Текстурирана мазилка под естествен камък

Текстурирана мазилка под естествен камък

Възстановителните работи, извършени в стари сгради, изискват завършващ материал, който е близо до естествен камък. Тези видове покрития започнаха да се използват при извършване на строителни и ремонтни работи.

ВЕНЕТИНА мазилка.

Крайният резултат, получен от този завършек, не се различава от естествения камък. В края на работата техническият восък се нанася в предварително загрята форма. Броят на приложените слоеве може да достигне до десет, всичко зависи от обекта.

Мазилните състави имат готова вискозна консистенция, която трябва да бъде пигментирана на място. Методът се основава на последователно и едновременно носене на близки по цвят тонове. Нанесете първия слой на най-тъмния тон. Следващата трябва да бъде поставена така, че да може да се види предишната. Прилаганата сума е не по-малка от три и до десет. Работата се суши за поне 12 часа. Следващата обработка, както и естественият камък, се придава на гланц. Премахването не е необходимо, но е желателно, тъй като защитава повърхността и й придава скъп външен вид.

Работи по прилагането на венецианска мазилка трябва да се извършва на повърхността, приготвена преди глазура, грундирана с акрилен състав.



"KOROD" от естествен камък.

За да се получи повърхност близо до камъка, е необходимо да се използва брашно от скали. Готовите смеси се произвеждат в суха форма. Те се разреждат с вода с добавяне на пигментни пигменти. Завършването се предхожда от слой строителен надзорник, който се крие със същия нюанс. Смесеният слой трябва да бъде 2 милиметра. Грунд акрил, или подобни свойства, ще осигури адхезия и защита на повърхността от гъбички. За тежки смеси, съдържащи естествен камък, трябва да се използват специални грундове. Един час преди финала стената е навлажнена с вода. Готовите смеси трябва да се поставят от дъното на стената. Започнете от ъгъла на стаята и последователно нанесете дебел слой. За да завършите е необходимо да полирате повърхността, след това да отворите работата с лак или технически восък. Ако в процеса на работа сте принудени да прекъснете, покрийте мазилката с боя лента, това ще гарантира, че е мокра.

За да създадете чертеж върху такава стена, можете да използвате пластмасов пламък 20 минути след нанасянето на нанесената мазилка.

Използвайки смеси с натрошен камък, получавате изпъкнала повърхност с отделни гранули. Колкото по-голям е размерът на смазания камък, толкова по-голям е на стената. На това зависи и броят на необходимите смеси. Свързващи вещества за каменни трохи могат да бъдат гипс с полимери.

Когато се интересувате от пластификатор пластификатор planicrete - посетете сайта stroyservis.su. Там ще намерите всичко за този пластификатор и обхвата на приложението му.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Венецианска мазилкаВенецианска мазилка
Украсяване с изкуствен камъкУкрасяване с изкуствен камък
Каменна сграда на сградиКаменна сграда на сгради
За продуктите от естествен камък и тяхното използванеЗа продуктите от естествен камък и тяхното използване
Видове естествен камък в интериораВидове естествен камък в интериора
Методи за нанасяне на декоративна мазилкаМетоди за нанасяне на декоративна мазилка
Красива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилкаКрасива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилка
Характеристики на венецианска мазилкаХарактеристики на венецианска мазилка
Изкуствен камък в интериораИзкуствен камък в интериора
Работи по зидарияРаботи по зидария
» » Текстурирана мазилка под естествен камък
© 2021 BggeHat.com