Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки

Тънкостите на строителството: запознайте се с гъвкавите битумни плочки

При ремонт на покрива или при монтажа му строителите и дизайнерите предпочитат гъвкави битумни плочки. Какви са предимствата на гъвкавите керемиди пред другите покривни материали? Битумните шиндли са надеждни за всякакви внезапни температурни промени, не само ежедневно, но и годишни. Той пренася висока влажност и атмосферни влияния, мълчи с климатични валежи, не изгаря на слънце. В инсталацията е много проста, положена на основата на покривите на всяка сложност и конфигурация, има малко тегло, осигурява херметична покривна покривка. Еластичността на гъвкавите плочки осигурява надеждна устойчивост на деформация при свиване на конструкцията. Ширина (плочки) от гъвкави плочки е плосък лист с малки размери от 1 х 0,3 м, един ръб, който има къдрави изрези.

Използването на битумни херпес зостер все още има известни ограничения. Този материал не може да покрие плоски покриви, могат да настъпят течове, не са проектирани за масово натрупване на вода, минималният наклон на покрива трябва да е най-малко 12 градуса. Листове от гъвкави плочки трябва да бъдат поставени върху здрава основа.

Препоръчва се покривът да бъде покрит през топлия сезон поради особеностите на материалите, които образуват херпес зостер. Еластичността на този покривен материал не се губи дори при 30 градуса под замразяването, но способността за слепване при тази температура се намалява.

Изграждането на гъвкави битумни шиндли е наслоено.



Около основата, състояща се от не-гниещи стъклени влакна (стъклени влакна) с повишена якост, се полагат слоеве от SBS модифициран битум, които служат като хидроизолационен защитен слой. Битумът подобрява устойчивостта на замръзване и прави плочките еластични.

Най-горният слой е покрит с керемиди Book зърнеста минерална състояща се от гранулирани, чакъл и шисти базалт, който запазва цвета в продължение на много години, тя не е унищожена и не гние. Този слой прави повърхността на плочката груб, което предпазва покрива от подхлъзване. Горният слой действа като протектор срещу ултравиолетовите лъчи и механичното износване. Разнообразието от цветове на горния слой от гъвкави битумни керемиди е намиране в дизайна на всеки дизайн.

Слоят на долното покритие на гъвкавите плочки е самозалепващ се, благодарение на керемидите, 100% хидроизолация. Силиконовият филм, който предпазва покривния материал от повреда по време на транспортиране, лесно се отстранява по време на монтирането на херпес зостер.

Е, не всеки знае, че ситото с влакна е по-силно. Така че, за да разберете всичко за този вид замазка - отидете на avtobeton.ru.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Монтаж на меки битумни керемидиМонтаж на меки битумни керемиди
Видове покривиВидове покриви
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Битумни керемиди популярен покривен материалБитумни керемиди популярен покривен материал
» » Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
© 2021 BggeHat.com