Рефлективна бариера за бариери срещу пара

Пароизолация АколитПостоянните температурни промени показват не само роса. Кондензационни форми по стените на сградите. Но не е толкова лошо. По-лошо, когато в стената се събира излишна влага. За да се защити нагревателя в многопластовата конструкция на облицовъчните покрития, е осигурена парна бариера. Почти всички основни производители на строителни материали имат линия бариери срещу пароизолация. Един такъв популярен продукт е паропреградна бариера Ecolife

и Izospan.

Видове бариери за парни бани ecolayf

Видове бариера за пара ЕколифПароизолационните покрития се предлагат в няколко варианта. Всеки от тях е предназначен за конкретна цел, има за тази цел специален набор от характеристики и качества. Следователно, като разбра разнообразието от продукти, клиентът винаги ще може да избира стоките според нуждите му.

Пароизолация Ekolayf A

Този тип пароизолация е универсален. Използва се във всички видове изолация на фасадите, за да се предпази затоплящия материал от вътрешната запушалка. Мембраната за бариери срещу парите има структура с двойни влакна. От страна на нагревателя, мембраната е гладка, с водоотблъскващо покритие. Отвътре, мембраната е груба. Това свойство се използва за задържане на кондензирана влага върху повърхността на материала. Благодарение на дихателните свойства на мембраната, влагата се отстранява от грубата повърхност поради атмосферни влияния.

Пароизолация на Ecolayf V

Има двустранна покривна структура. Използва се за пара и хидроизолация на наклонени покриви, стени и тавани. Монтирането на бариерата е гладка, водоустойчива страна към нагревателната повърхност. Пароизолацията не излъчва вредни вещества, е устойчива на гниене и е "дишащ" материал.

Пароизолация Ekolayf S



Произведено от Ecolife C на базата на пропиленови влакна с повишени якостни характеристики. Обхватът на приложението му включва защита на дървени елементи от тавана и изолацията и бетонни основи. Паропреградата може, поради наличието на полезни свойства, едновременно да служи като хидроизолация. Това увеличава търсенето на материала.

Пароизолация Ecolife D

Този вид материал е направен на основата на полипропиленова платма. В това отношение тя може да служи като бариера срещу пара и хидроизолационно покритие. Повишените характеристики на здравината позволяват използването на материала за временно покритие за открити покриви. Покритието е устойчиво на температурни промени. Поради това временно инсталираното покритие за бариери с пара може да се остави без специални предпазни мерки дори и при студено.

Монтаж на пароизолация на фирма Ekolayf

Монтаж на пароизолация EkolayfЗащитното покритие върху наклонения покрив се монтира с помощта на самонарезни винтове, строителни стаплери или дървени релси. Инсталацията е от хоризонтални платна отгоре надолу. Платовете се припокриват, закрепени заедно с лепяща лента.

Монтажът се извършва от вътрешната страна на изолацията. Това предотвратява изтичането на кондензата от температурната разлика към изолационния материал, разваляйки го и лишавайки го от топлинно екраниращи свойства. Когато се използва парна бариера за защита на подове между тавани, тя се полага от двете страни на изолацията. Гладката страна на филма е разположена към нагревателя. Изолирането с лента се фиксира, като отидеш на стената.

При използване на Ecolayf е възможно да не се притеснявате за допълнителна хидроизолация. Този материал ще бъде достатъчен, за да изпълни двете функции. Пароизолация Аколит върху дървени закъснения се провежда, покривайки изоставанията и пространството над и под тях. Изолирането на бетонни подове се извършва на бетонна основа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Isosfer в ръководството за употребаIsosfer в ръководството за употреба
Как правилно да поставите бариера на паркет на подаКак правилно да поставите бариера на паркет на пода
Пароизолация за покрива всички нюанси на работа в къщиПароизолация за покрива всички нюанси на работа в къщи
Поставяне на паропреградна бариера на тавана за начинаещи занаятчииПоставяне на паропреградна бариера на тавана за начинаещи занаятчии
Пароизолация за тавана в дървен таван как да го направите качествено и бързоПароизолация за тавана в дървен таван как да го направите качествено и бързо
Самостоятелна изолация на подаСамостоятелна изолация на пода
Каква е изолацията на парна парата от ново поколениеКаква е изолацията на парна парата от ново поколение
Пароизолация на стените надеждна защита на къщата от влагаПароизолация на стените надеждна защита на къщата от влага
Парна изолация за пода, как да избирате и правилно да полагате материалаПарна изолация за пода, как да избирате и правилно да полагате материала
Защита на дървени конструкции при изолация на пода на подаЗащита на дървени конструкции при изолация на пода на пода
» » Рефлективна бариера за бариери срещу пара
© 2021 BggeHat.com