Водоустойчива за пулверизиране Течна гума

Течна гума

Хидроизолация на студено изтегляне наричан и течна гума - технология за защита на хидроизолация, която може да се използва за защита срещу влага покрив, стени, основи, зидария, бетон, дърво и желязо съоръжения на всяка форма. Тази технология може да се използва при работа с обекти, като например:

- покриване на нови конструкции.
- покривът на стари конструкции, включително тези с различен тип изолация;
-основа на сгради в процес на изграждане;
-основата на поръчаните сгради (включително дългосрочна поддръжка);
- басейни от различни материали - стъкло, пластмаса, бетон и др .;
- канализационни тръби, канализации, кладенци - съществуващи и в процес на изграждане;
- мостове и мостови подпори, тунели, кейове, насипи;
- преградни стени от бетон, тухли, дърво и други материали.

Основни предимства

Когато се полага, материалът образува безшевна мембрана - това позволява да се използва върху повърхности, които са във всяко положение (вертикално, хоризонтално).

Специфичността на студеното нанасяне на течен каучук е, че се използва специално оборудване - аерограф или други безвъздушни инсталации за пръскане, които позволяват на материала да се втвърди много бързо. По време на нанасянето не се използват отоплителни уреди, което увеличава производителността на работата и намалява опасността от пожар на строителната площадка. Покритието има висока устойчивост на шум и корозия, а повърхността му предотвратява подхлъзване.

Течната хидроизолация се прилага доста бързо - през осемчасовия ден можете да покриете площ от 300 до 1000 квадратни метра.



Изолацията от този тип е устойчива на температурата, диапазонът на вибрациите може да бъде от порядъка на 90 ° C, т.е. от -45 ° до + 45 °. Покритието не се срутва под въздействието на ултравиолетовите лъчи. Мембраната ще бъде устойчива на агресивна среда, химически ефекти.

По време на работа покритието не губи свойствата си, не изисква специална поддръжка и допълнителни грижи. Тя може да бъде боядисана със специални композиции.

Мембраната на течен каучук има висок коефициент на удължение крайната еднократно еднократно с висока якост на опън - тези свойства предлагат гаранция, че покритието ще остане в случай на циклични температурни промени, рязко налягане, шок или ефекта на вибрациите. Предотвратяване на вероятностите катодна разслояване е гарантирана и възможността да стане по-твърда по време на работа, без да губи еластичност - хидроизолация не обели и не се разпада.

Хидроизолацията на студеното пръскане има високи адхезивни свойства, което позволява да се използва с голямо количество материал. Изолацията се състои от битумно-полимерно, полиуретаново или акрилно покритие, всеки от които има висока еластичност. Силните молекулни връзки на състава осигуряват висока якост на покритие.

Течният каучук може да се използва и за производство и ремонт на тръбопроводи, строителни кранове, корабни палуби и части за автомобили. Използва се и за спортни и детски площадки - най-често това е цветно пръскане (двуслойно), с маркировка или рисунка.

Ако се интересувате от почистване на вода в селска къща - посетете aquaphor.ru. Само там ще намерите всичко необходимо за бърза и висококачествена обработка на водата бързо и безпроблемно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Предимства и недостатъци на пенобетонаПредимства и недостатъци на пенобетона
Приложение на течно стъкло в строителствотоПриложение на течно стъкло в строителството
Хидроизолационни хидроизолационни материалиХидроизолационни хидроизолационни материали
Хидроизолация на покривиХидроизолация на покриви
Покривна хидроизолацияПокривна хидроизолация
Как да направите покривна хидроизолация?Как да направите покривна хидроизолация?
Водонепроницаема пулверизирана водаВодонепроницаема пулверизирана вода
Остъклена хидроизолацияОстъклена хидроизолация
Където се използват стоманобетонни конструкцииКъдето се използват стоманобетонни конструкции
Стоманени пръстени от стоманобетонСтоманени пръстени от стоманобетон
» » Водоустойчива за пулверизиране Течна гума
© 2021 BggeHat.com