Покривна хидроизолация

Покривна хидроизолация

Хидроизолация на покрива с мембрани и филми.

Superdiffuzionnye мембрана - най-известните строителни материали за защита на изграждане на течове покрив, кондензация и външната водата, в резултат на такова действие достатъчно силно увредени слой изолация намира в и, следователно, цялата покрива.

Важно е да запомните: хидроизолацията на покрива с мембрани е вероятно само ако има покривна система. И тези работи трябва да се извършва в началните етапи на монтаж на покрива, като правило, в стъпка на монтаж на изолацията. Изборът на строителни материали за хидроизолация зависи от броя на вентилационните пролуки в покрива.

В присъствието на два интервала се използва антиоксидантен филм, който не позволява преминаването на парите. При полагане на такъв филм трябва да се спазва разстояние от 5 см между билото на покрива и неговия ръб.

Е, ако имате нужда от стоманена скоба или други метални конструкции - посетете сайта profmetkon.ru. Само там ще намерите метално студио с най-добри цени.

Ако на покрива има вентилационна междина, тогава е разрешен ефективен конструктивен материал като супердифузионни мембрани за хидроизолация на покрива. Той се вписва в билото и се припокрива с 20 см. Вярно е, че този строителен материал е доста скъп, но терминът и собствеността на неговата услуга напълно изплати всички разходи. Покривът, който има една вентилационна междина, е най-простият и много функционален. Един слой мембрана, поставен директно върху нагревателя, перфектно преминава през пара и предпазва от вятъра, като по този начин позволява на покрива да диша. Мембраните са отлични за топлоизолация на мансардите.



Хидроизолационни покриви на плоска система.

Плоските покриви са още по-разпространени от покривните покриви. Необходимо е само да се припомнят серийните панелни сгради, системата и собствеността на полагането на тези покриви постоянно оставя много желани и води до ужасна изолация и силни топлинни загуби на сградата. В основата на тези покриви са плочи от стоманобетон или стоманени листове. По-специално, поради такива недостатъци, хидроизолацията на покрива с плоска основа изисква повече внимание. За този процес, обикновено се използва рубероид, мастика, и в днешни дни и уплътнител.

Ако разгледаме модерните плоски покриви, тогава най-новата технология ви позволява да създавате несравнимо устойчиви на различни удари на покрива. По-специално са известни 3 модерни типа "плоски" покривни строителни материали:

- на базата на рубероид (битум-полимер и битумни смеси);

- на основата на каучук, фолио или полимер (мембрана);

- на базата на полимери от течен вид.

Сами по себе си всички тези строителни материали са подходящи за всички нужди, предложени за отлична хидроизолация на покрива, поради което основната причина за този проблем е собственост на работата и въвеждането на подходящи технологии. По-специално за листовия материал задължителният елемент е стягането на ставите. И, разбира се, правилната технология на свързване с компонентите на покрива.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на меки покривиРемонт на меки покриви
Хидроизолация на покривиХидроизолация на покриви
Покривна изолацияПокривна изолация
Монтаж на мембранни покривиМонтаж на мембранни покриви
Как да направите покривна хидроизолация?Как да направите покривна хидроизолация?
Класификация на плоския покривКласификация на плоския покрив
Ремонт на покривни работи за надеждна защита на покрива от атмосферни валежиРемонт на покривни работи за надеждна защита на покрива от атмосферни валежи
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Покрив на метални плочки, тъй като е правилно изолиранПокрив на метални плочки, тъй като е правилно изолиран
Широк покрив, възможните му наклониШирок покрив, възможните му наклони
» » Покривна хидроизолация
© 2021 BggeHat.com