Баня за баня

Баня за баня

Мозаечните плочки за довършване на банята наскоро се радват на невероятна популярност с дизайнерите, архитектите и обикновените граждани, които започнаха вътрешни ремонти.

Качеството на плочките е на високо ниво, отличните естетически характеристики ще направят възможно превръщането на стаята в непризнато. Придобийте материали от доказани производители, които гарантират отлично качество на покритието.

Монтаж работа по полагане на мозайка плочки, лесно можете да направите себе си, като използвате ефективен съвет от специалисти в тази област.

* Измерваме стаята и отиваме в магазина за плочки. Опитните професионалисти винаги ще ви помагат при избора, правилно изчисляване на количеството материал. Вземете малък запас, ако имате брак или ще разкъсате плочката.

* Предлага специално лепило, се счита за най-доброто изпълнение на латекс или всяка друга, която трае влага и не се подлага на развитието на плесен и бактерии на повърхността.

* Подгответе повърхността за стил. Отстраняваме старото покритие, ако има такова. Подравнете стените с гипс, директно мозайка или гипс. Технологията на използването му е написана на опаковката, внимателно прочетете инструкциите. Качеството на подравняване се проверява с помощта на ниво.



* Препоръчително е да поставите снимка, шарка или орнамент на пода предварително, за да видите какво имате. Ако това е едноцветна версия, тогава можете веднага да започнете снасянето.

* Ще ви е необходима назъбена мистрия, която ще ви помогне да нанесете лепило качествено на повърхността.

* Започнете да полагате плочките. Решете как да го направите във вашата версия по-рационално. Винаги започвайте с ръба, като постепенно се премествате към центъра и към изхода. Разстиламе лепилото и повърхността на стената с лепило. Ние разпространяваме лепилото на части, само когато сме лепило в момента, той има свойството бързо изсъхване. Плътно натиснете плочката на повърхността и изчакайте няколко секунди. След това поставяме следващия фрагмент и т.н. Лепилото, действащо върху повърхностите, трябва незабавно да се отстрани със суха кърпа, след което това ще бъде много по-трудно. Контролирайте този проблем по време на инсталацията.

* Мозайката плочки са положени, е необходимо да се премахне защитната хартия. Ако се отстранява лошо, овлажнявайте я с вода и леко свалете листовете.

* Плочките изсъхват няколко дни, така че не се препоръчва да се извършва "мокра работа" в стаята. Дайте на материала твърда опора, така че за много години ви доставя удоволствие с отлично представяне.

Поставете мозаечната плочка в банята в дома, нека резултатът да ви хареса на 100.

Е, ако имате нужда от барбекю грил за вашата дача или се интересувате от изграждането на вана или сауна във вашия район - посетете skudnov.by. Само там е всичко, за да се гарантира, че имате шик дача без допълнителни разходи за него.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво да се има предвид при избора на керамични плочки в банятаКакво да се има предвид при избора на керамични плочки в банята
Как да поставите мозайка плочки на стената правилно съхранение технологияКак да поставите мозайка плочки на стената правилно съхранение технология
Как да поставите мозайка на подаКак да поставите мозайка на пода
Не преминава мода за керамични плочкиНе преминава мода за керамични плочки
Как да изберем подходящата керамична плочкаКак да изберем подходящата керамична плочка
Облицовка на килимиОблицовка на килими
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Ремонт на стените в банятаРемонт на стените в банята
Лепило за плочки Какво трябва да избера?Лепило за плочки Какво трябва да избера?
Полагане на плочкиПолагане на плочки
» » Баня за баня
© 2021 BggeHat.com