Как да лепи опъвам таван - опции



Днес в много частни домове или в апартаменти можете да намерите опънати тавани. Въпреки това, трябва да знаете всички мерки за безопасност, когато работите с ножа. Има случаи в процеса на преместване на шкафа, смяна на завесата или игра на билярд, когато на тавана се появи дупка. Веднага има паника и въпросът какво да правим? Все още искате да избегнете ненужните разходи. Първо, оценявайте повредената зона. Скриване на лепилото ще помогне за лепило за опънати тавани. По този начин трябва да знаете как да запечатате правилно тавана.
лепило за опънати тавани
Да разгледаме всички варианти на процеса и да дадем препоръки за неговото прилагане.
Ремонт на опъвам таван С собствените си ръце не означава използването на сложни инструменти. От голямо значение е естеството на щетите.
По принцип оптималният набор от инструменти обикновено изглежда така:
  • Лепило за лепило (или супер-лепило);
  • лепенка или тапет за стъкло;
  • найлонова нишка и игла;
  • хартия нож или обикновена ножица.
отколкото можете да лепене на опъвам таван
Разбира се, материалите едва ли могат да се използват заедно. Много зависи от естеството на бъдещата работа.

Ремонт на опъвам таван: лепило

  1. На първо място, след инсталирането, отрежете парче плат (пластир) от останалата част от материала. Размерите му трябва да надвишават размера на дупката.
  2. Пластирът е покрит със слой лепило и след това е притиснат към дупката. Работата е много отговорна, кръпката не трябва да бъде силно натискана. В противен случай ще има излишно лепило, което ще излезе.
  3. И накрая, резултантният парцел е внимателно изгладен (прочетете също: "Правилното подреждане на тавана в частна къща е гаранция за комфорт").
При отсъствие на материя можете да намерите картини, които са близки до цвета на вашия материал.
как да придържате таван с вашите ръце

За да поставите таван за разтягане: приложения и лепенка

  • Малка дупка се почиства от прах и мръсотия върху повърхността, която ще се залепи.
  • Малко парче шотче се отрязва и фиксира на правилното място.
  • С голяма дупка, без да рязате парче плат не може да направи.
  • Матрицата се нанася върху слота и след това се залепва с лепилна лента.
толкова по-добре е да се мотае таванът
Не е необходимо да се търси комбинация от цвят и текстура. Материята може да бъде представена чрез оригинално приложение или мозайка. Преди да направите работата си, препоръчваме да изучавате фото и видео материали. И най-надеждният вариант е да се обърнете към професионалистите в техния бизнес. Например, ако е невъзможно да се извършат ремонтни работи, трябва напълно да се замени таванът за опъване.

Устройството на осветителното тяло или как да запечатаме тавана за разтягане?

Друг начин за маскиране на формираната отвори в таванния участък - използване на плафон или лампа. Въпреки това, не е необходимо да използвате лампата и нейните варианти.
  1. Вземете пластмасова плоча, боядисвайте я с всякакъв цвят и я запечатайте с опънат таван. Това е доста оригинален вариант.
  2. Можете да използвате вентилационна решетка или декор на детектора. При инсталиране на подобно лепило за опъвам таван.
  3. В случай на истински полилей, кука е закрепена към повърхността на основния таван. На него на свой ред, и ще бъде "засадени" лампа.
как да лента съвети таван
Не се притеснявайте, ако няма окабеляване - лампите ще действат като декорация и украсяват опънатия таван. Ако искате да проведете пълноценно окабеляване, тогава без пълно разглеждане на платното и неговите части не може да се направи.

Оттук можете да лепете таванния участък

По принцип не е толкова важно как искате да запечатате дупка в платното. Например, можете да го шиете с капронови конци. Но това е възможно само ако самата структура позволява процесът (прочетете: "Как да се определи дупка в таван стрела по себе си") Като опция - използването на тапет за стъкло за мястото на самозалепващата лента.В общия, който съчетава всички тези методи - това е малка вреда на опъвам таван.
Елиминиране на рязането на опъна таван, инструкция за видео:
В други случаи, например, при наличие на дупка в тавана на опън (повреда на шевовете), се препоръчва да се консултират специалисти. Те ще извършат цялостна проверка на вашето платно и ще идентифицират всички недостатъци. Разбира се, е много по-практично да се повери цялата работа на специалистите, вместо да се премахнат недостатъците след независими ремонтни операции.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Таван за монтаж на опънати таваниТаван за монтаж на опънати тавани
Какво първо - опъвам таван или тапет инсталиране и залепванеКакво първо - опъвам таван или тапет инсталиране и залепване
Простри тавани - какво е това описание на материалаПростри тавани - какво е това описание на материала
Основни съвети за инсталиране на таванни таваниОсновни съвети за инсталиране на таванни тавани
Как да изберем бордюра за опънати таваниКак да изберем бордюра за опънати тавани
Дизайнерски опънати тавани - творчески декорДизайнерски опънати тавани - творчески декор
Завеса върху опъна таван функции на устройствотоЗавеса върху опъна таван функции на устройството
2-Степени опънати тавани - монтаж2-Степени опънати тавани - монтаж
Как да нарисуваме таван за разтягане - препоръкиКак да нарисуваме таван за разтягане - препоръки
Stretch таван в коридора - добро решениеStretch таван в коридора - добро решение
» » Как да лепи опъвам таван - опции
© 2021 BggeHat.com