препоръчваме: Защо не закупите устройството "Don Peregon"

Финландия +

Финландското устройство Плюс Финландия

Устройството Finland Plus



Този модел на устройството "Финландия" се различава под формата на хоризонтален блок с гипсокартон и хладилник. Произведена Финландия плюс 12, 15, 20 и 30 литра. Техническите възможности позволяват дестилацията да се извършва при скорости до 6 l / h. Температурата на процеса се контролира от термометър с ясно видима скала.

Автоматизирани устройства Финландия "Екстра" и "Лукс"

Функцията "Екстра" има подобрен дизайн и подобрена функционалност. Корпусът е снабден за източване прекарва кран каша, закрепване тръба хладилник единица не е правоъгълна но дъгообразна, който осигурява по-висок добив на алкохол в същото топлинна енергия разходи.

Сушилната палуба се сгъва, с кранче от слива на дъното. Горната част на тялото на куба е конична, а не правоъгълна. Това увеличава концентрацията на парите в тръбата за вземане на проби в центъра на апарата и намалява риска от изпускане на пяната в тръбопровода.

Финландският собствен апарат от 12 литра позволява за един час да се получат около 3 литра висококачествен алкохол, който не изисква второ дестилиране. Наличието на стъклен воден капак в комплекта за доставка позволява да се използва като резервоар за ферментация.

Много подобен на характеристиките на собственика на жилище "Финландия Lux". Той е направен в няколко модификации. На цената на "Lux" е един от най-добрите в гамата на производителя.

"Финландия Pro"

Финландия PRO

Финландия серия PRO

Трилитровото домашно произведено устройство, произведено от Finlandia Pro, принадлежи към най-новото поколение продукти на компанията. Това е сложен комбиниран дизайн с възможност за приготвяне на напитки от дебел зърно. Тя дава възможност да се произвежда не само обикновена лунна рядка мая, но и елитни напитки като уиски, калвадос, бърбън.

Структурата на Finlandia Pro включва парогенератор, блок със суха клетка и барбекю, хладилник. Устройството е оборудвано с предпазен вентил, два термометъра, възвратен клапан на парния генератор, изцеден кран за изтичане на белина.

Ако парогенераторът е изключен, уредът може да работи като нормален дестилатор. Универсалността на устройството го прави подходящ за използване не само в домашни условия, но и за производство на маркови елитни напитки в ресторанти и барове.

Електрически апарати за пивоварство

Повечето модели "Финландия" са предназначени за отопление на газ или електрическа печка. Моделът "Финландия с десет" работи от електрическата мрежа. Той е предназначен за 18 литра храбри и ви позволява да го дестилирате със скорост до 1,5 литра / час. Капацитетът на куба ви позволява да излеете до 15 литра варя и да получите около 3 литра от 60-градусова кристално чиста напитка.

Тялото на устройството е снабдено с крака и може да бъде монтирано на всяка хоризонтална повърхност. Няма изтичане на топлина от дъното, така че можете да работите с машината дори на кухненската маса - рискът от запалване е нулев.

Устройството е оборудвано с два мощностни нагреватели с мощност 1000 и 500 W, които се включват независимо един от друг и по този начин осигуряват възможност за работа в различни режими. Устройството е оборудвано с единичен модул със суха клетка и хладилна течаща вода.

Когато купувате устройството, трябва да отбележите, че на пазара има много имитации на марката "Финландия". Ето защо, при поръчка, внимателно проверявайте репутацията на доставчика.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Най-популярните видове луниНай-популярните видове луни
Преглед на машините на лунен фонексПреглед на машините на лунен фонекс
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Заслужава ли си да купуваме katyusha?Заслужава ли си да купуваме katyusha?
Характеристики на устройството със суха клетка и мехурчеХарактеристики на устройството със суха клетка и мехурче
Das moonshine germaniumDas moonshine germanium
И какво можете да направите, апарат ivanovitch?И какво можете да направите, апарат ivanovitch?
Лошо и добро в лунна машинаЛошо и добро в лунна машина
9 Начини за ароматизиране на лунната светлина през сушилня9 Начини за ароматизиране на лунната светлина през сушилня
Безпристрастен преглед на лунната термосфераБезпристрастен преглед на лунната термосфера
» » Най-популярните модели луненцарски машини във Финландия
© 2021 BggeHat.com