Хидроизолация на покриви

Хидроизолация на покриви

Защитата на покрива от влага е необходима мярка, която е предназначена да предпази цялата сграда от вредните въздействия на атмосферните валежи. Липсата на изолационно покритие може да предизвика преждевременно износване на покривния материал, да скъси живота на покрива и цялата сграда като цяло.

Най-лесният начин е да извършите изолационна работа по време на строителната фаза или по време на покрива. Материалите за тази работа трябва да имат следните характеристики: устойчивост на механично натоварване, топлоустойчивост, еластичност, устойчивост на влага. Също така една от незадължителните, но много желани характеристики може да се нарече способността да се спести топлина. Идеалният изолационен материал трябва да предпазва конструкцията от вода и студ.

Е, ако имате нужда от висококачествени плочки, посетете сайта Your Tile. Само там ще намерите най-добрите плочки на най-ниските цени и с гаранции за високо качество.

Съществуват различни видове покривни конструкции - може да е наклонен покрив, нисък, мек покрив и плосък. Напоследък, за всички видове покриви, използвани същите материали, днес изборът е по-обширен.

За плоски покриви се използва мастилна изолация - покривната маска се нанася в вискозно състояние и при втвърдяването се създава еластична мембрана. Това покритие има идеална адхезия към метал, бетон и битум.

Филм покриви - модерен материал, който е ламиниран филм от полипропилен. Този тип изолация толерира промени в температурата.



Изолациите тип okleachechnogo - пергамина, покривен филц, полиестер, покривен филц и други - се използват често поради факта, че те са достъпни и са лесни за използване.

Меките покрития от битумни керемиди не изискват специални грижи и са доста силни. Има и една керемида, която е направена от смес от цимент и кварцов пясък. Подобни структури в крайна сметка получават сила, което само подобрява тяхното качество.

Използват се изолационни материали от метал или пластмаса, използващи полимерни циментови мазилки. Това покритие може да се пропука с течение на времето.

Всички тези методи могат да се използват за полагане на ниски покриви. Необходимо е внимателно да се фиксират изолационните материали, като се изключи възможността за завиване, а също и да се спазва технологичната технология.

Може да се използва плоска кръв и да не се използва. Последните нямат твърда конструкция за хидроизолация, използва се конвенционална изолация. За покривни покриви изолационният килим се поставя под изолационния слой. Най-често се използват ролкови материали.

Възможно е също да се извърши хидроизолация на покрива с течна гума. Специфичността на този материал се състои в това, че след нанасянето емулсията представлява силна, еластична, безшевна мембрана, която може да обслужва до петдесет години при всякакви климатични условия. Прилагането на течен каучук е възможно на всеки материал, е екологично чисти и устойчиво на ултравиолетово лъчение.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите покривна хидроизолация?Как да направите покривна хидроизолация?
Ремонт на покривни работи за надеждна защита на покрива от атмосферни валежиРемонт на покривни работи за надеждна защита на покрива от атмосферни валежи
Идентифициране на недостатъците на покриваИдентифициране на недостатъците на покрива
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Покривни материалиПокривни материали
Водонепроницаема пулверизирана водаВодонепроницаема пулверизирана вода
Видове покривиВидове покриви
Покрития и покривиПокрития и покриви
Покриви от парче материалиПокриви от парче материали
» » Хидроизолация на покриви
© 2021 BggeHat.com