Полагане на масивна дъска върху бетонни плочи

1Само след като се уверите, че стаята е подготвена за полагане на паркета, можете да продължите да инсталирате основата, която ще бъде покрита с паркет. На първо място, е необходимо да се организират водонепропускливи и бариери срещу бариери, които ще бъдат разделени от различни материали - бетон и дърво. Ако отидете тук, можете да прочетете повече за изграждането и ремонта на къщата.

За полагане на масивна дъска върху бетон се използват специални настилки или филми, направени на основата на експандиран полиетилен. На бетонните покривни валяци, нанесени мастика, ако мастиката е плътна, тогава се използва разтворител за разреждане на мастика до необходимата консистенция. Филмите се разпространяват по повърхността по няколко начина. Първият вариант е припокриващ се, когато едно платно леко влиза в друга плат. Вторият вариант - внимателно и точно скачване на платна.

За основата се използват два вида подови настилки. Това може да бъде шперплат върху замазка или закъснение. Чувалите са решетки с правоъгълно сечение, изработени от дърво. Най-често дървените трупи се използват като дървени трупи с размери 50-55x70-100 mm. Особено внимание трябва да се обърне на съдържанието на влага в дървесината, от която се произвеждат трупите. съдържание Wood влага не трябва да бъде по-висока от 12. греди са свързани към бетонната основа чрез винтове или дюбели перпендикулярна посока спрямо бъдещето на паркет, разстоянието между скобите е не по-голяма от 50 см. главите на винтовете трябва мивка, т.е. те трябва да бъде под нивото, при 4-3 мм. Спазвайте стриктно изпълнението на аксиалното разстояние между закъсненията. Разстоянието между осите на съседните лагери е не по-малко от 25-30 см.



Има и друг начин за закрепване на дъската към дървените трупи - това са самозалепващи се и битумни маски. С тази технология използваната почва е бариера срещу влага. Трябва да се помни, че почвите и използваните композиции трябва да бъдат съвместими. Това изискване е много важно, тъй като често се прави в замазки за пробиване на скрити комуникации.

По-подробна и подробна информация за алтернативните начини за закрепване можете да прочетете на специализирани уебсайтове, вижте фотоалбуми от различни покрития, включително ламинат и паркет. Преди да инсталирате масивна дъска, закъснението е изравнено според нивото. Особено внимание трябва да се обърне на стойността на отклонението, която не трябва да надвишава два милиметра от два метра.

За да се намалят загубите на топлина в помещението и значително да се увеличи шумоизолацията, свободните междини между закъсненията се запълват с нагревател. Отгоре на изоставането е покрита с филм, защитен срещу влага, и фиксиран с помощта на скоби. След това се работи по инсталиране и монтаж на пода от масивна дъска.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Самостоятелно събрание на масивна подготовка на борда и напредък в работатаСамостоятелно събрание на масивна подготовка на борда и напредък в работата
Подови настилки от търговски линолеумПодови настилки от търговски линолеум
Полагане на масивна дъскаПолагане на масивна дъска
Полагане на плочкатаПолагане на плочката
Качествена настилка дъска масивен дъб борда като най-доброто решение за вашия домКачествена настилка дъска масивен дъб борда като най-доброто решение за вашия дом
Полагане на паркет парчеПолагане на паркет парче
Къде и как мога да купя масивна дъскаКъде и как мога да купя масивна дъска
Паркет и описаниеПаркет и описание
Паркет за къщатаПаркет за къщата
Подготвителни работи преди полагане на мозаечен паркетПодготвителни работи преди полагане на мозаечен паркет
» » Полагане на масивна дъска върху бетонни плочи
© 2021 BggeHat.com