Какво представлява горещата стопилка

Какво представлява горещата стопилка

Този тип лепило е подходящ за почти всичко. Списъкът на материалите, които той не може да лепи заедно, е малък: поливинилхлорид, бетон, мазилка, някои видове тъкани. И за останалите остава "плътно". Следователно, с пълно доверие може да се нарече супер-лепило.

Горещото лепило има много предимства:

1. Висока якост на опън. Според производителите, за да се счупят връзките, е необходимо да се приложи сила от 150 кг.

2. Много бързо изсъхване, в зависимост от естеството на повърхностите, които ще бъдат залепени, и температурата на въздуха.

3. Животът на такова лепило, въпреки различните видове въздействия, е доста висок.

Също така, такива свойства като липсата на пластичност и свиване се считат за еднакво важни. Горещата стопилка залепва повърхностите доста твърдо. От една страна, това е положително. От друга страна, съединенията на такова лепило с много довършителни материали с висока температурна експанзия ще бъдат нарушени. Горещата стопилка е евтина, продава се в тръби с различна дължина и диаметър.

Термодвойките са разделени на прозрачни стикери, непрозрачни, черни, бели, многоцветни, всяка от които има своя собствена цел.

Бяло полупрозрачно лепило - най-универсалното, свързващо голямо разнообразие от материали. Неговите универсални свойства го правят възможно да се прилагат както в индустрията, така и у дома.



Цветното непрозрачно лепило служи за свързване на цветни продукти.

Когато купувате бели непрозрачни пръчки, бъдете внимателни. Те имат различни цели. За да не бъдете погрешни, трябва да знаете от продавача точната му цел.

Задайте прозрачно лепило с жълти пръчки - използвайте го за материали като хартия, дърво, картон. Не го смесвайте с жълто непрозрачно лепило - цветът обикновено играе ролята на пълнител.

Същността на черни и сиви лепилни пръчки намалява до факта, че това е уплътнител, предназначен за уплътняване на шевовете и изолация на електрически проводници. Той е еластичен и не е подходящ за твърдо свързване.

Всяко лепило е различно по предназначение, така че преди да го купите, разберете за неговите свойства.

За удобно нанасяне на лепилото използвайте специално пистолет. Когато го купувате, погледнете неговите спецификации и характеристики, като скоростта на лепилото, диаметъра на използваните пръти и температурата на отоплението.

Много удобен и интересен вариант е пистолетът с функция за пръскане на лепилото. С такъв пистолет, работата по залепването на големи повърхности ще бъде много по-бързо. С помощта на такъв пистолет лепилото се нанася равномерно върху стените.

Ако имате интерес да направите метални конструкции, посетете сайта kubtm.ru. Само там ще намерите висококачествени стоманени конструкции на разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да лепи винил тапет?Как правилно да лепи винил тапет?
Течната пластмаса е идеалното лепило за PVC дограмаТечната пластмаса е идеалното лепило за PVC дограма
Лепило на сорта pva и характеристики на най-популярния състав на лепилотоЛепило на сорта pva и характеристики на най-популярния състав на лепилото
Как да лепене пяна гума с най-добрите марки и техните предимстваКак да лепене пяна гума с най-добрите марки и техните предимства
Как да лепи опъвам таван - опцииКак да лепи опъвам таван - опции
Заваряване на бутаЗаваряване на бута
За да лепи керамични плочки на стенаЗа да лепи керамични плочки на стена
Какво може да е лепило на pva, получено въз основа на вариацията на pvaКакво може да е лепило на pva, получено въз основа на вариацията на pva
Видове развалини, които се използват в съвременното строителствоВидове развалини, които се използват в съвременното строителство
Баня за баняБаня за баня
» » Какво представлява горещата стопилка
© 2021 BggeHat.com