Видове развалини, които се използват в съвременното строителство

Основният материал, използван в строителството в много отрасли, е раздробеният камък. Освен това, той може да се използва за подова настилка, за ремонт на апартаменти, пътно строителство и други индустрии.

Въпреки това през цялата минала година бяха произведени повече от три милиарда кубически метра развалини, но само една четвърт от пътя се изразходваше за пътната настилка.

За да отговори на всички изисквания на безопасността на движението, както и повишаване на икономическата компонента при транспортирането на превозни средства на пътя, е необходимо, че лепило сила и плоскостта на палубата, отговаря на всички параметри, така че материалът, от които пътна палуба, високи изисквания.

В същото време, развалините, поради влиянието на различни природни фактори, не трябва да бъдат с лошо качество.

Има няколко вида смачкани камъни, които се използват в строителството:

Доста често те могат да извлекат натрошен камък, от хлабава седиментна скала или скала. Този вид може да включва Dolominate и варовик, тези видове развалини, които обикновено се използват при издигането на основите на пътните настилки.



Този натрошен камък, който се получава от метаморфни и магнитни скали, се използва при издигането на долните слоеве на пътищата.

Силно натрошен чакъл, има малък радиоактивен фон и издържа около двеста цикъла на замръзване и размразяване и не губи своята производителност. Следователно, неговата марка на сила, това е най-важната характеристика на този материал. Тази марка от натрошен камък се използва като пълнеж от бетон, също така този смачкан камък се използва при строителството на пътища.

Най-често срещаният тип строителен материал е варовит счукан камък. Тя е много по-евтина от каменната кариера, а освен това се увеличава всяка година. Когато раздробяват седиментните скали, които се състоят от калцит, те произвеждат варовиков раздробен камък. Варовик натрошен камък може да се отличава с цветове, може да бъде бял, жълт, сив, червен и кафяв. Този тип смачкан камък се използва при строителството на сгради и пътища. Можете да си купите евтини развалини на сайта asppesok.ru. LLC "Alliance Story Supply" предлага само висококачествен строителен материал.

При набирането на пътища и пътища на различни строителни площадки се използва вторичен трошен камък. Съгласно техническите стандарти, вторичен натрошен камък може да се използва за запълване на настилката в долните слоеве на федералните пътища, като основен пълнител на бетонови смеси.

Понастоящем се използва шлаков смачов камък, който се получава чрез раздробяване на огнена течна стопилка от шлака или металургична шлака, като това се извършва със специална технология. В същото време, такава шлака се използва, когато долният слой на пътя е издигнат, тъй като шлаката от натрошен камък има висока якост.

Не забравяйте и за декоративния натрошен камък, този строителен материал намира приложение в декорацията, както и декорацията на различни алпийски хълмове, цветни лехи и фонтани. Декоративен натрошен камък може да бъде бял, жълт и червен.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да поставите паветата правилно със собствените си ръцеКак да поставите паветата правилно със собствените си ръце
Насипни и истинска гъстота на гранитНасипни и истинска гъстота на гранит
Кое е по-добре да избирате развалините за типовете фундаментиКое е по-добре да избирате развалините за типовете фундаменти
Как да се определи плътността на натрошен камък kgm3Как да се определи плътността на натрошен камък kgm3
Чакъл и трошен камък на разликата, добив и приложение на материалиЧакъл и трошен камък на разликата, добив и приложение на материали
Стойността на показателите за плътността на натрошен камъкСтойността на показателите за плътността на натрошен камък
Черният трошен камъкЧерният трошен камък
Каменният камък и неговите свойстваКаменният камък и неговите свойства
Приложение и избор на асфалтов разпръсквачПриложение и избор на асфалтов разпръсквач
Каменна сграда на сградиКаменна сграда на сгради
» » Видове развалини, които се използват в съвременното строителство
© 2021 BggeHat.com