Видове пръчки

1Стойността на "Род" се отнася не само за спортно оборудване атлети, които се занимават с вдигане на тежести, който те определят стомани, които имат кръгло сечение и резбовани по цялата й дължина. Стоманени пръти се използват в строителството за създаване на метални конструкции.

В зависимост от средата, където ще бъде изградена структурата, както и функциите, които тя трябва да изпълни, може да е необходимо да се изгради структура с различни размери и форми. За това се използват различни видове стоманени пръчки.

Класификация на пръчките

Официалната класификация на строителни стоманени пръти с нишки бе представена от Сдружението на инженерите по спецификация на автомобила J429, САЩ, след като тестваха международни типове материали и пръчки, разделяйки ги на класове. Тази класификация включва всички пръти и техните конфигурации, които имат външни резбови връзки.

Конструкцията от неръждаема стоманена пръчка е отливка, покрита с непрекъсната резба, в края на която се завинтва болт за закрепване към общата стоманена конструкция и конструкция на следваща връзка. Прътите се използват основно за строителство, ремонт, електрическа работа, поддръжка или ремонт в автомобилната промишленост и идват в различни дължини, диаметри и различни материали.

Стоманена резбова пръчка



Стоманеният прът е класифициран като ASTM A307 и е резбова пръчка от нисковъглеродна стомана. Най-топлоустойчив е щампованият пръстен ASTM A449, изработен от закалена въглеродна стомана. ASTM A354 е изработена от закалена стомана с висока якост. Този тип части се използва като промишлено крепеж.

Дюбел с резба

Лентата от легирана стомана с висока якост е класифицирана като B7 ASTM A193. Алуминиевите пръти се нуждаят от висока здравина, устойчивост на топлина и устойчивост на корозия. B7 се използват широко в строителните проекти за монтаж и поддръжка на тръбопроводи или комуникационно оборудване.

Тел от неръждаема стомана

Неръждаеми стоманени пръти B8 ASTM A193 (неръждаема стомана 304) и B8M (неръждаема стомана 316) са двете най-широко използвани в строителството на индустриални конструкции. Те се използват при високи температури и корозивни среди, които могат да се намерят в химически или нефтопреработвателни заводи.

Статията е изготвена на материалите https://euroinox.ru/productsiya/rashodnye-materialy/ruchki.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плъзгащи се решетки по прозорцитеПлъзгащи се решетки по прозорците
Защо се нуждаем от подсилваща клетка за основата на къщата?Защо се нуждаем от подсилваща клетка за основата на къщата?
Захващайте с ръцете си как да направите бързозатягащо устройство от метал и дървоЗахващайте с ръцете си как да направите бързозатягащо устройство от метал и дърво
Подреждане на основите на колоните от стъклен типПодреждане на основите на колоните от стъклен тип
Стоманени тел като вид хардуерни продуктиСтоманени тел като вид хардуерни продукти
Съвременна класификация на строителните крановеСъвременна класификация на строителните кранове
Какво представлява горещата стопилкаКакво представлява горещата стопилка
Типове структурни стоманиТипове структурни стомани
Какъв вид армировка има?Какъв вид армировка има?
Каква е основата на оградата?Каква е основата на оградата?
» » Видове пръчки
© 2021 BggeHat.com