Водонепроницаема пулверизирана вода

Водонепроницаема пулверизирана вода

Хидроизолация, който се прилага по метода на студено пръскане, също наречен "течен каучук" - метод за прилагане на изолационен слой, който може да защити срещу вредните ефекти на течност стена, покрив, основа, бетон или зидария и структурите на сложност на различни материали. Тази техника може да се използва за такива обекти като:

- покриви на нови сгради;
- покривът на стари сгради, както и тези, които са изолирани от влага от други материали;
- основата на изградената сграда;
- основата на изградената и поддържана сграда;
- различни видове басейни;
- тръбопроводи, канализации и кладенци - както готови, така и в процес на изграждане;
- прегради от различни материали;
- структури, които са в контакт с вода.

Хидроизолацията, която се нанася чрез пръскане, създава силно мембранно покритие с висока якост и еластичност. Методът на нанасяне на такава изолация позволява използването му както върху хоризонтални повърхности, така и върху вертикални повърхности - безвъздушното приложение гарантира бързо изсъхване. По време на работа не се използват нагревателни елементи, което значително намалява опасността от пожар на строителната площадка. Покритието, което е получено в края, има високи антикорозионни и шумоизолационни свойства.

Изолацията на течния тип се прилага много бързо и лесно, в рамките на един работен ден може да се обработва до хиляда квадратни метра (в зависимост от вида на повърхността и оборудването, използвани за прилагане).



Течният каучук е устойчив на повтарящи се ефекти от цикличните температурни промени, покритието не се разпада и не се спуква поради висока еластичност. Между другото, еластичността се запазва дори по време на работа - независимо от факта, че покритието става по-твърдо, не се разпада и не се отлепва.

Хидроизолация на такъв план е направена от различни материали, може да бъде от битум-полимерен състав, акрилов, полиуретан, всеки тип покритие има високи адхезивни свойства, което позволява да се прилага като изолация в почти всички видове материали.

Течната гума се използва и за изграждане и ремонт на тръбопроводи, палуби за кораби, строителни кранове и други структури. Много често това покритие се използва в дворните спортове и детски площадки, пулверизирането може да бъде оцветено и върху него можете да нанесете всякакви шарки или специални маркировки.

Ако се интересувате от товарач на товарач на Китай - посетете сайта magistral-blag.ru. Само там ще намерите най-добрите багери за вашата конструкция на разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сутерена хидроизолация от вътрешната странаСутерена хидроизолация от вътрешната страна
Хидроизолацията на покрива защитава къщата от времетоХидроизолацията на покрива защитава къщата от времето
Самозатваряне на стени с полиуретанова пянаСамозатваряне на стени с полиуретанова пяна
Изоспан изолация и бариера срещу параИзоспан изолация и бариера срещу пара
Полиуретанов мастикПолиуретанов мастик
Фолиева изолацияФолиева изолация
Хидроизолационни хидроизолационни материалиХидроизолационни хидроизолационни материали
Затопляне на къщата с екструдирана полистиролова пянаЗатопляне на къщата с екструдирана полистиролова пяна
Водоустойчива за пулверизиране Течна гумаВодоустойчива за пулверизиране Течна гума
Хидроизолация на сутеренХидроизолация на сутерен
» » Водонепроницаема пулверизирана вода
© 2021 BggeHat.com