Не преминава мода за керамични плочки

керамични плочкиНе преминаването на модата за керамични плочки е свързано веднага с две точки. Първата е техническите качества на самата плочка, втората е разнообразието на дизайнерската и декоративна стойност. Поради тези причини керамичните керемиди все още са до голяма степен незаменима облицовъчни материали, което е много популярно сред дизайнерите и архитектите, както и обикновените обикновени потребители.

Дори и днес, въпреки широката гама от алтернативни варианти за облицовки, е трудно да си представим например кухня престилка или баня без плочки. Някои опции може да са твърде скъпи, други - в много отношения по-ниско качество.

Повечето хора, които предпочитат керамичните плочки, го оценяват за такива технически качества:

  • Надеждност и издръжливост. Всъщност висококачествените плочки с висока устойчивост на износване ще служат отлично в продължение на много години, запазвайки оригиналния си външен вид. И ако да се обърне към въпроса за грижа за плочките, елате с цялата отговорност, тогава ще продължи още по-дълго.
  • Хигиена. Трудно е да се намери по-екологосъобразен и по-безопасен материал, за който да се погрижи лесно и върху който не гнездят "патогенни микроби". Също така плочката е хипоалергична.
  • огнеустойчивост.
  • Химическа устойчивост.
  • Толерантност към влагата.
  • Също така, плочките не водят до ток и имат антистатични свойства.

Разбира се, едно от основните предимства на плочката е нейната декоративност. Някои проби от елитни плочки очароват с невероятната си красота, което го прави, подобно на изкуството.

Има много иновативни технологии, които позволяват създаване на оригинални текстури, релефи, рафинирани модели и прилагане на фотографски изображения.



Това разнообразие от керамични изделия ви позволява да проектирате всяко пространство в правилния интериор. Няма такова направление или стил, на които би било невъзможно да се избере тази или онази плочка. Нуждаете се от стилни тавани, градски, високотехнологични? Това е лесно! Има много колекции от плочки, симулиращи цимент, замазка, стари повърхности, метал или ръжда. За да създадете класически стил, можете да изберете мраморна или дървена плочка, декоративна плочка, украсена с монограми или други традиционни орнаменти. Той може да бъде както плосък, така и релефен.

Днес има няколко основни тенденции, в които производителите работят:

  • Керамика за естествени материали: естествен камък (мрамор, гранит и др.), Дърво (т.нар. Керамичен паркет), кожа и др.
  • Грънчарство по темата за цветя. Това са всички видове цветни декорации, модели, орнаменти, от схеми, стилизирани до реалистични панели с фото-изображения на цветя.
  • Плочка с геометричен или графичен дизайн, както и релеф с 3D ефект (последните новости в областта на керамичния дизайн).

Поради разнообразието от цветове и текстури, различни стилизациите, високи художествени керамични плочки днес са все по-често извън стените на банята и кухнята, и хармонично украсени с подове и стени в дневни, спални и офиси.

В нашия онлайн магазин - https://impronta-ceramiche.ru/ представя великолепни колекции на италианската фабрика Impronta, която ще помогне да направи интериора на стаята модерен, функционален и, разбира се, красив.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Керамични керемиди предимства на използванетоКерамични керемиди предимства на използването
Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?
Керамични плочки и предимстваКерамични плочки и предимства
Керамичната мозайка не е нищо, стилът е слънцеКерамичната мозайка не е нищо, стилът е слънце
Керамични плочки във външна украсаКерамични плочки във външна украса
Керамични плочкиКерамични плочки
Как правилно да поставите керамични плочки и керемидиКак правилно да поставите керамични плочки и керемиди
Opoczno е най-добрата керамика в светаOpoczno е най-добрата керамика в света
Керамични плочки Характеристики и характеристикиКерамични плочки Характеристики и характеристики
» » Не преминава мода за керамични плочки
© 2021 BggeHat.com