Как да създадем гума

С нарастващия брой автомобилисти и техните превозни средства търсенето на услуги за монтаж на гуми също се е увеличило. Ако добре организирате работата на семинара, който ще се занимава със shinomantazhom, можете да спечелите доста добър доход през цялата година. Тази дейност също е добра, защото не е необходимо да се инвестират големи суми пари.

Трябва да започнете, като потърсите местоположението на вашия малък бизнес. Желателно е да се изгради работилница до гаражната кооперация или близо до бензиностанцията. Едно добро място, точно като това, е оживена магистрала. Ще е необходимо да се формализира поземлената земя за предприятието и да започне да се изготвят необходимите документи. Ще бъде необходимо да се въведе елемент за опазване на природната среда. Когато предприятието бъде отворено, екологичната служба ще направи подходяща проверка и ще вземе решение, което ще засегне създаването на този бизнес.

Трябва да се обмисли намирането на конкурентни фирми, които да работят в избраната област. Този квартал няма да донесе добри приходи на вас или на тях. В допълнение, се грижи за паркинга и удобен вход. Стаята за монтиране на гуми трябва да има площ от най-малко 45 м2.



Когато поръчвате рекламна табела, внимавайте тя да съдържа информация, че услугата за монтиране на гуми скоро ще започне да работи.
Работилницата трябва да е добре оборудвана и оборудвана. Ето защо, без специално оборудване, ще бъде невъзможно да се включите в shinomantazhem. В присъствието трябва да има: инсталационна машина, устройства за балансиране на колелата и надуване на колелата. Тук jtc.com.ua можете да намерите цялото необходимо оборудване на достъпни цени.

Що се отнася до парите, това би изглеждало така:
- оборудване "дърпане" на долара, за да четири хиляди и петстотин, инструменти - до петстотин долара, стойка за балансиране струва собственик на две хиляди, наем - 500, консумативи - малко повече хиляди долари. Месечната заплата на двама специалисти ще бъде около една и половина хиляди. Касов апарат ще струва 200 долара.

За да се извърши работата на монтажния магазин за гуми, не може да се направи без лиценз. Издава се от транспортната инспекция. За да го получите, трябва да имате набор от документи, състоящ се от изявления, данни за банковата сметка, устава на дружеството, на документа в цех собственост или договор за наем, разрешение от пожарникари и SES, копие от протокола на диплома или заетост, сертификат за съответствие с установените стандарти, редът на съдбата на човека, отговарящ за сигурността, референтна ППИ.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Как да отворите строителна фирмаКак да отворите строителна фирма
Как да оборудвате малък домашен офисКак да оборудвате малък домашен офис
Условия за откриване на строителна фирмаУсловия за откриване на строителна фирма
Как да отворите вашата строителна компанияКак да отворите вашата строителна компания
Инсталиране на изисквания за устройства за измерване на газ, стандарти, документи, схемиИнсталиране на изисквания за устройства за измерване на газ, стандарти, документи, схеми
Отваряме строителна фирмаОтваряме строителна фирма
Как да изградим автомивка?Как да изградим автомивка?
Как да отворите съвети за строителна фирмаКак да отворите съвети за строителна фирма
Бизнес идеи за строителния секторБизнес идеи за строителния сектор
» » Как да създадем гума
© 2021 BggeHat.com