Универсалното свързващо лепило е незаменим спасител в строителството

Лепило PVA "Universal" е най-известното лепило. Неговата популярност, той спечели способността да лепи много материали.

PVA - Какво е това?

Това е бяла, гъста, вискозна маса. Издържа на температурните колебания в домашния диапазон, има отлична способност за залепване, не се страхува от влага.

Това е решение на полимери на водна основа, стабилизирани в повечето случаи от поливинил алкохол. Методът за нейното производство премахва нееднородната консистенция, т.е. изисква минимално усилие по време на прилагането.

PVA лепило Universal, най-малко 6 предимства пред други лепила.

PVA е напълно противопожарен и взривобезопасен, защото не поддържа изгаряне.

Вашето здраве ще реагира положително, за да работи с инертен състав. Това лепило няма химически мирис, не засяга лигавиците и кожата.

Това универсално PVA лепило е подходящо за всеки малък ремонт. Можете да лепене дърво, хартия, плат, шперплат, порцелан, стъкло, картон, всеки повреден предмет.

С приложението дори детето може да се справи с помощта на шпатула или четка, гъба.

Поради състава, лепилото PVA "Universal" може да се съхранява във всеки контейнер и при всякаква температура. В края на краищата, той запазва свойствата си дори при няколко размразявания и студове.

Цената на такова лепило ще ви спести парите.



Възможности за кандидатстване.

Лепилото PVA се счита за универсално, едва ли има вещество, което е толкова широко използвано. Във всяко производство, където трябва да лепите двете половини, ще срещнете това лепило. Това е производството на текстил, обувки, стъкло, кожени изделия, печат, мебели.

Добавя се за подобряване на търговските свойства в различни разтвори. Или използвайте себе си.

За по-добра представа за уникалността на това вещество, можем да разгледаме няколко типични ситуации в ежедневието.

1. Линолеум. Често има ситуация, когато трябва да поправите линолеума. Това е скъпо и неприятно удоволствие. Но можете да го направите по-лесно и много по-евтино.

Поставете линолеума и го подрежете според размерите.

Завъртете на ролка и оцветете пода с лепило PVA "Universal". След това постепенно разгънете и здраво натиснете срещу основата. За по-добри фуги, смажете ставите с едно и също лепило.

2. PVC плочки. Лепило със шпатула. В един ден можете да направите до 25 м2.

3. Добавете PVA лепило към сместа от лепило за плочката и лесно можете да лепирате керамиката на дървена основа. Необходимо е да се приложи съставът върху основата и плочката.

4. Добавете PVA "Universal" с лепило за тапети и разбъркайте добре. Вашият тапет със сигурност ще остане на неравна повърхност.

Разбира се, това е само кратък списък от възможности за използване на PVA лепило "Universal". С него е лесно да се извърши разнообразие от работи по залепване на декоративния елемент към основната повърхност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем правилното лепило за плочките за баняКак да изберем правилното лепило за плочките за баня
Бамбук тапет по стените как да лепи естественото покритие и украсяват интериора?Бамбук тапет по стените как да лепи естественото покритие и украсяват интериора?
Лепило на сорта pva и характеристики на най-популярния състав на лепилотоЛепило на сорта pva и характеристики на най-популярния състав на лепилото
Изберете най-доброто лепило за плочки на таванаИзберете най-доброто лепило за плочки на тавана
Как да лепене пяна гума с най-добрите марки и техните предимстваКак да лепене пяна гума с най-добрите марки и техните предимства
Какво е най-доброто лепило за порцеланови камъни?Какво е най-доброто лепило за порцеланови камъни?
Как да изберем лепило за таванни первазиКак да изберем лепило за таванни первази
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
За да лепи керамични плочки на стенаЗа да лепи керамични плочки на стена
Какво може да е лепило на pva, получено въз основа на вариацията на pvaКакво може да е лепило на pva, получено въз основа на вариацията на pva
» » Универсалното свързващо лепило е незаменим спасител в строителството
© 2021 BggeHat.com