Изоспан изолация и бариера срещу пара

Снимка на бариерата срещу изпарение IzospanЗа комфорт в работата на всяка сграда е много важно да се предпазва от влага и да осигурява изолация. Ето защо, при изграждането на много важна роля е правилният избор на материали, за да се осигури топло- и парична бариера. Често използвана изолация при декорирането на фасадите и външни стени на сгради. Идеалната опция е правилно призната изолация Izospan

, Тя служи като отлична защита на изолационния слой и конструкциите срещу вредните въздействия на влагата и вятъра.

Уникалният модерен материал Izospan има широка гама от продукти, които му позволяват да разреши напълно проблемите с изолацията на различни строителни елементи. Използването на този материал надеждно защитава всяка къща от влага, пара, кондензат. По този начин значително удължите живота на структурата и осигурете защита от мухъл и гъбички.

Нанасяне на пароизолация Iso`s

Нанасяне на пароизолация Iso`sИма няколко основни типа на този материал:

  • паропропускливи мембрани;
  • пропускливи за парите филми;
  • изолационни филми с отражателен ефект.

1. Приложение на Isospan A, който е водонепроницаема мембрана, осигурява надеждна защита на покрива и изолацията от влага и кондензация. Този материал се използва за изолация срещу пароизолация и се монтира върху изолацията под покрива или облицовката на стените. Вътре в пропускливата за мембрана има гладка повърхност, външната страна е груба.

Тази мембрана има висока водоустойчивост и позволява поставянето при всякакви атмосферни условия. Неговите основни предимства са висока якост, щадящи околната среда, не се поддава на химическа атака, и удобен за използване, лесни за рязане, има специална добавка, която осигурява самогасящ пожар в случай на пожар.



2. За защита на изолацията от влага пара паропропускащ филм се използва, който се избегне появата на кондензат и да се предотврати проникването на влага в пространството за изпарения. Използването на Isospan B помага да се удължи живота на сградата, изключва възможността за гъби и разрушително действие на корозия.

Повърхност Isospan В горната част е гладка на допир, а дъното е покрита с вили. Този параборан е поставен върху нагревателя в стаята, като грубата страна навън, като същевременно гладката му страна трябва да бъде плътно притисната към нагревателя.

3. Isospan C е известно предимство. Той е по-плътен материал, който се характеризира с двупластова структура. Един слой защитен Izospan, който се полага между основата и стената на конструкцията, предотвратява проникването на капилярна влага в помещението. Този материал е по-издръжлив и се счита за по-надежден.

4. Най-модерният метод на топлоизолация е използването на изолационен филм с ефекта на отразяване на топлината. Този материал е покрит от едната страна с метализиран филм (с други думи фолио изолация), способни да отразяват топлинната радиация. Това може значително да намали топлинните загуби на сградата. Този изолационен слой е еластичен, характеризиращ се с добра еластичност, широко използван при изграждането на вани и сауни, тъй като този материал може да издържи дори влиянието на високата температура.

Izospan - технически характеристики на нагревателя

Изолационни спецификации IzospanПри производството на изолация Izospan използва най-новите технологии, осигурявайки силна якост и устойчивост на стрес, въпреки факта, че този материал е достатъчно тънък. Тя е еластична, много удобна за работа - не се разкъсва и не се разкъсва, лесно се отрязва. По време на работа изоспанът не отделя вредни вещества, съдържа добавки в състава, които го правят негорима и склонна към самозагасване.

Използването на този материал надеждно ще защити структурата от влага и водни пари, вятър и кондензат. Топлоизолация, е 100 полипропилен, създава надеждна топлоизолация и устойчива на вятъра. Благодарение на най-новите модификации, той има способността да задържа топлината, която спестява на строителството с помощта на допълнителен слой изолация. Използването на такава надеждна защита ще позволи да се създадат удобни условия на живот в къщата и значително ще удължат живота на сградата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да поставите бариера на паркет на подаКак правилно да поставите бариера на паркет на пода
Поставяне на паропреградна бариера на тавана за начинаещи занаятчииПоставяне на паропреградна бариера на тавана за начинаещи занаятчии
Пароизолация за тавана в дървен таван как да го направите качествено и бързоПароизолация за тавана в дървен таван как да го направите качествено и бързо
Самостоятелна изолация на подаСамостоятелна изолация на пода
Пароизолация на стените надеждна защита на къщата от влагаПароизолация на стените надеждна защита на къщата от влага
Парна изолация за пода, как да избирате и правилно да полагате материалаПарна изолация за пода, как да избирате и правилно да полагате материала
Защита на дървени конструкции при изолация на пода на подаЗащита на дървени конструкции при изолация на пода на пода
Парна изолационна лента за пластмасови прозорци, къде да се използва и как да се лепи?Парна изолационна лента за пластмасови прозорци, къде да се използва и как да се лепи?
Isospan е вятърна инсталация за вашия домIsospan е вятърна инсталация за вашия дом
Парна изолация, която да се постави в стената на рамкатаПарна изолация, която да се постави в стената на рамката
» » Изоспан изолация и бариера срещу пара
© 2021 BggeHat.com