Облицовка на килими

Облицовка на килими

Килимните плочки са отлично решение при избора на подови настилки за вашия дом. Това е отлична алтернатива на всички известни килими или линолеум. Килимните плочки имат висококачествени характеристики, които осигуряват практично и надеждно покритие за идните години. Производителите произвеждат голямо разнообразие от килими, изборът винаги може да бъде направен. Размерът на купчината, цветът и текстурата на плочките са различни. Изберете нещо, което идеално се вписва във вътрешността на вашия дом.

Полагане на мокет плочки е лесно и лесно, всеки може да се справи, ако те се възползват от прости и достъпни препоръки на специалисти по този въпрос.

* Ние купуваме килими плочки в съответствие с площта на помещенията. За това е важно да се измери целия обем на помещението и да се приложат измерванията към магазина. Продавачите винаги ще ви помогнат да направите правилните изчисления. Препоръчва се материалът да се вземе с резерв, в случай че трябва да изрежете много плочки и да се приспособите към размера на стаята.

* Подготвяме повърхността на пода за полагане, тя трябва да бъде перфектно равномерна, така че да няма следи, пукнатини, ъгли и други дефекти, които да оказват влияние върху качеството на покритието. Препоръчва се да използвате специални изравняващи съставки, ако извършите основен ремонт, или можете да нанесете листовете с обикновени нокти директно върху старата покривка, ако не е изгнила и има работна структура.

* Плочките трябва да лежат в разгъната форма за около ден, така че материалът да се използва за микроклимата и влажността на помещението. Ако имате сложен орнамент или модел, препоръчваме ви първо да го поставите на повърхността и да видите какво идва от нея. Може да искате да го надстроите малко или да го преобразите.

* Поставянето на плочките се прави от центъра до краищата на стаята, за да се гарантира, че всички остриета са на стените и лесно бихте могли да ги блокирате с первази и мебели.



* Запечатващите плочки се изпълняват със специален мастик за това покритие или с двустранна лепенка. Mastic се счита за най-добрият вариант за монтаж.

* Почистете повърхността, нанесете мастика, нанесете керемидата и я натиснете за няколко минути, след това продължете с поставянето на следващата плочка и т.н.

* Нарежете плочките, за да се поберат в размер, препоръчва се с остър нож. Важно е да има едно рязко движение, за да се намали плочката, за да не се разваля структурата. След това рязко го огънете на две половини и вие получавате перфектно изрязване.

* След като полагате цялото покритие, си струва да му дадете време да изсъхне и да се втвърди върху повърхностите. През деня не се препоръчва да го използвате.

Топъл и уютен етаж със собствени сили е готов, той ще ви достави удоволствие от много години отлична експлоатация.

Ами и да се наемат или купуват апартаменти и къщи с най-добрите подови настилки - програмата за брокери на портал Realtor ще ви помогне. Само там има всичко, за да изберете умни жилища в джоба и с най-добрите ремонти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Характеристики на подовите килими и правилата за подборХарактеристики на подовите килими и правилата за подбор
Килим за дома Как да направим правилния избор на килим?Килим за дома Как да направим правилния избор на килим?
Дълготрайно подово покритие за търговски килимиДълготрайно подово покритие за търговски килими
Как да изберем правилния килим?Как да изберем правилния килим?
Избор на основните критерии и характеристики на виниловите плочкиИзбор на основните критерии и характеристики на виниловите плочки
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Персийски килими на съвременния пазарПерсийски килими на съвременния пазар
Избор на керамични плочкиИзбор на керамични плочки
Подова и стенна облицовка с плочкиПодова и стенна облицовка с плочки
» » Облицовка на килими
© 2021 BggeHat.com