Как да поставите основата с естествен камък

Продуктът е изготвен с подкрепата на OOO "Gran" https://kamengran.ru/

Естественият камък е материал, който ще помогне да се направи истински дворец от обикновена къща. Следователно, той е доста популярен и често се използва от строители. Основното е да може да го вземе правилно, защото има цял списък с разновидности. Най-популярните видове са варовик, зеолит, пясъчник, мрамор, гранит, мусковит кварцит, андезит. Също така широко използвани са българската, испанската, бразилската шисти.

Естествен камък за облицовка



Трябва да се отбележи, че за изправените вертикални повърхности трябва да изберете камък с дебелина до 30 мм. Идеална опция - нарязан камък, който има дори форми. Можете да използвате юфка от камък или лента. Преди да започнете да се изправяте, трябва да подготвите фондацията. Най-оптималният вариант е основата на основата на хомогенен, свързан с това материал - бетон, пенообразен бетон, тухла. Прилепването между слоевете в този случай ще бъде най-доброто, което ще гарантира надеждността и дълготрайността на покритието. Ако фондацията на фондацията съдържа дървесни греди, DSP, OSB, трябва да създадете допълнителен слой за полагане на естествен камък.

Правила за извършване на облицовъчни работи

Когато сте с лице към повърхността с височина не по-голяма от 1,5 м, можете да избегнете допълнителното закрепване на камъка към основата. На повърхността издържа на товара, който е създаден от маса от камък и лепило, е необходимо да се определи специална мрежа зидария. Обикновено клетките в такава мрежа са малки - 50 * 50mm, което е най-оптималното за добра адхезия на материалите. Освен това решетката трябва да бъде измазана преди поставянето на продукта. Това ще предотврати образуването на кухини, което води до отлепване на линейното покритие. Прикрепете решетката доста лесно, това ще изисква наличието на винтове, дюбели и шайби. С тяхна помощ решетката е прикрепена към основата. След това се нанася слой от шпакловка с дебелина 30 мм. Сместа трябва да бъде грубо-зърнен пълнител, който ще осигури грапавост на повърхността. Когато този етап е завършен, е необходимо да изчакате, докато замазката напълно се втвърди. Това ще отнеме един ден.

Подготовка на естествен камък за облицовка

Преди полагането камъкът трябва да се изплакне обилно с вода, за да се измие прах и други чужди вещества. След това пригответе адхезивния разтвор, прилепете към съотношението 2 части пясък и 1 цимент, разбъркайте добре. Нанесете я върху камъка и направо започнете зидарията. Това решение може да се произведе и фугира.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Използване на естествен камък за декорация на фасадатаИзползване на естествен камък за декорация на фасадата
Каменна плот за кухняКаменна плот за кухня
Украсяване с изкуствен камъкУкрасяване с изкуствен камък
Маси от маси от естествен камък в интериораМаси от маси от естествен камък в интериора
Каменна сграда на сградиКаменна сграда на сгради
Текстурирана мазилка под естествен камъкТекстурирана мазилка под естествен камък
За продуктите от естествен камък и тяхното използванеЗа продуктите от естествен камък и тяхното използване
Видове естествен камък в интериораВидове естествен камък в интериора
Облекло за фасадатаОблекло за фасадата
Изкуствен камък в интериораИзкуствен камък в интериора
» » Как да поставите основата с естествен камък
© 2021 BggeHat.com