Остъклена хидроизолация

Остъклена хидроизолация

Хидроизолационните видове мазилки се използват за тези конструкции, които не са подложени на деформация и вибрации. Основните предимства на тези покрития са:

- способността да се прилага изолационно покритие върху неравна повърхност;
- Удобство и лекота на прилагане;
- изолацията от този вид е екологична;
- покритието е издръжливо;
- върху хидроизолацията на мазилката може да се използва декоративно покритие, независимо дали става дума за камък, мазилка, плочки или боя.

Мазилка за хидроизолация се прилага за дълго време, е трудно плътен слой с дебелина от около два до три милиметрите замазка, без добавка на носители - наричани преди zhelezneniem този процес и да се използват, за да се изолират в основата на дънера или мазето. Много по-късно започнаха да се появяват разтвори на база цимент с добавка на церезит, разтвори от течно стъкло, както и смеси с добавяне на натриев алуминат.

Най-често срещаната добавка е церезитът, емулсия от вода, сярна киселина, олеинова киселина, охра и вар. Чрез добавяне на мастна Ceresit хоросан, след това напълване може да се гарантира, водоустойчив състав и увеличаване на неговата плътност. Тези решения, които са изготвени въз основа на течно стъкло и са водоустойчиви, а се дължи на факта, че те бързо схванали, те могат да се използват, когато трябва да се запечата изтичане пукнатината.



Смеси с добавяне на натриев алуминат, както се използва за настоящите пукнатини водоустойчив устройство за мазилка суров повърхност (на зидария или бетон), а също и за да се направи водоустойчив разклонител.

Днес такива технологии не се използват много широко, но в някои случаи те все още се използват.

Хидроизолацията на базата на гипс се състои от минерално свързващо вещество (обикновено цимент), пълнители, минерални и полимерни добавки. Използвайте изолация мазилка за лечение на повърхности в мазе, душ, баня, както и в други области на висока влажност - басейна, добре, тръби, покрив, тераса, мазе, влажна изба, и много други.

Използвайте изолация на основата на гипс може да бъде върху външни и вътрешни повърхности. Забележително е еластичната смес може да се нанася върху натоварени субстрати - например върху стоманобетонни конструкции, при които има възможност за отваряне на пукнатини.

Ако се интересувате от машина за плазмено рязане - посетете tiberis.ru. Само там ще намерите всичко за този статут и неговото използване в строителството.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сутерена хидроизолация от вътрешната странаСутерена хидроизолация от вътрешната страна
Течни стъклени пропорции на добавяне в бетон за хидроизолацияТечни стъклени пропорции на добавяне в бетон за хидроизолация
Как правилно да изпиете бетонния под и да подсилите повърхностния слойКак правилно да изпиете бетонния под и да подсилите повърхностния слой
Хидроизолация на основата със собствените си ръцеХидроизолация на основата със собствените си ръце
Приложение на течно стъкло в строителствотоПриложение на течно стъкло в строителството
Хидроизолационни хидроизолационни материалиХидроизолационни хидроизолационни материали
Хидроизолация на сутеренХидроизолация на сутерен
Хидроизолация на мазетаХидроизолация на мазета
Съвети за избор на мазилки за външна употребаСъвети за избор на мазилки за външна употреба
Мазилка Трябва ли да плащам повече?Мазилка Трябва ли да плащам повече?
» » Остъклена хидроизолация
© 2021 BggeHat.com