Декоративна мазилка

Декоративна мазилка

Декоративна мазилка нарича няколко различни покрития, които, когато се прилагат, дават оригинално, трайно декоративно покритие. Въпреки това, всички видове декоративна мазилка са значително различни помежду си.

Текстурирана мазилка или, както се нарича още, структурна боя. Специално покритие, което в крайна сметка дава нехомогенна триизмерна структура, атрактивна и обемна. Подходящ за довършителни работи с големи повърхности. Може да се използва както за вътрешна работа, така и за фасадна работа.

Венецианската мазилка се използва главно за вътрешни довършителни работи. Исторически е използвана венецианска мазилка за мраморни стени - на стените е направена специална композиция от варовиково и мраморно брашно, основният свързващ компонент е смола. Специалната техника на приложение позволи да се получи на стената многослоен абстрактен модел, направен от тясно свързани цветове с добавянето на метализиран пълнител. Модерната венецианска мазилка напомня историческата версия.



Декоративна мазилка с пълнител - това е специален състав, който се прилага като финишен слой по стените, когато прави ремонт на апартаменти в Zheleznodorozhny. В допълнение към финия прах и вискозни смоли има и различни полимерни или каменни фракции. Те могат да бъдат или хомогенни, или с различни цветове и форми. Ако има желание, можете да направите мозайка трохи директно на стената. Такива покрития не се препоръчват за употреба в помещенията, където има деца - покритието е грубо, неприятно.

Моделиране на мазилка. Като цяло, това е точно същото като релефната боя или текстурната мазилка, но много по-послушни. Моделиращата мазилка се използва в тези случаи, когато е необходимо да се създаде оригинално покритие с модела на автора.

Почти всички видове мазилка няколко различни подвидове, които се различават в зависимост от метода на приложение, методът за оформяне на модел на трайността на покритието, и така нататък. За да се разбере как да си изберете мазилката се разбере как да изглежда завършен повърхност. В този случай, ако не знаете как да се приложи идеята, консултирайте се с вашия хардуер магазин - продавачът вероятно ще ви ориентира към съвременните декоративни и довършителни смеси, говорим за съществуващите плюсовете и минусите и ще демонстрира проби ще изглеждат след стена мазилка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Венецианска мазилкаВенецианска мазилка
Мазилка мистрияМазилка мистрия
Изберете довършителни материали за стените сиИзберете довършителни материали за стените си
Мазилка на стени по машинаМазилка на стени по машина
Мазилка Трябва ли да плащам повече?Мазилка Трябва ли да плащам повече?
Текстурирана мазилка под естествен камъкТекстурирана мазилка под естествен камък
Методи за нанасяне на декоративна мазилкаМетоди за нанасяне на декоративна мазилка
Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?
Декоративна декорация на стениДекоративна декорация на стени
Характеристики на венецианска мазилкаХарактеристики на венецианска мазилка
» » Декоративна мазилка
© 2021 BggeHat.com