Spirtmash сироп машини с многослойно дъно

Дистилърс енд fractionators "Spirtmash" представляват устройства за оригинален дизайн без Подобно на потребителски стоки, наводни пазара, дори и външно. Когато за първи път се срещна с асортимент от продукти има силно впечатление, че те не са предназначени "Чичо Вася" от гаража, и разумните знаещи инженери, които разбират не само moonshining, но и в технологията на металите и машиностроенето.
Spirtmash

Самостоятелно изработена апаратура "Spirtmash"

Подобно на всички приготвени промишлени прибори, те са направени от неръждаема стомана, но има една особеност - дъното на дестилационните кубове са три- или четирислоен сандвич. Външната му обвивка е лист от неръждаема стомана, а вътре има един или два листа алуминий. Тези метали имат различна термична проводимост.

При нагряване, долният лист от неръждаема стомана в контакт с газова горелка или електрически топлина от температура зоната под високо ограничена пропусната вложка алуминиева които значително по-бързо се простира по цялата площ и равномерно нагрява горния стоманен лист. Не се появяват заплахи за изгаряне на крадци, дори когато регулаторът на горелката е в максимално положение.

Резервоарите за устройства могат да бъдат избрани в количества от 13, 20, 25 и 30 литра. Всички те са оборудвани с дренажни клапани. Най-популярен е куб за 13 литра, поради своята компактност и сравнително ниска цена. А лунен апарат "Spirtmash" принадлежи към ценовата категория над средното. Това се определя както от нивото на производство, така и от възможностите. Почти всяко устройство от моделната гама може да работи в режимите на конвенционален дестилатор и дестилационна колона. И комплексно преобразуване, както при модели на други производители не се изисква.

Модел на гамата от устройства

Отново, в сравнение с другите производители, това не е твърде обширно. С изключение на модификации, които се различават по размерите на куба и някои несъществени нюанси, той се състои от 5 оригинални модела, които се различават една от друга конструктивно и функционално. Често те имат само дестилационни резервоари, а надстройката на всяко CM устройство има свои собствени.

Дестилер "SM мини"

Самостоятелната апаратура е дестилатор с два последователни охладителя на течаща вода и пред-охладителят не е изключен и апаратът непрекъснато работи в режим на рефлукс. Ако допълнително инсталирате дестилационна колона с дюзата Panchenkov, тя ви позволява да получите пречистен алкохол със сила 80 градуса.

Устройството SM mini принадлежи, подобно на всички модели "Spirtmash" към фланец тип. Капакът се закрепва към ширината на шийката с помощта на 4 или 6 щифта и здраво държи плътността чрез използване на силиконово уплътнение.

Препоръчваме Ви: Преглед на моделната гама на Dobrynya

Два термометъра - биметални на резервоара и електронни в горната част на обратен хладник - позволяват да се контролира процесът на дестилация с достатъчно висока точност. Диаметърът на колоната е 38 мм, което позволява да не се страхува от никакво блокиране или значително увеличаване на налягането в резервоара.

Spirtmash SM-1



По-добър апарат с превключваем пред-охладител. Това прави възможно да не се разглобява колоната, когато се получава конвенционален дестилат или напитки, които изискват запазване на вкусния букет и вкус, например сливови, калвадо, бренди.

При рециклиране на алкохол само с допълнителен маркуч, пред-хладилникът е включен и лунната светлина работи в режим на дестилационна колона. С негова помощ можете да получите алкохол 90C на крепостта без миризма и вкус. На него се получават отлични тинктури и ликьори.

Особеността на апарата е, че колоната гладко преминава в хладилника без да променя диаметъра на тръбата. Това дава на устройството значителна сигурност. Съединенията на елементите на колоните се осъществяват посредством скоба с уплътнение, което ги запечатва надеждно.

Spirtmash SM-2

Тя се различава от предишния модел с по-мощен без превключващ се пред-охладител. Конструкцията на блока позволява инсталирането на високоефективна дестилационна колона. В присъствието на колона, височината на апарата с резервоар от 13 литра достига 80 см, което изисква използването на индукционна или електрическа печка - уредът просто не може да се побере в газовия абсорбатор под аспиратора.

Самостоятелната апаратура във всички режими на работа е добре регулирана от интензивността на нагряване и дебита на водата в хладилниците и устройството реагира доста динамично на настройките.

Колона за коригиране "Spirtmash"

Събрани от отделни фрагменти и теоретично могат да достигнат всякаква височина. С резервоар от 13 литра, оптималната му височина е 1330 мм. Диаметърът на тръбата е стандартен за апарата на този производител 38 мм. При воден поток от 40-50 л / час скоростта на получаване на висококачествен алкохол достига 1 л / час. В режим на дестилация скоростта е по-висока - до 3 l / h.

Ректификационната единица CM с височина 1630 мм има още по-впечатляващи възможности и позволява получаване на алкохол с най-висока степен на пречистване у дома.

Домашните домакински уреди Spirtmash имат отлични възможности за домашна дестилация, направени на високо ниво на качество, но са повече предназначени за хранещите се в производството на сложни алкохолни напитки. За да получат домашно лунен луд, те са твърде скъпи и изискват постоянен мониторинг на работата. Ако няма да произвеждате бренди, калвадо или абсент, а само рафиниран самугон от захар и мая, тогава е по-добре да си купите по-евтин апарат със суха клетка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Най-популярните видове луниНай-популярните видове луни
Как да заварявате помещение от метал със собствените си ръцеКак да заварявате помещение от метал със собствените си ръце
Как да си направим пивоварна от бира за бираКак да си направим пивоварна от бира за бира
Цялата истина за лунен апарат от медЦялата истина за лунен апарат от мед
Плазмено рязанеПлазмено рязане
Кои котли са по-добриКои котли са по-добри
Устройството на преносим умивалня със собствени ръцеУстройството на преносим умивалня със собствени ръце
Избираме подходящия материал за дестилационния кубИзбираме подходящия материал за дестилационния куб
Саксии с керамично покритиеСаксии с керамично покритие
Поцинковани тръби за отоплениеПоцинковани тръби за отопление
» » Spirtmash сироп машини с многослойно дъно
© 2021 BggeHat.com