Как да опаковате бариера за пара

Как да опаковате бариера за параЕдна от основните задачи в хода на строителството е да се защити издигнатата конструкция от външни фактори. Най-вредните от тях могат да се считат за атмосферни валежи и влажност - водата може да унищожи почти всеки материал, използван в строителството. Често обаче се случва, че по време на строителния процес не се обръща особено внимание на изолацията от парата - и това е същата влажност, а пара може да доведе до появата на мухъл и гъбички. За да предпазите дома си от вредните вредни ефекти на влагата, добре е предварително да поставите бариера за пара.

За поставяне на бариерата за пара ще ви трябва:
- рулетка (или сантиметрична лента);
- чиновник;
- ръчна видяна;
- метални ножици.

За да се защити структурата му от въздействието на влагата, е необходимо да се постави парната бариера на определен етап от строителството. Парната изолация значително удължава живота на сградата и също така я прави надеждна и удобна. Преди да поставите бариерата за пара, трябва да вземете материала. Модерният строителен пазар представлява много различни производители, които произвеждат висококачествени продукти. Повечето от този продукт за парна изолация е специален полиетиленов филм.

Основното правило за поставяне на бариерата срещу пара е да се направи възможно най-плътно. Ако оставите слоя не запечатан, тогава ще постигнете противоположния ефект - водната пара ще се утаи на повърхността и ще навлезе в изолацията, което значително ще намали неговите функционални характеристики. В допълнение към факта, че полиетиленовото фолио предпазва от движението на влажните пари, то също така помага да се премахнат течението и да се намалят загубите на топлина.



Филмът за бариери срещу пара се поставя отвътре, след като е поставена топлоизолацията. Независимо от начина на полагане, който сте избрали, полагането трябва да се извърши с малко напрежение. Поради напрежението, мембраната ще лежи плътно и няма да се отдалечи (по време на деформация).

Ако сте избрали хоризонталния метод за полагане, по-добре е да започнете полагането на филма отгоре. Прикрепете филма към носещите конструкции по-добре с конструктивен статив или гвоздеи с големи шапки. Важно е да се има предвид, че всички фуги и фуги трябва да бъдат залепени с двустранна самозалепваща лента. След фиксирането и изолирането на листа за бариери срещу пара, процесът може да се счита за завършен.

Ако се интересувате от керамични плочки impronta ecclettica - посетете онлайнplitka.ru. Само там можете да намерите най-добрите плочки на най-ниските цени и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да поставите бариера на паркет на подаКак правилно да поставите бариера на паркет на пода
Поставяне на паропреградна бариера на тавана за начинаещи занаятчииПоставяне на паропреградна бариера на тавана за начинаещи занаятчии
Пароизолация за тавана в дървен таван как да го направите качествено и бързоПароизолация за тавана в дървен таван как да го направите качествено и бързо
Самостоятелна изолация на подаСамостоятелна изолация на пода
Пароизолация на стените надеждна защита на къщата от влагаПароизолация на стените надеждна защита на къщата от влага
Парна изолация за пода, как да избирате и правилно да полагате материалаПарна изолация за пода, как да избирате и правилно да полагате материала
Защита на дървени конструкции при изолация на пода на подаЗащита на дървени конструкции при изолация на пода на пода
Имам ли нужда от пароизолация за пяна и в какви случаи?Имам ли нужда от пароизолация за пяна и в какви случаи?
Парна изолационна лента за пластмасови прозорци, къде да се използва и как да се лепи?Парна изолационна лента за пластмасови прозорци, къде да се използва и как да се лепи?
Покривна изолация какво да избера?Покривна изолация какво да избера?
» » Как да опаковате бариера за пара
© 2021 BggeHat.com