Нанасяне на гумени трохи

1През последните години гумените трохи се превърнаха в популярен строителен материал, широко използвани за различни нужди в строителството и промишлеността. С помощта на изделия от гумени трохи създават изкуствени футболни игрища, детски спортни площадки.

Производство на гумени трохи чрез метод за химическо и физическо третиране на износени гуми от превозни средства.

Много здрави и издръжливи считат автобусни гуми, защото гумата на превозното средство по време на работа се подложи на значително по-голям товар и гума, която се използва за производството им, има свойствата на еластичност, устойчивост на химикали като киселини и основи, якост на опън и устойчивост на износване.

Гумени трохи се използват за производството на висококачествени продукти за плочки за тротоари и спортни площадки. Произвеждайте този строителен материал, като смесвате гумени чипове с стягащи компоненти с добавяне на бои и пълнители. След смесването, получената маса се подлага на процес на студено или горещо пресоване.

Каучуковата трохичка се използва като модификатор на битум от асфалт за външното покриване на пътища. При въвеждане на битумна гума, производителността на битумите се увеличава с 20-30.



Гумените плочки за тротоара имат следните свойства:

- имат повърхност, устойчива на замръзване;
- не могат да бъдат засегнати от ниските температури;
- лесно се почистват от мръсотия и лед;
- безопасно, повърхността не се подхлъзва.

Използва се за събиране на суров нефт и нефтени продукти, разляти на повърхността на водата и от земята. При възстановяване на гуми се използва трохи с фракция до 2 мм. Също от гумената троха се добавя регенерат, добавен към каучуковата смес за производството на гуми и други продукти.

Каучукова трохичка се използва за производството на конструктивен стоманобетон, който се използва за дълбоко изливане на основи. Също така, каучуковите покрития се използват успешно в селското стопанство в животновъдния сектор, в складовете. Такива покрития имат отлични противоплъзгащи свойства, така че покриват безопасни входове на палубите, мостовете в корабите. Каучуковите покрития са незаменими за подове, където има места с голяма проходимост на хората.

При производството на различни аксесоари на превозното средство под формата на рогозки, калници, броня, семеринги, корита за багаж отделения, химикали, използвайки трохи каучук.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Каучукови подови настилкиКаучукови подови настилки
Как да изберем подови настилки за фитнесКак да изберем подови настилки за фитнес
Практическо решение за производството на гумени плочкиПрактическо решение за производството на гумени плочки
Каучукови подови предимства, видове и процес на оформянеКаучукови подови предимства, видове и процес на оформяне
Избираме и поставяме гумено покритие за подовата настилка на гаражаИзбираме и поставяме гумено покритие за подовата настилка на гаража
Етажното покритие е идеален за спортни площадкиЕтажното покритие е идеален за спортни площадки
Водоустойчива за пулверизиране Течна гумаВодоустойчива за пулверизиране Течна гума
Как да изберем висококачествени гуми?Как да изберем висококачествени гуми?
Правила за поставяне на стени с тапет от бамбукПравила за поставяне на стени с тапет от бамбук
Избор на гуми за строително оборудванеИзбор на гуми за строително оборудване
» » Нанасяне на гумени трохи
© 2021 BggeHat.com