Изграждане на плоски покриви

Изграждане на видове покрив равнина се състои от слой от пяна, дебелината на които трябва да бъде сто милиметра, обемното тегло от 600 kgm3, асфалт замазки петнадесет милиметра хидроизолация килим, състояща се от четири слоя tolkozhi на смола и чакъл на топено в битума.

На колоните трябва да се инсталират bezramasknye стопанства с горна криволинейна лента, очертана около радиус от приблизително 23, 54 метра. Стелажи отвъд горния колан на носача са проектирани да поддържат гредите, по които е необходимо да се поставят панели от покрития с размер шест с един и половина метра.

Припокриването трябва да се състои от двуметрови напрегнати предварителни писти, по които се полага шестметрова палуба. По този начин в пространството за интерфейс се формира под. Надлъжната твърдост на конструкцията се осигурява чрез монтаж на стоманени връзки в четири клетки, които са равномерно разпределени по дължината на конструкцията.

Движенията, разположени по оста на колоните, трябва да лежат на конзолата. Те се закрепват с помощта на болтове, освободени от конзолите на колоните и преминават през вградената подпорна част на гредата. Останалите писти трябва да се основават на стоманени маси, заварени към прътите, освободени от долния колан на фермите. Тези пръчки са продължение на работното надлъжно усилване на стълбовете.



Дължината на безреден арх подсилен бетон ферма е двадесет и четири метра над външния обем от 23, 97 метра, височината на билото е 3,8 метра. Фермата трябва да се състои от осем панела от шест средни стойности от три метра (в оси), а последните две от приблизително 2,86 метра.

Долният и горният колан на кошара имат правоъгълна секция с размери 60x40 сантиметра. Размерите на напречното сечение са 40x40 сантиметра. Точно същото напречно сечение също излиза от най-горния колан на колоната за поддържане на настилката на покритието.

Фермите трябва да бъдат направени на депото. Има и две стойки в диапазона. Те трябва да се състоят от метални кофражи и рамки за опъване. Протеглящите се рамки могат да бъдат направени от заварени мощни греди, чиито краища ще бъдат поддържани от напречните крайни елементи с отвори за преминаване на пръчките, които трябва да бъдат закрепени с гайки.

Е, ще намерите всички необходими материали за създаване на надежден покрив, като посетите сайта на House9. Когато има само качествен продукт на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технология на покрива с четири наклона на устройството и монтаж на кофражната системаТехнология на покрива с четири наклона на устройството и монтаж на кофражната система
Основни компоненти на покрива на покрива и правила за закрепване на гредитеОсновни компоненти на покрива на покрива и правила за закрепване на гредите
При избора на основите за изграждане на гаражПри избора на основите за изграждане на гараж
Дървеният подДървеният под
Фондация на колоните със собствени ръцеФондация на колоните със собствени ръце
Монтаж на мембранни покривиМонтаж на мембранни покриви
Класификация на плоския покривКласификация на плоския покрив
Изграждане на покрив със собствените си ръцеИзграждане на покрив със собствените си ръце
Изграждане на вътрешни преградни стени от плоскости и бетонни плочиИзграждане на вътрешни преградни стени от плоскости и бетонни плочи
Строителна технология с 3D панелиСтроителна технология с 3D панели
» » Изграждане на плоски покриви
© 2021 BggeHat.com