Възможно ли е филмът да се използва като бариера срещу пара

Може ли да се използва парно бариерен филм, когато бюджетът е ограничен и собственикът трябва да спести малко по време на строителството? Да, тази опция е възможна. И за рамката къща, а за дървената къща най-простият бариерен паркет филм - полиетилен или поливинил хлорид - е подходящ.

Мога ли да използвам филма като парна бариера 1

За да се гарантира, че филмът за бариери срещу пара е използвал възможно най-дълго, е полезно да знаете какво може да се направи в този случай и какво не може да се направи от полето.

Мога ли да използвам филма като парна бариера 2

Първо, трябва да поставите правилно този филм за бариера за пара. Диаграмата показва, че филмът за бариери срещу пара е поставен във вътрешността на утайката, като отрязва водната пара от вътрешността на къщата.

Мога ли да използвам фолиото като парна бариера 3



На второ място, слоят за бариера срещу парите трябва задължително да бъде затворен от светлината. PVC филмите все още могат да устоят на слънчевата светлина, но полиетиленът е много слабо защитен от ултравиолетовите лъчи.

Възможно ли е филмът да се използва като бариера срещу пара 4

Трето, не използвайте тънки слоеве за парна бариера върху вертикални повърхности. Тънка форма само за хоризонтални - тавани, тавани, тавани. Ако дебелината на филма е подходяща за оранжерия, то е подходяща за стени. Това е проста характеристика на материала.

Мога ли да използвам филма като парна бариера 5

И най-сетне, за да закрепиш материал, е необходимо или да се зашипваш върху големите скоби през картон или PVC уплътнения, или с малки нокти за мебели. За лепене или не на ставите, както и за запечатване на места за закрепване - решете за себе си. Количеството водна пара, което преминава през точките за закрепване в панела за стена, се изтегля тихо през вентилационния отвор отвън на къщата.

Възможно ли е филмът да бъде използван като бариера срещу пара 6

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пароизолация за покрива всички нюанси на работа в къщиПароизолация за покрива всички нюанси на работа в къщи
Поставяне на паропреградна бариера на тавана за начинаещи занаятчииПоставяне на паропреградна бариера на тавана за начинаещи занаятчии
Пароизолация за тавана в дървен таван как да го направите качествено и бързоПароизолация за тавана в дървен таван как да го направите качествено и бързо
Самостоятелна изолация на подаСамостоятелна изолация на пода
Пароизолация на стените надеждна защита на къщата от влагаПароизолация на стените надеждна защита на къщата от влага
Парна изолация за пода, как да избирате и правилно да полагате материалаПарна изолация за пода, как да избирате и правилно да полагате материала
Защита на дървени конструкции при изолация на пода на подаЗащита на дървени конструкции при изолация на пода на пода
Покривна изолация какво да избера?Покривна изолация какво да избера?
Как да изберем нагревател за баня на таванаКак да изберем нагревател за баня на тавана
Парна изолация, която да се постави в стената на рамкатаПарна изолация, която да се постави в стената на рамката
» » Възможно ли е филмът да се използва като бариера срещу пара
© 2021 BggeHat.com