Избор на гуми за строително оборудване

За автомобилното оборудване главните точки на финансовите разходи в бизнеса са гуми и гориво, това ще бъде потвърдено от всеки бизнесмен, работещ в областта на специалното оборудване. За съжаление, няма да можем да повлияем на пазарната стойност на бензина или дизеловото гориво. Но има начин да се спестят значително и времето на машината и парите - за да изберете правилно гумите.

Ако първоначално допуснете грешка при избора на гуми, това със сигурност ще бъде отразено от прекомерния разход на гориво на автомобила. Цената на такава "ситуация" е много лесно да се изчисли. Неуспешно избраните гуми с 3% ще увеличат нивото на консумация на гориво. И сега ние умножаваме получената цифра за времето на работа на двигателя и цената на 1 литър "гориво" и вие ще получите кръгла сума пари, която ще ви остави завинаги.

А за автомобилите най-добрият избор ще бъде Sato гума. За да купите висококачествени зимни или летни гуми Satoya е възможно в интернет магазина prokoleso.ua. Летните гуми на този производител се характеризират с енергийна ефективност, а зимните гуми се характеризират с повишена мобилност.

Не мисля, че ако всички гуми са подобни по цвят и форма, те са еднакви. Разликите в гумите, които сега ще разгледаме.
Гумите на строително оборудване държат товари, които са няколко пъти по-големи от натоварването на автомобилите. Това се дължи на теглото на самото оборудване и, разбира се, на товарните условия на работата. От това следва, че при посочените обстоятелства линиите на употреба на гумите намаляват в геометрична прогресия, т.е. понякога.



Въпреки това е изненадващо да се види как "експертите" правят живота на гумите минимален, като полагат на собствената си техника неправилни "обувки". Силата, контактът със земята и други качества на гумите не трябва да бъдат абсолютен приоритет, в никакъв случай не трябва да се пропускат такива основни теза като работните условия, при които се планира използването на автомобила. В края на краищата условията на работа в кариерата и условията на строителната площадка са две различни неща. Не забравяйте и за един сезон на работа на гуми, високоскоростен режим и натоварвания, които трябва да бъдат извадени.

Важен е точният избор на размера на гумата. В случай на монтиране на гуми с по-широк профил, отколкото са подходящи, ще увеличите отново разхода на гориво и мобилността (управляемостта) на оборудването. И гумите с по-малка ширина на профила правят техниката не сигурна, защото нейното тегло ще падне в малка площ от повърхността.

От само себе си се разбира, че това описание на видовете гуми е много условно, в днешните условия има голямо разнообразие от предпазни средства за гуми и техният добър избор е съчетаването на всички фактори. Буквално това означава, че трябва да вземете под внимание всички условия за използване на техниката и да изберете правилния "микс" за тях.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изисквания за съхранение на дизел и газИзисквания за съхранение на дизел и газ
Изграждане на основа на автомобилни гумиИзграждане на основа на автомобилни гуми
Основата на гумите е по-надеждна база за леки сградиОсновата на гумите е по-надеждна база за леки сгради
Септична гумаСептична гума
Как да изберем висококачествени гуми?Как да изберем висококачествени гуми?
Инженеринг в строителствотоИнженеринг в строителството
Предимства и недостатъци на електроенергията и автомобилитеПредимства и недостатъци на електроенергията и автомобилите
Отопление на котела на твърдо горивоОтопление на котела на твърдо гориво
Отоплително оборудване за апартамент как да изберемОтоплително оборудване за апартамент как да изберем
Класификация на отоплителните котли и характеристики на тяхното използванеКласификация на отоплителните котли и характеристики на тяхното използване
» » Избор на гуми за строително оборудване
© 2021 BggeHat.com