Xylolite подове

Xylolite подове

Втвърденият смес, съдържаща сода магнезит, състояща се от воден разтвор на магнезиев хлорид и магнезит чипове нарича покритие. Забранени прилагане на покрития ksilolita пушачите с редовен овлажняване на пода с влиянието на киселини, захари. Тъй като етажите имат такава настилка не се препоръчва за него движението по гумите на метал се понижи до тежки предмети на земята, както и отоплението крехка над тридесет и пет градуса.

Етажи от ксилолит се полагат в края на работата на устройството на отоплителната инсталация, монтаж на прозорци и врати, мазилки, сушене на помещението.

За да се удължи периодът на годност, водоустойчивост, намаляване на изсъхването, експертите препоръчват такива гуми да се търкат с мастни формулировки.

Долните части на стените и други конструкции се изолират от ксиленовото покритие чрез нанасяне на слой от пясък и цимент в съотношение от един към два. Конструкции и детайли от метал, предпазвайте от слой бетон, покривен материал или циментов разтвор. Дебелината на разтвора трябва да бъде не по-малка от тридесет милиметра.



В помещения, където се изискват повишени изисквания за външен вид, подовите повърхности от ксилолитовото покритие се смилат, след което се втриват със специален мастик. В състава на сместа за лицевия слой се добавят талк приблизително шест процента от общия обем агрегати.

Ксилолитните подове се произвеждат като едно- и двуслойни. Преди да поставите такива подове, долният слой трябва да бъде изсушен, грундиран със смес от магнезиев хлорид и каустик магнезит. Покритията в един слой имат дебелина от петнадесет милиметра. Покрития в два слоя - всеки десет милиметра.

Еднослойна покрития xylolite организира един прием по цялата дебелина, два слоя - съответно за двата етапа (първо по-ниски, а след това, след пълното му втвърдяване горната). Най-горният слой е по-мазна.

Свиването и температурните шевове с такова покритие на подовете се извършват на същото място като в бетон или изравняващ слой. За да се предпази от разрушаване по време на експлоатацията на ръба на ксилолита, шевовете са завършени с пръчка от дърво или с метални ъгли. След това ъглите са боядисани с асфалтов лак, предпазвайки ги от корозия. Основата на бетона за ксилолитно покритие се извършва с използване на бетон не по-малко от седемдесет и пет. Конусовидната утайка е разрешена не повече от два сантиметра.

Е, след като посетите сайта beton-el.ru, ще намерите всичко за Mortar m150. Компанията Concrete-L предлага решение M150 с доставка до строителната площадка. Само там можете да закупите качествени продукти на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стъкло-магнезиев лист технически характеристики, предимства и недостатъци smlСтъкло-магнезиев лист технически характеристики, предимства и недостатъци sml
Смесване на подаСмесване на пода
Бетонни подове и стилистични елементиБетонни подове и стилистични елементи
Съотношението на хоросана за подовата замазкаСъотношението на хоросана за подовата замазка
Основата на гумите е по-надеждна база за леки сградиОсновата на гумите е по-надеждна база за леки сгради
Колко е пода сухКолко е пода сух
Приложение в строителството и консумацията на материали за 1м3 бетонПриложение в строителството и консумацията на материали за 1м3 бетон
Приложение на течно стъкло в строителствотоПриложение на течно стъкло в строителството
Как да изберем висококачествени гуми?Как да изберем висококачествени гуми?
Мазилки и материалиМазилки и материали
» » Xylolite подове
© 2021 BggeHat.com